Geçen teşvik düşüşünün intikamını aldim perukludan.Valla elinde olan dikkat etsin ben bir ay oturamamıştım g[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Geçen teşvik düşüşünün intikamını aldim perukludan.Valla elinde olan dikkat etsin ben bir ay oturamamıştım g[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende zaiyatsız ayrılmıştım bir daha yaklaşamadım ama listemde hep var muhteşem altılı vestl,asuzu karsan birde ipek koza kozal :) Korkarım bu seferki hareketinde çoğu kişiyi boynunu çeviremez hale getirecek.Daha pek kalabalıklaşmadı buralar tahminim biraz daha yukarı gideri var.
bizim tahtanin spekiside tam psikopat çıktı arkadaş bu nedir yahu hergün tavan tavan :kahkah:
2 tavan daha cekse benide sirtindan atar bu
Yakında SPK vestele cezayı keser açığa satış ve benzeri yaptırımlar ve sonu hüsran olur dikkat etmekte fayda var ben sattım seçim yaklaşıyor hertürlü risk 6 lara gelirse alırım
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 20 lere gidecek siz baka kalırsınız çinlilerle batarya anlaşması gelirse 30 larda 2019 sonunda araba görücüye çıkıcak adamlar sürekli geliştiriyor telefonlarda olsun televizyonda olsun sürekli + değer katıyor uzun dönemli düşünen kazanır ben çocuklarıma bırakıcam hisseye milyoner olsunlar :)
Kim yükseltiyse eline sağlık açıkcıları duman etti ve bunu sadece 150 milyon tl ile yaptı ve nerede duracağını Allah bilir.
spek iki nedenden yükseltiyor
1) alıcı bulamıyor çünkü sakat bir tahta
2)Açıkçı dün kapanışta muhtemel açık yaptılar
İlk eşleşme 10.60
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10.80 eşleşen miktar 100 bin
10.90 125 bin
Ankarali bir adam 5 lerden 15 milyon toplamış yatirim ve yapi kredi uzerinden alici gelmedikce yukari surecek diye haber var tweterda zaten kademeler d grubu gibi abuk subuk...spk da ses cikartmiyor 15 e gelince brute alir heralde yeni canlar yakinca...guzel kar birakti ptesi 6.90 acip 10.50ye gelmis bugunde gider heralde.donusune dikkat edin! Bereketli olsun elinde olana yinede
M.K.A.
10.52
Aylar sonra nihayet kara geçtim Vestel’de.. artık çok riskli geliyor gibi nereye kadar gider ve sert düşerim kar satışıyla.. şuan benim düşündüğümü düşünen çok ortağım var biliyorum.. karar vermek zor
Yatırım finansmanın durumunu gören arkadaş var mı?
Alıcı ve satıcı hakkında bilgi paylaşak arkadaş varmı
arkadaslar millet risk misk diyor ama bakin piyasa degerine 700 milyon dolar bile degil o buyuk dususde 1 milyar dolar di piyasa degeri. dolar karsisinda bile cok ucuz hisse. elinde olmayan tipler forumlarda riskden bahsediyor . firma dunya firmasi olucak pil yatiriminda hala daha risk diyen tiplere anlamiyorum. birakin bakmayin milletin midesinide bulandirmayin. resme buyk bakin. bu fiyatlar zaten vestelin olmasi gereken fiyatlarr.
yatirim tavsiyesi degildir
Birisi ayrıntılı işlemleri atabilir mi?
Yav arkadaş ne pili ne bataryası, yılların devi anlı şanlı, siparişleri dolu aselsin hali ortada..Uçacaksa asels uçsun, bu ne bildiğin rus ruleti, vesteli bıraktılar asuzuya geçtiler, ondan sonrara karsan tavan olursa bu vurgun tamamdır.Gösterirler adama teknolojiyi bataryayı:)
***VESTL*** VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***VESTL*** VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden, Şirketimizin kamuya henüz açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. Bilgilerinize arz ederiz. Bu açıklama Borsa İstanbul'un 28.02.2019 tarih ve BİAŞ-4-1720 sayılı yazısına istinaden yapılmaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/743120
BIST
(28/02/2019 - 12:33:45)
Aksama spk bulteni var beyler dikkat edin.bol kazanclar
M.K.A.
Bu akşam değişik bir final olabilir mi?
GAME OVER'mi to be continued'mi sorun burada ...vestel in hareketsiz kaeldığı zamanlarda vesbe nin 18.4.2014'den itibaren 2.15 den başlayarak 12.12.2014 tarihine kadar 8,20 de sonlardırdığı bir ralli var yaklaşık dört katı bu gidişat ona benzemiyor,tarih aralığı itibari ile şuan belirsiz...ancak yine vesbe'nin 4.2.2015 tarihinden (burada şubat ayı yine) 7.38'den 14.43.ü görerek 13.54'den 23.2.2015 de kapattığı yüzde seksenlik bir ralli sözkonusu,durum itibari ile daha çok görünüm bu ralliye benziyor,çıkış noktasını 6.50 varsayarsak 12.00.li bir rakamlara tekabül ediyor....bir haftalık bir ralli sözkonusu,,,bugün güniçi gördüğü enyüksek rakam 11.20.ara ara düzeltmeler ile bakalım 12.00.li fiyatlar test edilip,yukarısı test edilecek mi?
hissedeki hareketler oldukça sert, gün içerisinde sürekli hızlı bir biçimde pozitif veya negatife dönüş yapabiliyo, günün sonunda ne olacağını kestiremiyorum, varsa çözebilen beri gelsin
Gaza gelip bugün hisse alanlar acaba uzun vadeli yatirımcı mı oldular diye derin derin düşünmekten kendimi alamıyorum.Yani kısacası bu fiyatları hazmetmesi aylarca sürebilir mi?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında 10.larda bir mola vermesi uygun ve mantıklı olur,tabi şalvara vermeyip,yoluna devam edecek ise...
ancak hisse o kadar agresif hareket ediyor ki...
takip edenin başı dönüyor,bir acelesi varmış gibi...
bir şey söylemek gerçekten zor.
son bir haftayı düşündüğümüzde çok hızlı yükselişle neredeyse iki katına yükseldi, ancak hatırlayalım geçen yıl borsa 120 binlerde seyrederken vestel 10 lira 12 liralarda hareket ediyordu, beklentileri de dikkate aldığımızda bence bu seviyeler vestel için pahalı değil, ama biz bir hafta önceki fiyatını düşündüğümüz için hisseyi pahalı gibi algılıyoruz, vestel bu seviyeleri haketse de bir haftada ikiye katlayan hisseye de her küçük yatırımcı kolay kolay yaklaşamaz, cesaret ister gerçekten, ben bekliyorum inşallah daha iyi yerlere gelecektir,
yatırım tavsiyesi değildir, ben kim yatırım tavsiyesi kim