Printable View
Sivrisinek çakalını çağırın bişey deniycem
Alıntı: Originally Posted by elfidaa dinsiz hakkından imansız gelir demişler şimdi Tuncay-Galip ugraşınlar oyak 1.1 milyon Yf 900 bin Nette 2 milyon alış oldu Son 5 dakika da oyak ta 300 k varken kapanışta 1,1 milyon alımda kapattı:)
Alıntı: Originally Posted by Hisseci 16 Son 5 dakika da oyak ta 300 k varken kapanışta 1,1 milyon alımda kapattı:) galip bu sıralar Yf takılıyor neden se mrgyo hisse satış haberleri vardı ,kipa girip 10 milyon hisse alsa neler olur..
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...9B1BD67&ID=311 2.77 de satıştan alışla kapanış
Alıntı: Originally Posted by elfidaa galip bu sıralar Yf takılıyor neden se mrgyo hisse satış haberleri vardı ,kipa girip 10 milyon hisse alsa neler olur.. Haha:) düşünemiyorum nelerrr olur neler...
Alıntı: Originally Posted by Hisseci 16 Haha:) düşünemiyorum nelerrr olur neler... Galip abi şey etmiceği tavuğa yem vermez :kahkah: O gelirse parti başlar,uzun bacaklı kızlar direğe çıkar:drunk:
Alıntı: Originally Posted by Hamsi Galip abi şey etmiceği tavuğa yem vermez :kahkah: O gelirse parti başlar,uzun bacaklı kızlar direğe çıkar:drunk: Sn hamsi, Demeeee öyle deme:) direk, kızlar falan :) izleyemem ben o zaman panik atak var bende:)
Nesemiz daim olsun🙌🙌🙌🙌