Yazdığıma pişman ettiler namusuzlar.. meğer yine aynı maalt ın kılasik vurkaç hareketiymiş.. heyecan yapacak bir durum yokmuş anlaşılan
Printable View
Hadi koçum getir şunu 15 lere de 20 kusurlardan sağlığımızı geri alalım sayende iyi kazandım
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükseliyor havası yaratıp yine 20 üstü mal kitledirler yeni ortaklar edindirdiler bize
Aman aman çok sürpriz oldu şaşırdım yine yine yedirdiler niye tuhaf karşılıyorsunuz anlamıyorum adamlar 10 senedir aynı senaryoyu uyguluyorlar her operasyon sonu aynı tepkileri veriyorsunuz olacak belli zaten çoookk şaşırdımmm
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2006 yılından beri MAALT sahibiyim..Artık yazma gereği duyuyorum..
3 yıldır bu sayfayı izliyorum , yeni gelenler , gidenler, oyuncular ve benim gibi kalıcı arkadaşlar mevcut.. Genel kurul zamanına belki çok var ama işe yarasın yaramasın söz alıp yönetimin ciddi şekilde eleştirilmesi gerekiyor.
2007 yılında 32 TL görülmeden önce yapılan bir açıklamada Firmanın satışı için bilmem kim kurumunu görevlendirdik diye bir bilgi düşmüştü ekranlara. O aşamadan bu aşamaya görüldüğü üzere ileri yönde hiçbir gelişme olmadığı gibi, eldeki faaliyet gösteren otelden de olundu ve yeni planı uygulanamıyor ,restorasyon ihtimali bile bizler için umut verici yönde bir haber olarak karşımıza çıkıyor ..
Bilinmeyen bir şey söylemeyeceğim öncelikle 9 aylık Bilanço, Mahkemeden çıkacak kararın iki yönde de olumlu olacak olması, Bedelsiz potansiyeli, Divan Grubunun bünyesine girme potansiyeli,ucuz fiyatı hisseyi cazip kılıyor... Gelin görün ki , bizim bu bildiklerimizin hikayesini değerlendirecek tahta yapıcı güçlü bir yatırımcı olmayınca meydan böyle kısa vadeli toplayıcı-sat-alcı taşeron gruplara kalıyor.
MAALT Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11891102 Yıllık Değ%:815
Ohooo ne gizli ortaklar var bir bilseniz.Ben dahil burayı takip etmeden mal taşıyoruz.
9 Aylıkta 11milyon kâr etmiş %875 kâr artışı.
Bu kadar kar et bir haftadır düş allahtan zarar açıklamadı
6 milyon bekliyordum ama 11,891,000 benim için tam anlamıyla süpriz oldu.yarın 21 kıracak mı göreceğiz.
Taban yapmadı allahtan
Net Karı En Fazla Artanlar
Kod Net Kar Büyüme (%)
ARTI 7,294.85
VERTU 2,997.40
DMSAS 1,628.90
HALKS 1,326.90
GSDHO 962.35
ACSEL 826.27
MAALT 814.92
ALGYO 711.84
HDFGS 558.86
LINK 545.52
15 yada 16 lara az kaldı getir artık şunu da alalım
Ne zaman 17 lere düştüyse önce 16 lar sonra da 15 ler görünürdü. Bakalım bu sefer yanıltacak mı
Güvenli Liman , istikrar Abidesi :)
Doğru söylüyorsun. Kazandırma yönünden ıstikrar abidesi hakkını yiyemem çok ekmeğini yedim 15 lerden aldım 20 lerden sattım. Tekrar oralardan almayı bekliyorum
evladiyelik mübarek... ömrümüzü yedi aldığım güne lanet ediyorum
Yönetim KuruluSemahat Sevim Arsel, YILDIRIM ALİ KOÇ, İbrahim Tamer Haşimoğlu, KENAN YILMAZ, Melih Batılı, Alp Atay Şefkatlioğlu, yönetimin değişmesi gerekir daha inşaat ruhsatı alamayan yönetim kalmadı
Bu kağıt beklenen hareketi yaptı ama yetersiz çıktığı noktada kalmalıydı 117 milyonluk nakit 5,515 lik hisse sayısına bölseniz hissenin başa baş noktasındaki fiyatı 21,21 tldir
Allahtan şirketin sahibi ali koç o bu kağıttaki yatırımcıyı ezmez ezdirmez ne gerekiyorsa yapacaktır
yatırım tavsiyesi değildir
şirket yönetiminin değişmesi veya kayyum atanması gerekir spk yı göreve davet ediyorum
hangi kar şirkette yönetim yok satın alma yok başıboş bişi yönetim olmadığı yere şart
Yatırımcı menfaatini düşünmemeleri Koç Kalitesi ve kurumsallığına yakışmıyor, eğer bir firma 10 yıldır yerinde sayıyorsa , uzun vadeli yatırımcısı büyük zararda demektedir.
Endeksin nerden nereye geldiğinin belli olduğu bir 10 yıllık ortamda ,bir faaliyetler yapacakmış gibi yapılıp yapılmıyorsa bu yönetimin beceriksizliğinden farklı olarak yatırımcısını düşünmediğini gösterir. Maalesef bu hissede Koç Kurumsallığı ve Kalitesine aykırı bir yönetim anlayışı benimseniyor.
Bize dense ki , Borsadan hisselerimizi çekiyoruz, bu firma bize ayrı külfet oluyor , biz de paralarımızı başka yerlerde değerlendiririz. Sektör riski ve siyasi risklerinden dolayı kar edemeyebilirsin .. Ama Divan gibi kaliteli otel ve restaurant işletmelerine sahip olup da bu firmayı öksüz bırakmak , yatırımcılarını mağdur etmek sert bir eleştiriyi hakediyor. Faaliyeti olmayan bir Turizm firmasına da SPK dan umarım bir Uyarı gelir.
Kısmet olursa , hesap ekstrelerimle Nisan ayında yapılacak Genel Kurula gidip sözlü olarak da dile getireceğim şeyler olacak.
https://i.hizliresim.com/V951dR.png
burada bir zatı muhterem vardı ileri zekalı bol sürekli konuşan bu hisseyi kötüleyen her şeyi bilen 4 haneli iq ya sahip bu hissenin 31.12.2021 tarihine kadar sermaye arttıramayacağını belirten
https://i.hizliresim.com/JZrygW.png
gardaş ne oldu yukarıdaki göltaşın sermaye haberi ve tavanın geçerli olduğu tarih yazıyor
aloooooo hu hu
buradasın biliyorum
Hacim gittikçe düşüyor haberi yakın mı acaba hedef büyük
https://i.hizliresim.com/nQYbXN.pngh
Aynen sn tudor faaliyet raporunda da belirtiyor
Malınızı bedavaya vermeyin baskı uyguluyor bu yıl bitmeden bedelsiz haberi vermesi yüksek
inşallah yarın tavan çekmez yoksa yeni bir tarihi zirve gelir oda şuan işime gelmez
Bir sebep var mı tavan yapması için?
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE
YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı 237750
ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ
Başkanlığında toplandı.
Gündemdeki maddenin müzakeresi neticesinde;
İzmir İli, Alaçatı İlçesinde bulunan 80.966 m² yüzölçümüne sahip 167 odaya (96 Standart oda, 6
Suit oda, 65 Apart Ünite-Villa Tipi-), 30.09.2018 tarihli finansal
tablolarımızda 107.459.454 TL defter değerine sahip Resort Zigana Alaçatı
Hotelin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Soner YILMAZ'a 200.000.000 Avro
üzerinden satış yetkisi verilmesi hususunda oybirliği ile karar verildi.
:kahkah:
İşlem yapmıyor küstü bize satmadigimiz için.. daha çok bekler getir şunu 70 e satalım
***MAALT*** MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulu tarafından "Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına İlişkin Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda Mares Otel turistik tesisinin irtifak hakkı süresinin uzatılması için başvuruda bulunulmasına karar verilmiştir. Yönetmelik hükümlerine göre izin süresi onay tarihinden itibaren 49 yıl olacak şekilde uzatılacaktır. Başvurunun 2018 yılında onaylanması halinde peşin yararlanma bedeli yaklaşık yirmi milyon TL olarak öngörülmekte olup, peşin ya da biri peşin olmak üzere birer yıllık dilimler şeklinde dört eşit taksitle ödenebilecektir. Konuyla ilgili önemli gelişmeler ayrıca yatırımcılarımızın bilgisine sunulacaktır.
Ohhh suyundan da koy
TÜRSAB: Yılbaşı için otellerin yüzde 85'i doldu
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, yılbaşı için otel doluluklarının yüzde 85'lerde olduğuna dikkati çekerek, "Kıbrıs, Antalya, Bodrum yılbaşı için gözde olan lokasyonlar. Kayak merkezlerimiz neredeyse dolmak üzere. Yılbaşı iyi geldi. Ağırlık yerli turistte. Türkiye'de sömestirde bütün oteller doluyor, kış otellerinin, termal otellerin tamamı doluyor." ifadelerini kullandı 4 saat önce
Talya Otel için ne bitmez mahkeme süreciymiş bu arkadaş. TAM sezonu bırakın mahkemeyi felan oteli revize edip turizme açın yeter şu sezonda oluk oluk para akar. Bu adamlar daha hala mahkemeyi bekliyor 3 YIL OLDU yeter be !
Ne 3 yılı 5 yıl bitiyor. 2013 nisan da faaliyet durdu
Koç grubunun yedi çalışanı ile faaliyet gösteren şirketi sormazlarmı sizlere neden halka açık şirketsiniz yıllardır milleti sömürüyorsunuz borsanın en yüksek kar açıklayan şirketlerden birisiniz kar açıkladığınız sabahı ekside kapattı kağıt beş altı yıldır atıl duran talya otelin akıbeti belirsiz senede bir kere 21tl getir kağıdı sonra 16 veya 17 bandında tut finansal verilere göre sadece borsa değerlendirmesi arsaları hariç 23 tl temettü hak getire amacınız nedir namusuzlar genel kurulda suratınıza tükürmezsem banada ekşioğlu demesinler
bende anlam veremiyorum
koç holding diyorsun bide bu hisseye bak amacı ne
bu kadar büyüklükte küresel ortakları olan bi firmanın iştirak şirketine bi bak ya
adam bu kadar küçük basit sade kolay bi şirkete değer katamıyorsa adını kullanamıyorsa diğer firmalarına ne katabilir ki
faaliyet alanında başka bi turizm şirketi olmasa anlayacağım ama bu düpedüz o büyüklükteki bi şirkete isime yapılmış bir hakaret
geçmiş genel kurullarında şikayetler sitemler oldu, şükür nisan yağmuru diyorlar değmez