Şirket açılan davayı hemen açıklamak zorunda olmayabilir. Şirkete sorana ve cevabı burda yazana helal olsun
Printable View
Şirket açılan davayı hemen açıklamak zorunda olmayabilir. Şirkete sorana ve cevabı burda yazana helal olsun
Buraya gereksiz yazılarla meşgul edenler
Var.
1.dava açtığını iddia eden önce arabuluculuk müracaatı olmalı bundan haberi varmı acaba.
2.diyelimki bu aşamayı yaptın davayı açtım bizi ilgilendirmez ama diğer dava açmak isteyenlere faydalı olacak san
DELİKANLİ GİBİ CİKİP DAVA DOSYA NUMARASİNİ YAZARSİN.
3.EGERKİ BUNU YAPABİLME YETENEK VE CEDARETİN YOKSA BURAYİ MESGUL ETMEYEREKTE YARARİN OLUR
Yalan yahu ne davası .sermin avukat serpil Karaduman .
Hissesini verenlerde degerlemeye ve duruma itaraz eden bir mektup yollasın iadeli taahhütlü 5 TL masrafı var yollayacaginiz yer
Sermaye piyasası kurulu ortaklıklar finansaman daire başkanlığına
Ortaklıktan cikarmaya bu ahlakasizlar başvurmadan belki spk bültende bir haber çıkartırız.
Kaç kisi ilgili kurumlara yazıyor acaba.hala iş bitmiş deik ses cikarmak lazım.
Bu gün aradim şirketi sordum açılan dava mava yokmuş.hissesini verenlerin çoğu teşekkür ediyor dedi.
Herkes halinden memnun SPK ne yapsın yattirimci şikayet etmezse SPK neden karişsin
yalan söylemişler , ben dava açıldığını biliyorum. Stajer arkadaşımdan öğrendim. Yazılı sor bakalım . Hissesini veren teşekkür etmiş öylemi , çok komik, kargalar güler.
Marshall nereye çıkıyor eline yüzüne bulaştıracak %11.75 pay dışarda olan hisseye olacak