sayın minefe abim. sayın borsacı.broker abimiz ile özelden görüştüm. ASUZU daki leş kargaları yüzünden ban yemiş kendisi. 1 hafta 10 güne açılacakmış hesabı.
Saygılar.
Printable View
Bu gıdım gıdım 20 geçecek gibi sığ hisseler daha güzelmiş.
Topiği takip edenler içerisinde, profesyonel anlamda 12 aylık blançoyu tahmin edebilecek kimsecikler var mı ? Net kar yönünde. Bir beyin fırtınası yapalım.
Benim beklentim 50 milyon TL saygılar.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayri resmi tahmin
78.642 131 net kar yazar [emoji1]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı yok..tahta güzeldi..
Piramit dağıtmış 85.000 lot malını yine aracı kurumlarına..
Yapı kredi 42.500 lot
Yatırım finans 21.500 lot
Meksa da 19.750 lotunu almış..
Vermem demiş kaptırmam demiş piramit mallarımı..
Orta vade hedefi olan 18.50 tl lere yavaş ve güvenilir adımlarla ilerliyor..
Birleşmenin yarattığı sinerji ile gelecek olan iyi bilançolarla ana hedef olan 25.00 tl li fiyatlarda görülecektir inşallah..
Tevekkül bizden..
Bereketi allahtan..
Ne yapayim ki seljuk115
Hepimizin keyfi yerinde. Bak boyle yazinca seninde yazmani ve gulmeni sagladik[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Kusurat 130 la biterse şirkete soyleriz, duzeltmeyi gonderirler[emoji1]
75 milyon civarı kar bekliyorum 2017 için. 2018 çok çok iyi olacak inşallah.
Ataturk organize sanayi bolgesinde, köhnemiş tesislerde profil çeken bir firma yok artik. Menemen plastik organize sanayide 110 bin metrekare arazinin içinde avrupa standartlarinda son model teknolojiyle donatilmiş bir dev firma var artik. Yatirimlarinin % 90 biten egpro bu yildan itibaren super bilançolar ve temettüler açikliyacaktir.
Birleşmeyle birlikte tahtanin şeklide çok farklilasti. 12 uzerinde hareketler5 hizlanacaktir.Dikkatli olmakta fayda var. Guzel trade firsatari verecektir. Bilançoya kadar ekmek yedirir. herkese bol kazançlar. saygilar...
Bu hisse yakın zamanda A grubuna geçer..
Dandanakan kardesim
Afyon çimento 2014 teki genel kuruldaki taniştigim arkadaşmisin
Degilim kardeşim [emoji4]
Oldu ozaman [emoji1] [emoji1] [emoji1] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a7ebc50c03.jpg
Bilaçoyu bekleyenlerden birisi de kedidir kedi[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] gece gece kafa dagitiyoz işte iyi geceler...
firma kendi sitesinde 200 milyon Euro ciro hedeflediğini söylüyor.
http://www.egeprofil.com.tr/haberler.aspx?yil=2016
boru değil profil :halay: 200 milyon Euro ciro ! :bravo::yahoo:
2016 haberi değil mi.
elinizi belli edip milleti gaza verip spekulatoru sevindirirsiniz bırakin senedi dillendirip millete gaz vermeyi borsada bir sürü hisse var.birakin spekulatör isini yapsin yukarı fiyatlardan erkenden müsteri bulmasin ne kadar çok geç yukaridan müsteri bulursa daha iyi değilmi ?ses etmeyin 30 dan müsteri bulsun
13 ten 11 e kadar spktor malı çakarsa oldu ya işler ters gitti borsa düstü diyelim .13 ten mal alanin zararini kimse karsilamayacaktir.yazilarinizi okuyup yuklu mal alanin zararini kimsede kefil olmayacagina göre yazi yazarken biraz gaz ı kısmalı diyorum nacizene görüşüm
bu da geçen haftanın haberi
Ege Profil, 1 milyar TL'nin üzerinde ciro hedefliyor.
Ege Profil, 1 milyar TL'nin üzerinde ciro hedefliyor. Ayrıca üretim kapasitesinin artacağını söyleyen Ege Profil Genel Müdürü Ergün Çiçekçi, Kocaeli'nde 100, İzmir'de 130 dönüm arazi üzerine kurulu, PVC profil tesisleriyle 120 bin ton üretim kapasiteleriyli yeni pazarlar için hedefledikleri ihracat potansiyelini ve iç piyasada oluşacak talep artışını karşılayabilecek gerekli alt yapıya sahip olduklarını vurguladı. Bu altyapıyla, üretim kapasitemizi daha da artıracaklarına inandıkları Pimaş ile Ağustos 2017'de birleşme kararı aldıklarını belirten Çiçekçi, "25 Aralık 2017'de de birleşmeyi tamamladık. İSO üretim sıralamasında 2016'da 192'nci sıra ile yakaladığımız çıkışı, yaygın ve güçlü bayi ağımız, tasarım ve teknolojik üstünlüğümüzü ortaya koyduğumuz Ar-Ge merkezimiz, iyi yetişmiş profesyonel kadromuz, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarımızla daha üst seviyelere çıkaracağız" diye konuştu. Çiçekçi, şunları ekledi: "Bu birleşmeyle, iç pazar hakimiyetimizi artırırken, yurtdışı piyasalarda da Şili, Hindistan, Brezilya yatırımlarımız ve Deceuninck Grubun sermayedarı olduğu Kolombiya'da kurduğumuz yeni fabrikamızla varlığımızı güçlendirerek küresel entegrasyonumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz."
Efenim, borsaci.broker abim diyor ki; evet 2016 haberi.
Dosya ekinin tarihine bakarsanız hatta dosya ismi 14102016 yani 2016 Ekim ayı. Haber de ne geçiyor? Nisan 2017 de yatırımlarımızı tamamlayıp faaliyete başlayacağız.
Yatırımlar ne zaman tamamlandı Ağustos 2017 yani biraz gecikmeli tamamlandı diyor borsaci.broker abimiz.
Bir başka deyişle 2017 sonunda bitecek olan yatırımların haberi 2016 da yatırımlar başlamadan yapılmış. Kaymağı şimdi yenecek diyor borsaci.broker abimiz.
Ve tüm ortaklara saygılar iletiyor.
2 gün bu bantda durması lazım ,sonra verelini 14,ler benim gördüğüm grafik paylaşan varmı
Ha 200 milyon euro
Ha 1 milyar tl
Arada 70 milyon tl icin üzmeyelim bu kadar kendimizi[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Biraz fazla mesai oldu bitti...
B.broeker ortagima söyle,bugun 12 98 leri görursek , a....zu da 18 ocaktaki 187 nolu iletimi kopyalasin, kim pazarlamaci görsunler ordaki büyük üstatlar[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Derinlikler kardeş,
Sende çok korkuyosun yahu, nazar degmesin diye atmiyorsun şu takas dagilimlarini ...
Yapiştir şunlari da gözumuz gonlumuz açilsin[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Derinlik atacak olana şimdiden teşekkür ederim.
12.70 de 20.000 lot vardi suanda 16.676 kaldi 12.70 gittiginde kalanini aldi burayida gececek.
Ben goruyorum derinlik acak resmi atamadim
Bu hissenin hic kanatlari yok Galiba yada ucmayi bilmiyor
Derinlikhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13190cfd8f.jpg