http://i.hizliresim.com/NDZZQP.png
Printable View
Nasıl Keyifler yerindemi Vertu senedi taşıyan toplk sakini forumdaşların?Yine yazıyorum! Neredesiniz lem vertu için olumsuz yazan(ozamanlar haklı olarak) güya yüksek maliyetli vertu taşıyan forumdaşlar!?Senedini< yükselmekte bir yorum yok ben sizin gerçek pozunuzu haşlayıp paylayıncaya kadar! Spek adamları :)))Size mal almasın ky diye spek kötü,olumsuz yaı yazmanız için bu foruma 2 yıl boyunca göndermediyse ben bu işi bırakırım lem! Hadi kalın sağlıcakla sesiniz çıkmıyor görevinizi tamamladınız bana bak hee benle muhatap olma hee! Bana bak bana yazma heee :) nerede seçilmiş var bu forumlarda arkadaş :) Birde mahallaenin muaalası vardı hatırladım yad ettim kendisini kaşarım taze kaşarım bana bulaşmaya bayılırdı süslü gacı :)))
Şimdi bu eski mesajlarıma bakıyorum gerçekten çok enteresan, sabrın sonu selametmiş gerçekten yaklaşık 2 yıl 3 aydır bu kağıdı taşıyorum 5 lira'lı günlerden beri umarım bir çok kişi zararını çıkartmıştır
hocam aşağı-yukarı aynı zamandır taşıyoruz. tamam sabrın sonu selamet ama 2 yıldır hangi ürünün veya vertu gibi birkaç karaktersiz kağıt dışında(mepet mesela) hangi senedin fiyatı sabit kaldı. birde demişsin ki maliyet 4 üstü. işin özeti, küçük yatırımcının bir çoğunun daha maliyetine gelmedi. Allah yardımcımız olsun daha zarar çıkmadı.
inşallah hep beraber kurtulacağız. Fazla yazmam normalde burda, sizin yorumu görünce dertleşeyim istedim:D benimkine de az kaldı, ancak 5 civarında alan çok oldu bu kağıdı. birde paranın pul olduğunu hesaba katarsak 6 lara falan gelse biraz olsun gülümsememize sebep olabilir ama ben o zaman kadar kalacağımı hiç zannetmiyorum:D
herkes sus pus.