Bist100 endeksi 100bin üstü kapattı.
Doğtaş 4.12 ile en yüksek kapanışını yaptı.
Euro kuru şu an itibariyle 3.9270 seviyesinde.
Bundan daha mükemmel bir gün olamazdı sanırım.
Printable View
Bist100 endeksi 100bin üstü kapattı.
Doğtaş 4.12 ile en yüksek kapanışını yaptı.
Euro kuru şu an itibariyle 3.9270 seviyesinde.
Bundan daha mükemmel bir gün olamazdı sanırım.
Dostlar herkese hayırlı olsun yeni zirvemiz. Önce 2 idik sonra 3 şimdide 4.
Doğtaşımız 2016 temmuz ayındaki yeni yapılanmasından sonra 4 e katladı.
Bu bir tesadüf mü tabi ki değil.
Bu daha başlangıç mı evet başlangıç.
Sevgiler..
Bu arada, üşenmedim topladım. Kapanışta 4.12 den yaklaşık 50 bin lot işlem olmuş.
Bu msj tam ^^sekiz^^ saat once yazmistim [emoji3] [emoji3] [emoji3]
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cogito 50 bin lot alışmi satışmi?
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emegi gecen tum dostlara bol bereketli kazanclar artik fire vermeyelim ona buna uyup sn.kuzey [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Saat 4 buçuk civarı 3.87 iken 3.85 e 1000 lot daha alım yazdım. 1 kademe ile kacirdik gittik 4 üstünden aldık valla 😀 neyse bu fiyatlar henüz ucuz olduğu için sorun yok. Maliyet 3.20 oldu
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar tüm herkese bol kazançlar dilerim. Şunu öğrenmek istiyorum. 3 aydır bu foruma Sayın KUZEYs başta olmak üzere yazıyoruz. Hisse o zamanlar 3ün altındaydı bizi dinleyip bu hisseyi alan arkadaş var mı merak ediyorum. Çünkü sürekli yazan 10 kişi yokuz. Eğer üç beş kuruş kazandırdığımızı öğrenirsem mutlu olacağım:)
Sanırım hala tam ilgiyi göremedi ky tarafından sayın sekiz siz ve diğer emeği olan arkadaşlara teşekkürler güven tazelendiği vakit insan daha rahat oluyor bu ky için çok önemli, ayrıca temenni olarak hisse yükselişe devam edip zamanla ky nin ilgisini daha fazla çekip buralar şenlenir umarım.
Sekiz burada ki yorumlari dikkate alarak paramin hepsini Doğtaşa yatırdım buradaki yorumlar olmasaydi karel de kalacaktim karel de gelecek vadeden hisse bunu söylemeden geçmeyelim. Teşekkürler hisseyi doğru anlattığıniz için.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben varım sayın sekiz. Birinci çeyrek bilançoyu gördükten sonra girmiştim 2.60 maliyetle başladım. Arada bir al sat yaptim. Keşke onuda yapmasaydim bir daha hayatta ellemem 😊 foruma çok sık yazmasam da yazılarınızı sıkı takip ettiğimi belirtmek isterim
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu hisseyi hiç bilmezdim. Tek bildiğim hisse kronttu. Sevgili dostum KUZEYs bu hisseyi bana söyleyince araştırdım ve buraya geçtim. Öncelikle ona kendim ve forumdakiler adına teşekkür ederim. Bu birlikteliğimizin daha uzun sürmesi dileğiyle tüm hissedarlara özellikle burada bizimle bilgi paylaşan arkadaşlar olmak üzere hepinize ayrıca teşekkür ederim.
Teknik ne gösteriyor peki arkadaşlar şuan destek direnç bakımından
Arkadaslar biz boyle iyiyiz bir rus atasozu derki nerde cokluk orda b..luk[emoji23] [emoji23] [emoji23]
ben, siz ve kuzeys başta olmak üzere 2.76 5000 lot ile girdim sonra, ağırlığı arttırdım. Şimdi maliyet 3.20 oldu teşekkürler......
beni dinleyen çevremdeki arkadaşlarda aldı , kazandı ve bekliyor...
hepimiz siz değerli yorumculara çok teşekkür ediyoruz
ayrıca bu forum gerçekten kaliteli....
Ben sn kuzey s sayesinde hem kront aldim sonrada kelebek ve hangi forumlarda yazdigini arastirarak buldum dogtad aldigini kendisi gercekten bizim gibi ky.lar icin caba ve emek harcayan bi ustadimizdir ben artik hisse aramiyorum sadece kuzeys in hangi topige yazdigini takip ediyorum asla y.t.d[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Selamunaleykum dostlar.artik bende aranızdayım. Herkese bol kazançlar
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamunaleykum dostlar. Artık bende aranızdayım. Herkese bol kazançlar
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de benzer bir süreç oldu.
Kront'tan tanıdığımız Sn. Kuzeys'in burada olduğunu görünce Doğtaş bilançosunu inceledim. Normalde zararda olan kağıda girmem. Kendisine özelden de fikir danıştım. Tereddütlerimi ortadan kaldırdı sağolsun.
Hakkını ödeyemeyiz.
Ben hissenin agresif olduğu ilk zamanlar da yani 2.2x lerde iken alsam mi diyordum diğer kağıtlardan zararım bu kağıt ta çıkar mı diye düşündüm ama asansör misali in çık yaptığı için korktum sonra geri çıkışları ni görünce 2.5x ilk g geldiği zaman ya herro ya merro deyip zarar çıkarsa bu kağıt ta çıkar dedim az araştırma ile girdim sonra 3.16 dedi ve geri 2.52 ye geldi arada al sat yapmaya kalktim zarar yazdı o sıralar değerli arkadaşlarin aramıza katılması ile bilgi birikimlerini paylaşıp moral depolama ları ile hissede hala devam ediyoruz ve inş. hep beraber daha güzel günler göreceğiz.Ytd.
Sayın Cefaks paylaşım için teşekkürler.
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=DGKLB
Adama böyle al sinyali verdirirler 😄
Burdan girilirmi :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes hissenin açılışını bekliyor. Benim param olsa 4.10 altında Doğtaş'ı ve 4.70 altında karel'i alırım. Tabiki YTD
ben biraz daha doğtaş alacağım de 4.00 altında geri dönermi bilemedim.
Masallah diyelim ortaklar... :)
Bugün 4.2x kapatsın yeter asıl hareket Euro kuru belli olsun ondan sonra. Kur 3.90 altına düşerse fiyat ne olursa alınır.
Ortaklar bilanço ne zaman acaba?
Her şey olumlu gidiyor. Hiç sıkıntı yok. Bilanço açıklama tarihini bilen varsa yazabilir mi. Bir de tam olarak hangi tarihteki euro kuru dikkate alınacak bilançoda. Sitedeki değerli arkadaşlarımız aydınlatsın bizi..
30 hazıran mb kuru esas alınır
bılançolar içn www.kap.gov.tr bakablrsnz
Teşekkürler
4.14 den verdim tekrar 3.90 a sarkacagini düşünüyorum bilanco dönemine kadar böyle devam eder . kalan arkadaşlara hayırlı kazançlar
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.