bu 25 çi oç seans bitimine 1,2 dak kala ortaya çıkıyor. Yine çıktı sahneye.
ama kağıdın başındaoç da olsa birinin olduğunu bilmek güzel
Printable View
Benim gibi mağdur ky ya tabiki küfür etmem. ama satış yapacak olsa pat diye 13:00 dan sonra da yazabilir. Özellikle emirin bittiği 13:55 ten 1,2 dakika önce yapıyor
Mesala şu an ben eşleşmede 26 dan alım yaptım ve şu an eşleşme fiyatı 26. ama şu an 25 e satım yapmıyor. ama eminim 17:53 te sahneye çıkacak yine
Bir de şu emir iptallerinden gına geldi. Hadi ben dalgasına tabana yazıp iptal ediyorum da sen neden 26 dan aldığını iptal ediyorsun?
Çok bariz 24-25 kapanış geliyor
Vay bizim çapsız spek eşleşmede 31 yapıp sonra her zamanki gibi sildi. ama bu sefer çok hızlı sildi:)
Bu kadar tırsak olma ya. 17:54 e kadar silme hakkın var. Rahat ol
Soğan eksinler bence arsaya düşünsene getireceği parayı soğan 10 lira olmuş okadar arsadan ne soğan çıkar be bide yıllardır ekilmemiş hazır teşvik varken tarım işine girsinler boşuna araştırma şirketine para vermeyin ben söylüyorum işte arsayı tarım alanı yapın geçin.
Bugüne bir 27 kapanış yakışır. Tamam 31 e çapın yetmedi sildin ama 27 sor değil
Kağıt iptal den yalama oldu. Şimdi de 26 dan aldıklarını iptal ediyor
18:00-18:05 arası emir iptal olayının suyunu çıkardılar.
Ayıptır günahtır ya
60 bin lira para yapar ..geçer geçemesinede hani ne beklentisi var uyutuyolar hisseyide şirketide ..piyasa gümlemiş durumda yaşadıgım ilde öle ne arazi ne ev satılıyo ..büyük ölçekli esnafların çogu konkorda ilan etti ... ..bi ülke ancak bu kadar mahfedilir ..umarım ya elden ele yada bi başka güçlü guruba satar arsayı ..yada finans bulur biyerden ..şimdilik sorunlu gözükmüyo sermeyesini aşan bi borcu gözükmemekte ..giderler masraflar agır sanırım ..ytd
Hocam mesele kağıdın gitmemesi de değil aslında. Benim kızdığım sabah neden 31 kuruşa 600.000 lot alım girip insanları umutlandırıyorsun. İptal edeceğin bariz belli. 2 dak adam olsunlar diyeceğim ama boşa konuşmuş olacağım
Bırak 26-27 olsun.12.000 lotta hacim olsun. İptal olacağını biliyorum ama yine de umutlanıyor insan ister istemez
sayın cefaks takas rica etsek musaitseniz tşk ..
Bugün eşleşmede de tavan yapamadı. Ama huylu huyundan vazgeçmezmiş. Şimdide 27 de ki alımlarını siliyor:)
26 kapatma riski var malesef
26 ya veren de ya Piramit ya Yatırım finans. Sat sat bitiremedi.610.000 lot daha var Yatırımda
Sayın çapsız spek;
Eşleşme miktarında da olsa bir tavan yapsana sana zahmet. 1 saate iptal edersin.
Kağıt hacimsizlikten ölüyor. Bari hareket olsun
17:50-55 arası baktım. 25 kapatmak için o kadar uğraştı ki. Resmen sanki 25 kapatmazsan .... yapıcaz demişler.
Tebrikler oç diyelim ne diyelim
Şimdide 25 e alım girdi yüklü. Verin alayım diyor 25 ten. Peki seni mi kıralım. 31 lot vereyim
kiliTTasi kardeş nerelerelerdesin ne oldu bakanlıktan daha haber çıkmadımı yoksa bunlar ,010 kurusada getirir hisseyi bunlar kimin eli kimin cebinde belidegil bir birlerine güvenmeyen bir yönetim var kim kimi nasıl kazıklayacagı bellidegil yatrım tavsiyesi degildir
Bakanlıktan bekleme nedenimizin neden olduğu konusunda bilgi alamadım. Sorun yok diye bilgi aldım. Burada cevap bulmamız gereken neden 25-26 kr’dan ısrarla mal veriyor ve fiyatı burada tutuyor?
Çok yazdık çizdik süreci bekliyoruz sayın Oblakbulut. Firma da çok karar aldı; hurda satışı, arsa satışı vb onlar da imar sonucunu bekliyor gibi. Bekleyip göreceğiz. Birko yatırımcısı ve bölge için hayırlısı ne ise o olur diye temenni ediyorum. Selamlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dün çapsız speğin 25 kapatmaktaki üstün gayretin 10 da birini gösterseler imar 50 defa çıkmıştı.
26-27 idi. 24-25 yaptılar. Cidden artık terbiye sınırlarını zorluyorlar. Sanal emirler filan iyice mide bulandırıyor.
serkan kardeş güzel yazıyrsun tahtayla ynayan kişi küfür hak ediyr labilir ama birde şöyle baksak.
1.25 yazsak geliur 24 yazsak geliyr neden şirket yakın izleme pazarında ve zarar ediyr şirket iyi yönetilmiyr.
2.sayet spek var ise gayesi belli sürede hisseleri tplayabildiği kadar pskljiye ynayarak hisseyi düşükten tplamaktır.
3.bu prje çıkmazsa neden hissede hareket yaptırsın ancak hareketlenme prje ve detayları açıklanınca lacaktır.
yksa 21 ve aşağısıda mümkün lur.haK ETMESEDE.BRSADA BİR ÇK HİSSE HAKETMESİ GEREKENİN ÇK AŞAGISINDA VEYA YUKARISINDA LABİLİR.
YAKIN İZLEME PAZARI EN BÜYÜK SRUNUMUZ
SAĞLIKLA KALIN
mayıs ayı güzel olur sakin olun rahat olun ..bu durum onlarında çok hıoşuna gitmedigi kanatindeyim ...imar da çıkar arazinin satişıda gerçekleşir...zaten beklentileri olmasa hisseyi alttan toplamazlar alttaki kurumlarda nerdeyse hisse kalmadı ilk beş altı kurum harıl harıl toplamaya devam ediyo istenmeyenler tahtadan çıkartılıyo . ytd