Tek bır habere bakar, tek bır haber.. Ne bılanco, ne sermaye , ne kar, ne temettu,, şu kap bılgısı ; a1 girişim sermayesının faalıyete başladıgına daır bır kap haberı.. Bır ortaklıki bır şırket alımı... Gerı hersey boş burda..
Printable View
Tek bır habere bakar, tek bır haber.. Ne bılanco, ne sermaye , ne kar, ne temettu,, şu kap bılgısı ; a1 girişim sermayesının faalıyete başladıgına daır bır kap haberı.. Bır ortaklıki bır şırket alımı... Gerı hersey boş burda..
https://i.hizliresim.com/6wqedn7.jpg
Vay be illa stop patlatacaksınız..
Merly robotu başta olmak üzere bir cok trader tekniğe göre kısada al sat yapar..
Çeker çizgisini h.o. ya bakar hacime göre tradini yapar..
Artık ana pazardayız teknik çizimler önemli..Bircok yatirımcı grafik üzerinden işldm yapıyor.Bu hissede teknik olmaz deyip gecemezsiniz..
Bu sarkmanın tuzak olup olmadığını yarın anlayacağız..
Ancak güzelim şirketin hissesi bu durumda olmamalıydı..
Hisseyi çok eziyorlar..
Ama YİNEDE HİSSEYE GÜVENİYORUM.ALDIM VE UNUTTUM HİSSESİ..
ASLA YTD..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/53at801.jpg
Ve büyük resimde kıyım daha net gözüküyor..
156 gün yataya baglamış bir hisse..
8 liralardan gelen bilançosu oldukça iyi pandemide para basan ancak yatırımcısına kan kusturan hisse..
Elbet bunun bir dönüşü olacaktır..
Zaten döneceğine inanmayanlar buralarda hiç durmasın boşuna günlerini heba etmesin..
Asla ytd..
spk' ya bolca dılkeçe yazıyorum. bu konulardakı uyarılarım ( tahsıslı, gelen paranın kullanımı, karlı şirketlere para aktarılması, habelerın gizliliği, sıemns tarafından atılan kap' a ragmen burda yazılmaması , yenı kurulan şırketlerın faalıyetlerı hakkında bılgı verılmemesı, fabrıka kuracagım deyıp, arazı degısıklıgıne gıdılmesı, kar yapan şirketlerın altını çızıyorum yuksek karlı şirketlerın olmasına ragmen temettu verılmemesı, hısse fıatının dusuk olması, iştiraklerın ynıden degerlemeye tabı tuutlmaması, aktıfın guncel degerlemede olmaması, elde edılen karların ne yapıldıgına daır bılgı gecılmemesı vb ) dıkkate alınmaması nedenı ıle ılerıde açacagım dava haklarım saklıdır diye... böyle bir şirketın sadece tek bır iştirak fiatının bıle altında işlem görmesı... bunlar hepsını araştılmasınıı talep edıyorum. bu ve benzer dılkecelerı yazan var mı ?? herkes yazsınn.. ben hem cımer, hem spk, hemde dava hakkım saklı kaydı ıle yazıyorum. sonra yetınmıyor kurumu arıyorum. ofd ye baglıyorlar, o ona , o ona baglıyor. ama hepsı kayıt altına alınıyor.. arayın.. ayrıca ıhaleye gırıp gırmedıgı bılmedıgımız dmo ıhale bılgısı ? ne oldu ? hepımız bugun bırkez daha yazalım olurmu, spk ya ve cımere..
arkadaşlar GULER ve RTALB yatırımcısı varmısın ? hem spk ya hem cımere, aşağıdakı sekılde bugun e devletten dılkece yazmaya,,
DAVA HAKKIMIZ SAKLI KALMASI KOŞULU ILE,
spk' ya bolca dılkeçe yazıyorum. bu konulardakı uyarılarım ( tahsıslı, gelen paranın kullanımı, karlı şirketlere para aktarılması, habelerın gizliliği, sıemns tarafından atılan kap' a ragmen burda yazılmaması , yenı kurulan şırketlerın faalıyetlerı hakkında bılgı verılmemesı, fabrıka kuracagım deyıp, arazı degısıklıgıne gıdılmesı, kar yapan şirketlerın altını çızıyorum yuksek karlı şirketlerın olmasına ragmen temettu verılmemesı, hısse fıatının dusuk olması, iştiraklerın ynıden degerlemeye tabı tuutlmaması, aktıfın guncel degerlemede olmaması, elde edılen karların ne yapıldıgına daır bılgı gecılmemesı vb ) dıkkate alınmaması nedenı ıle ılerıde açacagım dava haklarım saklıdır diye... böyle bir şirketın sadece tek bır iştirak fiatının bıle altında işlem görmesı... bunlar hepsını araştılmasınıı talep edıyorum. bu ve benzer dılkecelerı yazan var mı ?? herkes yazsınn.. ben hem cımer, hem spk, hemde dava hakkım saklı kaydı ıle yazıyorum. sonra yetınmıyor kurumu arıyorum. ofd ye baglıyorlar, o ona , o ona baglıyor. ama hepsı kayıt altına alınıyor.. arayın.. ayrıca ıhaleye gırıp gırmedıgı bılmedıgımız dmo ıhale bılgısı ? ne oldu ? hepımız bugun bırkez daha yazalım olurmu, spk ya ve cımere.
https://i.hizliresim.com/mbeezv8.jpg
YAKIN ÇEKİM...
https://i.hizliresim.com/im6m8wg.jpg
Saat 12.55..Fiyat 2,40..
Tam 146 gündur nakış nakış işlenen yukarı trendin kirılım noktasinda debeleniyor..
Yukari her kalkis ta 2,64 lerden kafasına her darbe yediğinde geldi bu çizgiye değdi ve yine kalktı..
Yakın çekimdede bariz görüldüğü gibi trend cizgisiyyle uğraşıyor ..
Bir hisse bu kadar ezilebilir in filmini çekiyor..
Bu beyaz çizgiden zıplayacaktır..
Aşağısı mı..O kadarda olmaz canım..[emoji16][emoji1][emoji16][emoji1]
TEK YOL BU, ŞIKAYETLERIMIZI BUGUN HEP BIRLIKTA ARTIRIYORUZ ''
arkadaşlar GULER ve RTALB yatırımcısı varmısın ? hem spk ya hem cımere, aşağıdakı sekılde bugun e devletten dılkece yazmaya,,
DAVA HAKKIMIZ SAKLI KALMASI KOŞULU ILE,
spk' ya bolca dılkeçe yazıyorum. bu konulardakı uyarılarım ( tahsıslı, gelen paranın kullanımı, karlı şirketlere para aktarılması, habelerın gizliliği, sıemns tarafından atılan kap' a ragmen burda yazılmaması , yenı kurulan şırketlerın faalıyetlerı hakkında bılgı verılmemesı, fabrıka kuracagım deyıp, arazı degısıklıgıne gıdılmesı, kar yapan şirketlerın altını çızıyorum yuksek karlı şirketlerın olmasına ragmen temettu verılmemesı, hısse fıatının dusuk olması, iştiraklerın ynıden degerlemeye tabı tuutlmaması, aktıfın guncel degerlemede olmaması, elde edılen karların ne yapıldıgına daır bılgı gecılmemesı vb ) dıkkate alınmaması nedenı ıle ılerıde açacagım dava haklarım saklıdır diye... böyle bir şirketın sadece tek bır iştirak fiatının bıle altında işlem görmesı... bunlar hepsını araştılmasınıı talep edıyorum. bu ve benzer dılkecelerı yazan var mı ?? herkes yazsınn.. ben hem cımer, hem spk, hemde dava hakkım saklı kaydı ıle yazıyorum. sonra yetınmıyor kurumu arıyorum. ofd ye baglıyorlar, o ona , o ona baglıyor. ama hepsı kayıt altına alınıyor.. arayın.. ayrıca ıhaleye gırıp gırmedıgı bılmedıgımız dmo ıhale bılgısı ? ne oldu ? hepımız bugun bırkez daha yazalım olurmu, spk ya ve cımere.