tarmanın olduğu hissede kim yapabilir. kesinlikle kendi yapıyordur. baskılayacak ki aşağıdan malı topluyacak..bu havalar tam onun havası..
Printable View
tarmanın olduğu hissede kim yapabilir. kesinlikle kendi yapıyordur. baskılayacak ki aşağıdan malı topluyacak..bu havalar tam onun havası..
şirketi değil Cumhurbaşkanlığı Denetim Kuruluna yazın...işfinans kabak gişbi örnek.***bu şirket bu banka Aziz Atatürkün Türk Halkına armağanı emaneti..denetimide chp de***
0,29 lar defter değeri.başka örneği yok....g..müdür misler gibi mayış jestiyon özel sağlık sigortası araba ve abidik giderler ..oh ohh şirkete bakın borsanın şu an mali**en itibarsız şirketi..g.müdüre yansıyormu bu itibarsızlık yok...k.y.ya ...
çok önemli işler araştırılmalı neler oluyor .patron yok dnetleyen belliki chp epeydir yok...çok önemli
i.t .yani diyorsunuzki işbanktan büyük..
boşverin bunları..işfinans el değiştirdi.zamana bakın ne zaman ..Türkiyemizin ne zamanları bu i.t de o zaman araştıırlmalı.**oda o zamanlara denk toplamaya başladı ama organize****kombine organize...***bir kısmıda te eemmeemtüüü lerden ...
yani bu zaman ***çok önemli..
işfinans işfaktöring işgyo ve tskb.****zaten yazıyoruz gereken yerlere .***kısmet artık.. bu banka Halkın emaneti...
borsada ona buna beleş fiyatlardan el değiştirsin diye bırakılmadı****
i.t. olduğu yerde ot bile bitmez. yemin ediyorum onu toprak bile kabul etmiyecek.
tabi bu arada kelebek etkisi tukaşa kadar oradan oyaka falan gidecektir..
..o dönemler Türkiyemizin o zamanları...ne şans ne tesadüf iş iştirakler borsadan el değiştirme**abidikleri hemde nasıl fiyatlardan.***
işbank işdoğan petrolofisi travmasııı* sonra iştim area travması içinde şişe camında olduğu .**sonra bi zeytinci abidiği.**adam kaçakçımıydı ne..
sonra hep zarar ettirmeyi başardıkları izdemir.**başındaki yönetici izdemir satıldıktan sonra nereye atandı sonra sahi.**
neyse chp denetlemeye devam ediyor..**bağa iyi denetliyorlar..başarılı ortaklar***borsadan ilk ve tek .başka örneğüi yok..sonrada kuvayi millilik...böylemi oluyor..