babacanı ve şimşeği başkan yardımcısı mı yapacakmış. ytd
Printable View
babacanı ve şimşeği başkan yardımcısı mı yapacakmış. ytd
bu gece uzun olacak besbelli. uyku haram.
Yaw hakkaten tam bedeviymişim dedim perşembe akşamı spk bülteni var bu da bedelsizi bekliyor geçen hafta hareketliydi yine olur dedik hatta endekse iyi direniyor dedik hatta beyaza baktım onaylanınca uçuşa geçti dedik aldık bu sefer de bülten erken yayınlandı zaten batıktık iyice battık
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
flap'ın sermayesi 31.2 milyon tl.ve beyaz filodaki %16 payının bugünkü değeriyse yaklaşık 183 milyon tl. ile sermayesinin yaklaşık 6 katı bir değere denk geliyor.piyasa kendisini biraz toparlayabilmeyi başarırsa flap tan piyasadan çok daha pozitif bir tepki beklerim.usd/tl seviyesi 4,74 altına düşerse piyasaya moral gelir.can gelir.umarım en kısa zamanda bu seviye ve hatta çok daha daha aşağılar görülür.saygılar selamlar.
bu arada son 7 aydaki ilk hisse yorumumu flap'a yaptım.belki ayağımız uğurlu gelir :)
beyaz filo yukarı devam ettikçe flap dahada değerleniyor.piyasa bunu bildiği için olsa gerek flap direniyor.beyaz'da ki fiyatlamanın flapa pozitif yansıyayacağını düşünüyorum.yeter ki piyasa biraz durulsun.
......................deneme
''DOLAR KISA SÜREDE DÜŞECEK''
Habertürk'ten Veyis Ateş'in aktardığına göre; Erdoğan ekonomiye yönelik de mesajlar verdi. Erdoğan doların yükselişine ilişkin, "Dolar çok kısa sürede düşecek, göreceksiniz" dedi. Erdoğan, faizlerin de düşeceğini söyledi.
Erdoğan, Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın görevi başarıyla sürdüreceğine inandığını belirtti.
farkındamısınız bilmem ancak flap'ın beyaz filodaki payı yarım günde sermayesinden fazla değerlendi.işte bu flap'ı güzel ve farklı kılan.saygılar selamlar.hemen içinizi karartmayın.
Beyaz yine tavan tavanda da 1 milyon lot alıcı var diyolar siz hala bunda durun lan millet orada parayı kazanıyor köşeleri dönmeye başlıyor bu gidişle beyaz en az 20 30 tl lere çıkacak gibi görünüyor Bundan bir cacık olmaz Bu Flapbank yani Garanti bankası gibi olmuş endeksle alakalı bu
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
45K
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyazin hareketleri flap gibi 9.57 den 19 a giden flap gibi
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beklentiyi, bekle gör ile izliyoruz. ytd. elbet bedelsiz onayı gelecek. ytd
şu endex le hareket çabasından sıyıramadı kendini. sabahtan beri 7 milyon işlem yaptı bir cacık yok. yeter bukadar baskı napıyor bunlar. hisse alıp başını gidecekte kafasına vuran çok. normal şartlarda 7 üzeri oturmamız şart
yine gömmeye başladılar. ytd
Bundan bir cacık olmaz Beyaz uçuyor bu her gün aşağı geliyor flapbank bu endeks kağıdı bu bundan uzak durun
acıta acıta çakıyorlar. saat 16 dan sonra hızlanır diye korkuyorum. bize de basarlar diye öd'üm mokuma karışıyor. bize karışmasalar ya. ytd
seçim biter rayli başlar dedik ama yokuş aşağı gidiyoruz.
bist saat 16 yı beklemeyecek gibi duruyor.ytd
Beyaz'ın PD/DD=12,94 , F/K=98,12 piyasa değeri/defter değeri bu iken daha nereye kadar basacaklar merak ediyorum.Bu fiyatlardan kim alıyor.:)
......deneme.
kap açıklaması var mı.
yazan mı yok. benim makinada mı sorun var.
Bedelsizi bekliyor da bu beyaz değil ki bedelsiz den sonra tavan tavan gitsin
Benim korku ve endişem, yatırımcının "Beyaz tavan tavan gidiyor, Flap'ta böyle olur." psikolojisine oynamaları. Beklenti oluşturup mal mı çakıyorlar, mal mı alıyorlar anlamadım. Takaslarda bir oraya bir buraya gitmiş, bu kadar işlem hacmi ile alan kim hatta satan kim belli değil. Allah sonumuzu hayretsin. Bol kazançlar...
aynen celal bana da öyle geldi sanki beyaz da tavan tavan gösterip bunda mal mı çakıyorlar acaba bir de beyaz bedelsizden sonra tavan tavan gitmeye başladı oyle beklenti oluşturup mal mı basıyorlar acaba çünkü gün içinde bakıyorum 6.30 - 6.80 aralığında önüne gelen alıp satıyor normal de bu kadar işlem hacmi ile 7.00 çoktan geçmesi gerekirdi eğer beyaz gibi olacaksa ama öyle olMAYACAĞI belli gibi
kuzuların sessizliği. fırtına öncesi ağıl polemiği. ytd
Haftaya beyaz out..flap in ...insallah
Hayaller Beyaz, gerçekler Flap
endex müsade edrse haftaya kaldı umutlar. bu hafta iyi doldur boşalt yaptı. 6.30 destek oldu artık. umarım bir daha değmez oralara. bıçak sırtı gidiyoruz.7 üstü atsada rahatlasak artık. ama artık buralarda fazla oyalanamaz artık yukarı bir atak lazım.
reis nutuk veriyor gıy gıy vıy vıy bu kadar şakşakçıyı nasıl toplamışlar :) borsa 1-2 saate patlar,piyasa adamın umrunda değil...küfüredecekte edemiyor,faizler düşecek dese borsa battı
sanki bilinçli olarak dolar yükseltiliyor...
beyaz ın hareketleri normal değil. vurgun yemiş gibi. dolar oynaşıp kıpraşıp duruyor. ytd