Neler kaçtı bı bilseniz
Printable View
bu arada Ahmet 1919 sizi tebrik etmek isterim..39-40 lardan aldıklarınızı 56-57 den satmışsınız ..:Sad::ok: valla bravo.. kardeş 57 den dneceğini nasıl anladınız hani indikatörlere bakarak yapıyorsunuz bu mükemmel satışı.. bi püf noktası varsa söyleseniz ne büyük bi hayır işlemiş olursunuz..:yes:
Daha grubu hisselerinde grafik indikatoru pek dikkate almamakla beraber hedef fiyat belirleyip üç aşağı üç yukarı satmayı düşünürüm hep
Ruyamda 2.5 tl oldugunu gordum :) Bugun yarin bing bang yaparsin artik. Gel inat etme agam mal dagitma millete.
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bismillah bakalim...
hadi artık zamanı geldi bekliyoruz :halay:
Bakalim bu oyak niye topluyor yine
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar naçizane tavsiyem hedef telaffuz etmeyin, lot sayınızı paylaşmayın ve lütfen başkalarını al yada sat diyerek yönlendirmeyin... sessizce beklemekte yarar görüyorum herkese bol kazançlar...
Hacim atıyor beklentide
43 sat verip 41 alirim diyenler giderse babayi alirsiniz tekrar :))
Evet beklemeye devam
Bunlar yarın basarlar aşağı kalan 40 günde kaldır indir dutlari sirkele yapar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dutlar varsa silkeyedursun sıkıntı yok ha bu seviyelerde devam ederse almaya devam ytd
Hadi trnsk esemde patladı gitti bekliyoruz artik
ohhh cezayı sayemde yediğinize emin olmak yüreğime su serpti. batsak da gam yemem artık. nasılsa sizin yediğiniz cezanın ancak yarısını ütebilmiş olursunuz toplamda benden. Tepenizeyim. Boruları döşeyeceğim. İnşallah beceriksiz usulsüz işlerinize devam edersiniz. YTD
Artık rahatlıkla batabiliriz .Pp eline sağlık
teşekkürler Tengiz Tolu ve halefselef. Evet batsak da gam yemem sonuna kadar tepelerindeyim. ama bence bu cea çıkışın habercisidir. Grafiklerde daha önce görmediğim çok önemli ve güzel detaylar yakaladım. bakalım hayırlısı. YTD
Şu kağıda beni bulaştıran adam!Ahımızın çıkacağı günü bekliyorum.
hadi be güzelim yap hareketini artık beklmeye devam
:rules:banada gönder datavada
güzel günler göreceğiz elbet sonunda :shh:
Ok mail yazin ozelden yollarim yarin falan
aksiyonu severim :halay:
TUTANAK MI YEDİ DATA NE OLDU BÖYLE:plc:
AKSİYON ZAMANI
Paylaşım silinmiş
Trnsim benim bekliyorum seni
Yahu bı datavadam vardı şikayetçi ettiniz kim etti adam yazıyordu esiyor gülüyordu sadece neden neden neden:rtfm:
kimsecikler yok :yahoo:
On gün süre verilmişti dün dolmuş olmalı hala haber yok.
Bu süreye hafta sonlari dahilmi acaba ?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelen haber nedir?Bilen var mı?Hiçbir açıklama yok.
Haber mi. Ne haberi. 17 sinde gelen haberi evirmisler cevirmisler haber diye göndermişler utanmazlar.