konu ile alakasi yok bu bir
ikincisi bu sekli ile tamamen yanlis bilgilendirme olmus naturel gaz ozelinde
tkrr incelerseniz detayi ile dogrusuna ulasirsiniz insallah
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
aydınlatayım...
1tl bedelli fiyatının üzerinde yeni hisse fiyatı oluşacak. en son dagı de çok sert satış yedi ve hala toparlanamadı rüchanlar. yani rüchan ları daha ucuz alma ihtimali varken 7.5 bana mantıklı gelmedi. sadece kendi fikrim.
ayrıca destek-direnç bu tür hisselerde çok geçerli olmasa da grafik 9,90-10,00 arası çekilme ihtamili grafik bakan biri için bir mesaj . normal şartlarda da alım çok mantıklı gelmezdi bana. ytd...
Bilakis konuyla % 100 alakası var çünkü konumuz patron hisselerinin güvenirliği.
Diğeri zaten matematik. Neyini savunayım bilemedim. Elinde hisse olunca gerçekleri görmeme gibi bir alışkanlığımız vardır maalesef. Darılmayın ama sizinkisi bu tip bir şey olmuş sanki sayın hocam. Neyse, tartışma maksatlı yapmamıştım o paylaşımları, tamamen şahsi görüşlerim ve sadece beni bağlar.
Murat güler şirketin tapusunu bunlara vermiş.o yüzden kotu yoruma yer yok burda.
Kağıt 10gunde %100marj yapmış neredeyse ama masallar hep aynı.
Sahipsiz bı hisse RTA nin rüzgarı olmasa alan satan olmaz.bi ara bende aldım A1 kapital ,RTA v.s. ama kağıdın sahibi yok.%99 dolaşımda.simdi yazarlar takaslara bakarsan mal toplu diye:)
Bolunsunde 3 liradan alırız bı miktar
senin elinde hisse yok gelmis burada surekli yazip psikoloji bozuyorsun.
begenmedigin sirket hissesi platformunda surekli bulunuyorsun ? o da ilginc degilmi ???
masal olmayan bi suru hisse var. oralarda yatirim yapabilirsin.
ben begendigim hisse forumlarinda yaziyorum. yatirim yaptigim alanda oluyorum.
kaldi ki ben dogru olsun her turlu katkiya hazirim. sonucta yatirim yapiyoruz, problem varsa da bilmek hakkim. ama sn. hissedarxd naturel gaz ile ilgili ormek vermis ama verdigi ornekteki konuya hakim degil. o konuya hakim olmasi acisindan uyardim. bu kadar basit.
Sayın hayek yorum yazmak izin sizden izin mi almak gerekiyor?
her elimdeki hisseyi buraya yazmak zorunda mıyım?
Glr ve RTA da hatri sayilir şekilde al sat yaptım.ama bunları tek tek buraya yazmak kime ne kazandırır?
Ya da siz 8 de olsa yazıyorsunuz 14 de olsa yazıyorsunuz ama yazarak kazanamazsiniz sat tuşa basmanız lazım.
Gerginliğinizi de anlıyorum kolay değil.gecen hafta 14.50 den satmadiginiz kağıdı belki yarın 10 liraya da satamayacaksiniz.
adamın cebinden parasını al ama hayalini alma.hayalle yasiyo bu yatırımcılar.
Lütfen cevap verme zahmetinde bulunmayın size bu hissede bol kazancli günler dilerim.
Konunun hakim olunacak bir tarafı yok. Sizi tanımam etmem ancak Kutman hakkında kitap yazabilecek kadar bilgiye sahibim ve bu gibi sicili sayfalarca dolu biri için sizin gibi naif biriyle asla tartışmam. Sizin o gördüğünüz rakamların arkasından bahsediyorum ben. Yazmaya başlarsam buradaki sayfalar yetmez. Değmez de...Alıntı:
ama sn. hissedarxd naturel gaz ile ilgili ormek vermis ama verdigi ornekteki konuya hakim degil. o konuya hakim olmasi acisindan uyardim.
Dediğim gibi derdim tartışmak değil. Sözün özü: ne M.Kutman ne de M.Güler gibilerinin hisseleri "yatırım maksatlı" alınmaz, taşınmaz. Bu benim şahsi görüşüm ve sadece beni bağlar.
Saygıyla...
günlük trade yaparak kazanabilirsin. orta vadede kazanabilirsin, yada uzun vadede kazanabilirsin . sonuçta her türlü kazanabilirsin veya kaybedebilirsin. ama en karlı olanı uzun vadede bence .çanak çömlek formasyonu tutarsa kagıt 30 lira sonuçta ,geçen info canlı yayınıda dinledim adamın elinde egeen var 10 senedir hiç trade etmemiş :) karı düşünebiliyormusunuz:) tarz meselesi yatırım tavsiyesi degildir.
Evet üstteki nicklerin birinden belli oluyor orta ve uzun vadenin iyi kazandıracağı:)
Rüçhan: 7.4550
hayirli olsun diyelim
hisse de kabataslak 3.49 olur
Yarından itibaren tam anlamıyla bul karayı al parayı günleri başlayacak ve Muratçığımın en sevdiği dönemler bunlar. Rüçhanlar için parasını hazırlamıştı zaten, haliyle rüçhanları ne kadar aşağıdan alırsa cebinden o kadar az para çıkacak.Alıntı:
Rüçhan haklarının kullanılması sonrası kalan payların Borsa Birincil Piyasa'da satılamayan kısmı, Birincil Piyasa'da satılan payların ortalama fiyatı üzerinden Murat GÜLER tarafından satın alınacaktır.
6 liradan Rüçhan yani 3 liradan glryh almış olduk.
Hayirlisi
Bastı aşağıya, sonra şakk bir KAP, verecek ele. Muratçığım hiç şüphesiz sen bu işin şahısın lem.:)
yani 6.05 ortalama ile ruchanlarimizi koyduk. sagolsun
yarinda 5.50 ve 5 den almayi umuyoruz.
hepsinin parasi hazir , hepsini kullanacagim ve hisseye cevirecegim
6.20 den de ben hatri sayılır miktar ekledim r.Satanlara teşekkürler. 6 altına inerse tekrar alirim.
yarin muhtemelen hisseyi taban acmasi lazim.
yoksa alinan ruchanlar hisseye cevrilip cakilabilir. zannetmem yemez bu anadolu cocugu bunu !!!
yani sahsen ben bile dusunuyorum su an [emoji846] ruchanlari hisseye cevirip satmayi
bugun hisseyi yukari surmesi bosuna degil
Rüçhanları hisseye çevirmekten kastınız nedir? Nasıl bir işlem yapılacak? Rüçhan satıp hisse alarak mı?SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 hafta uzun bir süre; aynı odada kırk tilkiyi kuyruğunu birbirine değdirmeden gezdiren adamlar bunlar. Prosedürü ve dönen çakallıkları bilmeyen bulaşmasın, sermayeyi Muratçığımın cüzdanına koyarsınız haberiniz bile olmaz.:)
Arkadaşlar,bilgisizliğimi mazur görün.Bir ay önce GLYRH almıştım sonra hiç takip edemedim.Bölüneceğini de bilmiyordum.Tesadüfen bankadaki yatırım hesabıma baktığım da, ana lotum kadar, rüçhanları da ayrıca gördüm.Bu rüçhanları şu andaki fiyatı üzerinden( Şu anda fiyatı 7.49 gözüküyor), hemen satabilir miyim?Veya nasıl bir yol takip etmem lazım?Bu konuda beni bilgilendirmenizi rica ederim.Şimdiden teşekkürler.
Demek istediğim şu...Ben bu rüçhanları güncel fiyatından satarsam,sattığım hisselerin parasının tamamı hesabıma geçermi?Arkadaşlar rüçhanları çevirmekten bahsettiler de.Benim satmak dışında herhangi yapmam gereken bir işlem var mı?Kendimi aniden bastıran bir yağmura ,doluya tutulmuş gibi hissettim.
Teşekkür ederim sayın Hissedarxd
Haftaya Çarşamba mı yoksa 20 Nisan Salı Saat 16.00'ya kadar mı?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhanları satmak için haftaya Çarşamba son gün. Yani 14.04.2021
https://www.kap.org.tr/Bildirim/923635
Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Murat GÜLER'in Şirketimiz sermayesindeki A Grubu payları sebebiyle sahip olduğu rüçhan haklarının tamamını kullanmış olduğu tarafımıza bildirilmiştir.
bugun disinda gecmiste alinan tum hisseler bugun itibariyle hisseye cevrilebiliyordu.
Arkadaşlar oncelikle herkese bol kazançlar uzun zamandır bu piyasalarda islem yapmama ve bedelliye karsi olmama ragmen sirket fiyatinin cok ucuz oldugunu dusundugumden ilk defa bedelliye katılacağım ...
Garanti kullaniyorum bugun mobil ve masaustu uygulamalarinin altini ustune getirdim bedelli icin parayi yatirabilecegim yeri bulamadim garanti kullanan varsa yardimci olmanizi rica ederim cevaplariniz icin simdiden cok teşekkür ederim
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhangi bir işlem yapmana gerek yok hocam. Aracı kurumun her şeyi halleder. Sen yeterki paranı hazır tut hesabında. Bedelliye katılmak istemeyenler 14.04.2021 tarihine dikkat etsinler, rüçhan pazarı kapanacak çünkü.
Hocam oncelikle yorumunuz icin cok teşekkür ederim para hesabımda zaten yorumunuz dan anladığım o tarihe kadar ruchanlar hesabımda kalırsa para hesabımdan otomatik olarak alinacak bankacimi aramama form vs doldurmama yada internet bankaciligi uzerinden bir islem yapmaya gerek yok SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım hesabınızda ise sıkıntı olmaz. Ama Garanti veya bazı bankalar hesapta para olduğu halde kart harcamasını hesaptan tahsil etmeyip faiz işletiyorlar. 14 ünden sonra takip edin.19- 20 sine kadar hesaptan parayı almaları lazım. Sonra bahaneleri çok olur. SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirim hesabimda takip edeceğim cok teşekkür ederim SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IZMDC.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 09/04/2021)
DAGI.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 21/04/2021)
FLAP.R (Kaydi Pay,Kapanış tarihi:13/04/2021)
FORMT.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 12/04/2021)
GLRYH.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 14/04/2021)
Garantiyi bilmiyorum, ama İş Bankasında Temettü ve sermaye artırımları ile ilgili bir sekme var. Oradan girip bedelli sermaye artışına katılmak istiyorum diye bir seçenek var, onu seçmek gerekiyor.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.