Kimsenin inanmayacağı komik bir yazı olmuş hissem olmamakla birlikte 6 lira olması için borsa da çok kötü hareketler olması gerekir 8.60 olabilir fakat oda çok zorlanarak.
Printable View
Kimsenin inanmayacağı komik bir yazı olmuş hissem olmamakla birlikte 6 lira olması için borsa da çok kötü hareketler olması gerekir 8.60 olabilir fakat oda çok zorlanarak.
Dip 8:40 civarı 8:70 kuvvetli destek var kırması zor siyasi bir olay olup BIST aşağı salması lazım . Ben 9 hemen altında destek oluşacağını ve endekse bağlı tepki vereceğini düşünüyorum. Ytd.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dip 8.70 ise iyi daha dipleri 5.xx gibi.
Ben yıllığa bakıyorum. Daha geçmişe gitmedim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hehe sonunda garantiyi yakaladı garanti 11 tl iken link 19 küsürdü şimdi eşitledi,istikrarlı bir şekilde düşmeye devam. her şeyin bi dibi var elbet sende bi yerlerden tepki verecen,, yaa 3 gün sonra ya 3 ay sonra.işin kuralı bu.YTD.
Kim niye bu şirkete ortak olsun neden satın alsın ki...adamlar en buyuk ortaklığı fiyatı 19 tl çkip yeni ky alarak yaptılar diye düşünüyorum
yatırım tavsiyesi değildir.
bankalara faktorinklere borcu olmayan borsada belkide tek şirket yirmi otuz bin lotta hisseyi düşürmeye calışıyorlar bende genel kurula beş gün kaldı. ytd.
Bugün 8.95 kapattı. Yarın 9.04 gibi yükselir gibi yapar sonra gün sonunda en iyi iihtimal 8.70 kapatır.
Bakalım gün sonu sattıklarımı yine yerine koyduracak mı?
Hdi indes i dgate i despec i anlarım düşmelerinin sebebi girdilerinin dolarla olması ve de 3 aylık karının kötü gelmeleri ve de sorasındaki karlarında kötü geleceği beklentisi doların 4.50 olması itibariyle de pekiii bu linke ne oluyor 3 aylık karı yüksek geldi geçen seneden dolarla girdi falan sözkonusuda değil peki ne diğe düşer 6 sene evvel ki 7 milyon arsa satış karından haber yokkkkkk arnavutköyde arsaları var diorlardı o da yalan oldu satış hikayesi desen o da şağibeli tehhhhhhhhhhhhh YTD
Yazdıkya adam sıcak su havuzun da kara üzüm yiyor hele bir para bitsin gene satış lafları gelir.
Bu nasıl bir istikrardır ya, sürekli düşermi bi kağıt arada bir 2 gün mola verde bi dinlenyaa,2 günde yukarı bi tepki ver çok değil %5 - %10 yap bi,sonra gene düş.destek mestek hiç birine takılmdan kemiksiz hacimsiz düşüyuorsun.
carşamba saat 14. de genel kurulu var inşallah hayırlı haberler bekliyoruz mubarek ramazanda yatırımcısının yüzünü güldürür inşallah.
Genel kurul birşeyler çıksa çoktan xx rakamları görürdük beklenti alınır gerçekler satılır sakına genel kurulda olumsuz haberi fiyatlamasın son düşüşle
Ytd
13 den aldık elimizde patladı link bunu bana yapamazsın kendine gel
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çorba var mı eldeki bulguruda mı alır???
Genelkurul da varmı Bir gelişme
Kar payı dağıtılmıyor .
yanılıyorsam düzeltin bankalara bir kuruş borcu olmayan dövüzle ilişkisi olmayan ender şirketlerden birisi 19 dan 8 e kadar bu kadar düşüş neden yıllar önceki fiata geldi artık bir haber gelmesi lazım ytd.
Gerçekten bıktırdı . Ben ne zaman bıkıp satsam kağıt uçuyor . Şerefsi spek burayı okuyorsan sana 35 den vereceğim bunu biliyorum ve arttırıyorum. Ramazan ramazan sövüyorum sana bana da sıra gelecek .
Borsada islem goren 600 e yakin hisse senedi var. Dusecegi asikar olan kagitlar var. Linkteki hisse sahipleri dusus trendini gordukleri halde kagidin 5-6 bandina inecegini bildikleri halde sabir gosterebiliyorlarsa kusura bakmayin bu sirket batmaz👍 Kar edemiyorsunuz en azindan zarar etmeyin paraniz bosta dursun bu yaz. Saglik tavsiyesidir. Ytd
Tamamem manipulasyon amacli bir yazi bu. Ince ince hem de.
Daha once seni arkadaslar burda uyardi.
polatalemender, kaan falan 30 yazabilir, onarin ellerinde patladigindan, bir art niyet olmadan.
Ama senin baska bir amacin var. Forumdaki 2. yazin bu, yani bu iste onceden tecrubelisin burda baska bir hesaptan. Baska kapiya.
https://i.hizliresim.com/9NpRk8.png
yorumsuz
Kaçınılmaz sona yaklaşıyor olmayalım hı ne dersiniz
Yada bu seviyelerden yine millete çakma operasyonu olmasın
bu arada ben sıloganımı hatırlatmak istedim bir logo olmadan asla
tüm ortaklarıma hissedaşlarıma saygı ve sevgiyle
göstergelerin gazı alındı
Yamak kokusu aliyorum grafiginede bakinca nicin geldiklerini goruyorum demekki az kaldi ..
8.65 Altinda kalmadigi surece hedef belli
Hisse yatayda devam ediyor ne kadar cok sıkışma okadar sert yukselis demek.. ÜSTÜNDE KALICI OLDUĞU SÜRECE DÜŞEN KANAL HEDEFİNDE olmasi mumkun bir onceki zirve ? Neden olmasin ..En kotumu ? 19 dan 9 a dusmus 7 olsa ne yazar ..
Kendime yatirim tavsiyesidir baskasina degil..
Evet uzun bir aradan sonra geldik ve beklemeye başladık.
Yahu arkadaşlar hepiniz basima psikolog kesildiniz.Ne rasyosu bu hissede ne grafik,ne temel,nede teknik sokmez ben sloganimin olacağı konusunda kendimce inançlıyım siz değerli ortaklarim inanır veya inanmazsınız zaten öyle bir gayretimde yok evvel Allah.
Ben bu şirketin bir logo seviyesine geleceğine inanıyorum hepsi bu
Saygılarımla
Al,sat, turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Bu işle A1 aynı kişi değilse ben hiçbişi bilmiorum bi 5000 çektik diye basabildiğince aşağı bastı işin satış maliyetine bak hahahha bas bas asağıda beklior alışlarım bi 5 daha çekerim bana saTtırabilceğinimi sandın aldıklarımı hahahahha YTD
Dün geldim korkum yok daha verirse daha alırım dursun bakalım.Daha ne olsun 18.50den verdiklerimi bana iade etti.
Evet arkadaslar sabirla bekliyorum. Ayda bir gelirim yazdiklarimin dogrulugunu saglamak icin. Bazi arkadaslar olumsuz yazilara dayanamiyor ama malesef gercekler boyle. Bol kazanclar.
sen 9 un üstünde satabildin mi onu söyle boşver. kimse kızmadı merak etme 666 sadece senin yaptığının ne olduğunu söyledi :) benim en tatlı işlem yaptığım hisse "19 dan buraya kadar düşmüş elimdeki malı her zaman karla vermeme izin vermiş daha ne olsun bundan sonra isterse 3 e düşsün taşırım boynumun borcu :)
takasları incelerseniz 40-50 bin lotlar sürekli el değiştiriyor bir mal çıkmada göremedim ben cepten cebe gitmiş hep.madem mal çıktılar bıraksınlar kağıdı o zaman hala aylardır sıkıntı neden çektiriyorlar düşünmeden edemiyor insan.döviz kurları yükselince yabancılar türk şirketlerine gözünü dikmiş vaziyette ve onlara artık sudan ucuz geliyor linkin müthiş bir müşteri potansiyeli var logodan daha çok.şirketin sayfasına girin bi inceleyin.ayrıca düzgün bir satış olursa logodan daha çok gider çünkü sermayesi küçük.yabancı alıcı amerikanın faiz artırımları sonucu bizim gibi piyasalarda doların yükseleceğini bildiği için bu satış sürecini uzatmış olabilir.ama genel olarak beklentili ve böyle sürekli sancılı senetlerde hedef büyük olur ama dengeli davranmak lazım.