Başkan ne demişti...El Fatıha...
Printable View
Başkan ne demişti...El Fatıha...
http://www.sporx.com/trabzonsporun-t...SXHBQ698090SXQ
toplam borç 1 milyar 38 milyon 519 bin
Bize sansasyonel bir şey lazım
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahmet yerine Ali gelsin diyor.
Parasız adamın işi yok Trabzonsporda. Bunu herkesin anlaması lazım
Bizim ülkede de zenginler hava civa maalesef
Takımın satılmasına asla müsade etmeyiz diyenlere de inanmayın. Dünden hazırlar aslında.
Sadece icazet almayı bekliyorlar.
Zararına hangi fiyattan sattıysam daha aşağılara düşme becerisini gösterebilen Trabzonspor seni tebrik ederim. Artık aklı başında bir başkan lazım. Elde mal mülk Ne varsa akıllı yatırımlarla paraya çevirmek lazım. 2/3 yılı büyük hedefler koymadan mücadelesini yapması lazım. Yoksa herşey daha kötü olur. Aslında ortaklık çıkacaksa bu kötü gidişte, kötüye gitmesini herkes ister.
Helal olsun, hergün istikrarlı bir düşüş sergiliyor. Amma 1 kademe, amma 2, amma 3 kademe. Soğuk suya konan kurbağa gibiyiz, suyu hergün birkaç derece ısıtıyorlar. Suyun sıcaklığını birden yükseltirlerse kurbağa kaçar, onlarda kaçmamızı istemiyor sanırım.
Trabzonspor başkan adayı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un ekonomik çalışmasını anlatarak QNB ile görüştüğünü açıkladı.
8 aylık program olmaz. 850 milyon TL’yi 8 ayda ödenmez. 3 yıl ve arkası.. Sistemi oturtmadıktan sonra, ekonomide kafamızı modeli oturtmadıktan sonra, idari yapıda kafamızda ki modeli oturtmadıktan sonra 8 ay değil 1 ay bile gidemezsiniz. Bunun temelleri atılacak, uygulamaya konulacak. Uygulamaya konulduktan sonra kamuoyu onun kararını verecek.
Hoş bir tablo yok önümüzde.. Soru ne güzel. Para nasıl ödeyeceksiniz. Bir hafta içinde kim kime 100 milyon veriyor. Çantada parayla gelmiyoruz. Çantada evraklar ve projeler var. Kısmet olursa önümüzdeki haftanın başından itibaren bütün bu şeylerle yeniden yapılandırmanın içine gireceğiz. Çok kısa vadeli ödenmesi gereken.. Çalışma yaptık 3_4 hafta sonra bir şekilde kulübün kendisi veya kulübün ismiyle birlikte kurumsal kulübe para girişi başlayacak. Bu kredi yeniden yapılandırmasından olur, farklı 2 platformda marka satışı ile alakalı olabilir. Bunlar şimdilik bizde kalsın. Her ne kadar ekonomik olarak her türlü erozyona uğramış olursak olalım Trabzonspor ismi, Trabzon kenti bir marka.''
şair burda marka satışı filan diyor.
katar yollarının diğer adımı acaba!!!
denizbank varken katar bank ile görüşmek.
elcezire haklımı acaba?
haftaya birşeyler netleşecek gibi.
Walla yeni usta daha pozitif gibi geldi bana.Sosyal yönü çok iyi maddi kaynak sağlayabilecek kişi veya kurumlardan boş çevirmezler gibi geliyor bana.Yeni haftaya yeni başkanımızla gireriz hayırlı uğurlu olsun.
(al-sat tavsiyesi değildir)
12 Mart 2018 de adaylar belli degilken bu yorumu yapmıştım.soyadını tutturduk
Seçimi kazanırsa tspor insallah iyi olacak
Haydi hayırlısı
Agaoglunun akrabalık bagı yok diye biliyorum
Yinede tspor için umut dünyası
Haftasonu tspor için hayırlara vesile olsun
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Futboldan pek anlamam. Tspor'un yeni başkanı takımı yeniden dizayn etmeli bence. Umarız Tspor'un peş peşe şampiyonluklarını görürüz inşallah.
Trabzonspor'da, Muharrem Usta ve yönetimi mali ve idari açıdan ibra edildi
4-0 bitti Kayseri maçı...
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.20 de(yeşil çizgi) dip diyerek alım yaptım ama dip 2.91 deki inişle ile sonlandı.
30 kademe yanılmışım ve zarara girmişim.
buda borsanın acımasız kurali(güçlülerin uyguladığı "Ayı " tuzağı).
uzun bir süre yavaş fakat yükseliş döneminde herkese bol şanslar dilerim.
https://resmim.net/f/Zs9hm4.png
YTD
Sonlandı derken
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 18079
Gelen gideni aramaz inşallah... camiamıza hayırlı olsun
Haftalık Hisse Yarışmamıza Kurallara uygun 3 hisse seçin
Bir hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...89#post1985989
Şimdi fantezi yapıyorum... Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin her birine yönetim kurulunda oy hakkı karşılığında belli bir miktar hisse senedi alma mecburiyeti olsa mesela... Fena mı olur...🙄🤔😁
kabus bittimi?
selam beyler yeni başkan hayırlı olsun cuma günü ufak bir açıkta param vardı almştım iyi olmuş yakında gsraydan biraz daha kayarız buraya bugun de ufak bişi daha aldk eskiler biri yıllarım geçti tspor da benim yine geldim artık yeni başkan yeni trend başladı denebilir bence
yeşil(2.06) düşen çizgi
üstünde direk × gider
karar yeri de orası olcak ilerki günlerde.
arkada yazdım yavaş fakat yükseliş dönemine girildi.
herkese bol şanslar.
https://resmim.net/f/JsahOe.png
Nasıl böyle yönlendirici yargılarda bulunabiliryosunuz yapmayın 2012 den beri aralıksız bu kağıdı tutan biri olarak vebal alır üzülürsünüz samimiyseniz sessizce ve sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok
Tspor budur işte trend vs sadece aldatmadır sabırla bekleyeceğiz satın alınma benim açımdan tek beklenti artık
.... hissesi bi b... olmaz bundan
Evet işte sana yakışan da bu... Her zamanki gibi başladığın yere dönersin... Yine şaşırtmadın... Neymiş çizgiye değmiş de sürekli küçük küçük yükselecekmiş te falan da filan... Çanakmış bayrakmış oboymuş toboymuş... Tspor işte gazladı millete yine... Bi kere de şaşırt be...
Umut pompalamak yeni mağdurlar yaratmaktan başka bir işe yaramıyor
2nin üzerinde kalsak bugün psikolojik olarak iyi olurdu.Lakin endeksin durumu ortada .Kaliteli birçok hisse yüzde 4-5 ekside....Onlarla ayrıştıgımız nokta onlar 6 aydır pirimliydi trabzon ise zaten yerlerdeydi buda başka bir muamma...Spor hisseleri bugün fena kapatmadılar(digerlerine nazaran)Yeni yönetimin biran önce güzel haber vermesi şart.Spor hisselerinin mevsimi gelir elbet.Trabzon bundan ne kadar nemalanır o da bir bilinmez Çünki şampiyonluk yarışındada yok...
Bir süredir aranızdayım. Dün güzel bir ver-geri al oldu. Tekrarını bekleriz. Bir süredir sert hareket yapmıyor, bekliyoruz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.06 olunca saçma sapan yorumlar vardı tspor ne değişti dünden bugüne
1.83 yakıyor
bunun vebali büyük
grafik atta görsün cümle alem