tık tık tık...kimse yok mu?
Printable View
tık tık tık...kimse yok mu?
Ek 26273
yok artık denen gelişmeler...
Ek 26276
dip altçaltmalı tepe yükseltmeli.
tarihi rekor xu100..
30.000 dow jones ada görünümlü inanılmaz işler....
tarihi rekor. dow jones. dip alçaltmalı tepe yükseltmeli..
https://resimag.com/p1/06c7710b877.png
ABD başkanlık seçimleri rallisinde olumlu haberde geldi 126.000 de . Ki geçende asi haberide gelmişti.
Mucize gibi değil mi...
ABD gezisi rallileri gibi..
Eskiden olumlu haber not artışı idi şimdi işte yaptırım peşinde değiliz vs vs bu böyle bişe.. neyse birşeyse...
müthiş bir gün açıklama gelişme üzerine gelişmeler yağıyor.
cumhurbaşkanı açıklamalar sonrası motive wave şu şekilde ilerliyor sanki...
https://resimag.com/p1/93efa6b0c3c.png
Geçmiş olsun,atı alan üsküdarı geçti.😊YTD
ilerleyen diyagonal vites değiştirdi galiba..:he:
Önde bi sakallı arkaya beyaz entari giymiş bi kitle piza kulesine tırmanırken görürseniz..şaşırmayın..onlar büyük ihtimal
huzura ermeye gidiyleee...:he:
3 mü ilerliyor 5 mi tüm hadise bu.. zamanla açılır.. devir üstad malesef yine yaya kaldı..
AYLIK GRAFİK
https://i.hizliresim.com/xobcpK.png
Karadeniz gazı değil ama Reisin gazı ile piyasaların bankaların öncülüğünde uzun vadeli tren çizgisine kadar gelebileceğini düşünüyorum.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...30edeb2911.png
mümkün dostum.. 3 ilerliyor mu 5 mi tek soru bu 3 gibi devamke..
Şu saatten sonra zaten 130 olmuş atı alan Üsküdar i geçmiş abi.. az daha biraz daha felan.. aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz elindeki de hep gider....
5 çalışıyor da olabilir yani. Tarihi rekorda yazıyorum sonra gideceğim..
Ama baktığımiz zaman geniş zamana yayili bir 4 yok motive de. 3 olabilir halen bu yüzden miki fare.
Peki bu hemen 5 dolar endekscilerin ve 5 geçer abi 10 dolara gider muhabbetlerin başlayacağı bir şey mi.. her çıkışta aynı muhabbet.. 2012 2013 rallisinde olanlar hep aynı beklenti..
Yakında 5 centcilerde gelir...
Ek 26282
xu30 ise farklı telde bana göre xu100 coşkusallardayken ben burada woLf geliştiğini düşünüyorum...
Wolf için mutlak çizgiler değil sembolik a b c gibi veya 618 öylesine..
Artık tüm birikimimmizi ekledik sesizce kaybolalim. Devir hazretleri de bir iki kelam ederse bekleriZ.
Ek 26291
felan filen her yer ?
soru işaretleri gitti ...
ver mehteri emmiicee
Ek 26296
3 tepesinde ihtiyatlı dedeler ceketi alır 5 de deliganlılar heyecan adrenalın öfke hırs eli ayağı titrerken bilinmezliklerde zar atmanın zevkini sürer..
dayi kalpten gideceğiz bir şekil.. her şekil..
vel hasıl ver mehteri patlasın hoparlörler...
131 5 etiket çakıldı.
Adios forum..
3-5 diye omurler gecti burada hic tutturan olmadi ben formasyona bakarim simdi biri der formasyon da eliott la olusuyor tamam iste bence endeksin daha yolu var ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E bi zahmet çakın etiketi.Kazanan kazandı zaten.Aradan 7 ay geçti😂YTD
ÇAKTIK YENİ ETİKETİ 2 MESAJ GERİDE
megafone devam
son dalga bana göre
dalga boyları 20 ve 22.000 olmuş hep
1095+22=131500 gibi gibi
ben nakite geçer keyfime bakarım artık
bir sonraki çöküşte görüşmek üzere
artık ne zaman olur bilemem
düşükten al yüksekten sat
senede 1 defa yapsam yeter
hergün ekranda alsat mı yapılır yahu:)))))
işim bitti artık isterse fezaya gitsin borsa
nasip
ytd
İşte sen akıllı bi yatirimcisin,tebrikler ve alkışlar sana kardeşim.Doğru zamanda doğru yerde olacaksın.Karamsar olanlar kaybetti..YTD
Sayın kızıldağ endeks 50.000 bin puan çıkmış,etiketi napcan bu saatten sonra.Çuvalla kazanan kazandı,geçmişte bi sürü yorum var kim bugünleri tahmin etti..YTD
Kızıldağ hazretleri 2020 Ocak Şubat rallisinde de bu muhabbetleri yapmistiniz. Sonu bebzemez umarım benzer ise süper cycle derece de düzeltme yaşanmamış bişey olur..
Arkadaşın belirttigi gibi 3 4 5 yer değiştiriyor.. 4 tepe yükseltmeli dip altcaltmali. Şeklen 5deyiz.
Üye olmak zorunda kaldım iptal etmistim.
Şu bu çok takılmaya gerek yok arkadasda belirtmiş fazla kurcalamak gereksiz..
Mehmet Şevki bu kadar üyelik neden, nasıl mail adresi ayarlıyorsun. Gran süper Cleyn gelecek belki 2023 seçimlerini bekliyordur. Mehmet beşinci dalga itkisi 38,1 bakarsan 140 küsür binleri geçiyor. Gerçi sayıma gerek kalmadan grafiklerde mevcut.
Kızıldağ nickini iptal edeceksin. Yazmak istemiyorsun ama rahatsızsin ipraltek çare.
Mail adresine düzeltme ye basıyorsun uydurma bir mail yaşıyorsun kayset diyorsun.. hop nick iptal..
İstifa ve bu faiz isi ABD gezisi gibi oldu.
Düzeltecek başka çare yok yoksa bir daha gidemez..
Ve faiz 15 glp 19..
Bir şekilde asrın lideri her türlü olayları hallediyor.
Ama karşısına değişik sorunlar çıkıyor mesela Corona. Şimdi yarın deprem olur kim bildik der..
Bilir mi yani.. Dow Jones 3 sene daha artar belki sende deprem olmuş hani teknik uymuyor...
Velhasıl kelam fazla kasmaya kurcalamaya gferek Yok.. kim der di ki Dow Jones 13,000 Ken tr 5 dolardı. Dow Jones 30,000 tr 1.5 dolar..
Aynı kainatın lideri ..
Yani faiz indirip kambiyo da değişiklik kararları alsaydı bugün mesela farklı şey konuşuyor olurduk. Değil mi ?
Bakan faiz veya karşısındaki pandemi bir şeylerin sebebi. Asıl olan şimdilik fiyatlama. TL de yaşanan değersizliğin ölçütü yok, nasıl ki bir ürünü satarken potansiyel ileri vadeli kur çarpanı dikkate alınıyorsa, hisse piyasası da bu ileri vadeli fiyatlamayı yapabilir. Yan tahtalar yaptı, bist30 da yapıyor. Mehmet benimde bir iddiam yok. Suyun akışında ilerlemek gerekir.