Toparlanır merak etmeyin.
Panik yapan küçük yatırımcı aptallığı. Başka birşey değil.
Ama moral bozuyor mu, evet.
Zaman kaybı.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Toparlanır merak etmeyin.
Panik yapan küçük yatırımcı aptallığı. Başka birşey değil.
Ama moral bozuyor mu, evet.
Zaman kaybı.
Borsayı %+0,5lerden %-2'lere bu kadar hızlı düşüren KY olamaz bence. Yabancı fonlar basmıştır tuşa, yanlız işin kötüsü bu iş tehlikeli bir hal almaya başladı. Ne yaptığı ve dediğini bilmeyen siyasiler, kötüye giden ekonomi ve çevresel faktörler. Hakkımızda hayırlısı.. Zararımızı bir an önce kapatsak da çıkabilsek şu hisseden..
Bir günde 25 kademe aşağı. Daha gün bitmedi üstelik.
%5 kayıp.
Kaybettiğini verecek olsa en az 1 ay.
Temmettulerle nakitlerle oyanansin ky diye veriyolar yillardir ayni yeni keklerde gelmis hayirli isler
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsandan 3 gunde aldigimi cemasta bir gunde yedim. Simdi sormak istedigini acikca sor enka cemas ne alaka
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.tr.investing.com/etfs/isha...ey?cid=1031037
almanya da türkiye msci endeksi -0.51 den - 0,28 geldi. eğer böyle olursa endeks artı kapatabilir
abd de konut başlangıçları 1,3 milyonmuş.abd batıyor. rakamları şişiriyorlar.aynı 2008 krizinden öncesi gibi.
-0,28 den + 0,69 oldu . almanya daki msci endeksi.... bilginize
-1,07 döndü millet
yarın da kötü geçecek kesin
SM-N9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
az cok ne kadar temettü alacagımı bildiğim için bügünkü düşüşü fırsat görüp elimdeki nakitle alım yaptım temettü gelirim kadar.2 gün sonra hesabıma yatan temettüleride başka hisselerime kaydırmayı düşünüyorum.saygılar
endeks 77 bin iken enka 5 tl imiş ocak 2017
rusyada kira geliri düşebilir ve birde dogalgaz santrallerinin sözleşmesi ekimde bitecek ondan sonra serbest piyasa fiyatından satacaklar bundan dolayı 100 milyon dolar civarında kar eksilmesi bekleniyor, rusyada avm açıyor kap ta haber yok, ırakta iş almış haber yine yok vs vs
Bu haberleri bilanço zamanı faaliyet raporlarında bildirme adetleri var.
Şirketin işler iyi gitmiyor herhalde.. Borsa 1 düşerse ENKA 2 düşüyor.
4,85 e kadar gerileyecegini tahmin ettigim halde 5 in altindaki satislar cok riskli
can2182 kardeş spek bu hesabını okumuştur herhalde.:( buna göre bu hesabı o da daha ayrıntılı yapmıştır. hisse fiyatını bu rakamın altına getirip kimseye bu temettü-+ bedelsizi yedirmeyecek.Ky sıkmak için belkide 4,7-4,6 ların altına bie getireceğini düşünüyorum. tabii patronla kol kola YAPACAK BU İŞİ....
Bence 4,85 ten asagiya dusmez. Ayrica 27 nisanda bedelsiz verilecek. Cok dustu bollinger bandin dip fiyatin baya altinda kaldi. Ucuz yani hisse bence biktirip bu fiyatlardan toplayacaklar.parasi olan maliyet dusurebilir hissenize sahip cikin derim. Borsada her zaman iki olasilik dusunulmelidir duserse nereye gelir cikarsa nereye gelir. Kesin duser kesin cikar diyemezsin. 4,85 olursa alirim. 6,45 olursa satarim. En kotu strateji stratejisizlikten iyidir :) stratejin yoksa oyuna gelir panik yapar satarsin
benim bir stratejim yok. eğer strateji dersen bu kağıt isterse 1 krş olsun.hedefim 100 000 lot.inşaallah daha zamanım var.bu kağıtta kayda değer miktarda elimde yok.... bu kağıdı kendimce iyi biliyorum.elimdeki parayıda gömmüyorum. bu kağıt da herşey olur. daha öncede defalarca dedim.bu kağıtta spek, patronla kolkola... bu kağıtta grafik, bant, destek direç hikaye. spek herşeyi kendi çiziyor, kitabına uyduruyor.... vesselam...
ereğli endeksten önde düşüyor. herhalde erken seçim kararı alınacak.(ereğli benim endeks barometrem)
10 günde %10, 3 ayda %20 düşüşe sebep olacak neler yaşandı bu kağıtta merak ediyorum bu süreçte bist en fazla %10 kaybetti. İlk çeyrek tahminleri de gelmeye başladı. Yapı Kredi 542m TL, Yatırım Finansman 722m TL net kar bekliyor. Muhtemelen arada 650m TL civarı bir kar gelecek ve bu da geçen yılki 626m TL'ye göre yine iyi. Elektrik satış anlaşmaları 2018 4. çeyrekte bitiyor, ki hem verimliliğin yatırımlarla arttırılması hem de zaten devlete satılan en ucuz elektrik olması sebebiyle çok büyük bir kayıp da beklenmiyor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaş yaklaşık 100m euro yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama bu enerji sektöründen neredeyse kar etmemek anlamına geliyor ve böyle bir beklenti yok diye biliyorum, %60 civarında verimlilik bekleniyor bu da fena sayılmaz. Her neyse dolar/euro yükümlülüğü düşük ve likidite yüksek, önemli bir yabancı çıkışı da yok. ABD-Rusya desen ondan önce düşüyordu, o iş de bitti. Ruble değer kaybı desen geçen yıldan bu yana %10 kayıp, misliyle dolar ve eurodan kazanç var.
Erken seçim haberi de geldi, muhtemelen kazanan da belli. Bu piyasaya olumlu yansıyacaktır umalım ki ENKA'ya da ama ülke ekonomisi Allah'a emanet devam eder. Trump'ın her lafına hop oturup hop kalkarız..
sağol kardeş...hepimiz için hayırlısı inşaallah...son birkaç ayda 800 lota yakın aldım. bu kağıt tek kalemde alışa müsaade etmiyor.yine diyorum isterse 1 krş a düşsün( enka yatırımcısını tahrik için söylemiyorum. zararda olan arkadaşlar kusura bakmasın).alırım yine alırım... inşaalah zamanım var bu kağıt emeklilik kağıdım.emekli olursam inşaalah duruma göre satarım.inşaalah en az 10 yıl... kal sağlıcakla....
Arkadaşlar kar payları hesaba geçti mi?
Kâr payı 17 sinde verildi sanki. Nakit değilde maliyet düştü. Umarım yanılıyorumdur. Benim maliyet 5.532 den 5.42 'ye düştü. Kontrol edin isterseniz.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki bendeki bu durum nasıl açıklanabilir.
Dediginiz gibi olursa çok güzel olacak
Yatırım hesabını kontrol etmek lazım.hesaba para yatıp yatmadığı oradan görülür.17 sinde benim maliyetim düştü ama para yatmadı ben de öğleden sonra yatmasını bekliyorum.
Alan satan yok. Hacim düşük bugün.
Satış baskısının biteceği şeklinde yorumladım.
bu spek alınan temettülere göz dikti herhalde. milletin temettü paralarının yatmasını bekliyor. demedi demeyin...
Temettüler hesapta
Bedelsiz ne zaman arkadaşlar.
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.