Duygu dolu anlar yıllık zirve falan filan. Umarım bı haber gelir ve şerroluk yapmaz. Bilanço ne zaman 3 aylik
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Duygu dolu anlar yıllık zirve falan filan. Umarım bı haber gelir ve şerroluk yapmaz. Bilanço ne zaman 3 aylik
yıllar sonra zarar çıktı.size iyi yolculuklar ben burda iner..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güle güle harcayin
***PKENT*** PETROKENT TURİZM A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***PKENT*** PETROKENT TURİZM A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
26.04.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
26.04.2019 tarih BİAŞ-2-3468 sayılı yazınız ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen Olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliğine göre açıklama talep edilmektedir.Bu kapsamda Kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını ilgi yazıya cevaben bildiririz.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758262
BIST
(26/04/2019 - 15:35:44)
sn.AUDİ duruyormu mallar....
tavanda 2300 lot var....
2013 yılıydı elimde yüklü miktar kent gıda vardı 2 yıl bekledim maliyeti 70 lere indirebildim kağıdı deli pedro gibi 43-45 lere kadar düşürdüler satmadım 2015 başları sanırım kağıt yükselmeye başladı tabi ben maliyet civarından sattım ben sattıktan sonra kağıt 251 leri gördü hemde 6 ay gibi bir sürede ozamanlar deli petro kent gıdanın ekürisi gibiydi beraber hareket ederlerdi fakat o harekete eşlik etmedi aksine 40 lara kadar geri çekildi zaman zaman hareket etsede hep ters hareket ettiler kentin o hareketinden sonra hep içimde deli petro nunda bu tarz bir hareket yapabileceği vardı yaklaşık 3 yıldır bu kağıttayım zaman zaman çok bıktırdı ama kentteki hezimeti yaşamak istemiyorum inşaallah bizde seviniriz artık çok bekledik meyvesini toplayalım hayırlısıyla hayırlı cumalar ortaklar:)
4 tane kağıt c grubuna düşmüştü.aslan çimento,burçelik,kent gıda ve petrokent.o zamanlar burçeliği 42 liradan toplamıştım.tam 1400 lot.kısa sürede % 1300 bedelsiz açıkladı kağıt bir ayda 289 liraya çıktı.ben ortalama 200 liradan sattım.aslan zaten çıkmıştı.kent gıda ve petrokent 50 liradayken çok düşündüm değiştirmeyi.ama elim gitmedi.sonra beraber harekete geçtiler.kent gıda 251 leri gördü.bu 99 dan geri döndü.ama yılmadım.yavaş yavaş topladım.tam 1500 lot yaptım.kent gıda gibi yapmadan da vermeyeceğim.olur olmaz bilmem. ama filmin sonunu mutlaka görecem....hayırlı cumalar ortak....
Çeyrek Altın Petrokent'den Daha Ucuzdu En Basit Hesabı Böyle Yapalım, 100'Lü Fiyatı Görürse Hiç Acımam Veririm Ellerine Bıktım Artık Bu Dengesizlerle Uğraşmayı :)
Kademeler nasıl görünüyor
instagram dan vonresort duruma bakın asıl güzellik orda...
Çalı arkasındakiler hâlâ sağ mı..?
Perayton=Park [emoji6]
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha ilk tavanında kapa olağandışı fiyat hareketleri yazısı düşmüş insaf başka hisseler günlerce tavan gidiyor bizim hissede de uzun soluklu bi yükseliş görebilecekmiyiz bakalım :wu:
neden kimse yazmıyor kimse kalmadımı tam da yaz geliyor sıcak kum güneş turizm zamanı tamda:yahoo:
Pazartesiyi bekliyoruz. Bir tavan daha yapsa çoğu kişi dökülür. Belki de kazançlı çıkarlar. Ama ilk tavanda açıklama istemeleri sacma
Biri çalı mı dedi :whistling:
Hiç abartmıyorum, herhalde 4 yıl olmuştur tek tabanca DELİ PETRO bekleyeli.
Arkadaşımın dediği gibi, bende de 2015 yılında %50 KENT ve %50 PKENT vardı, bekledim ikisini de birkaç yıl.
Tercihimi yaptım, KENT yarısını sattım, yeminle, ertesi hafta tavan tavan yaptı.
Kalanını da sattım, sanırım 85 falandı satışım, 250 ye dayandı hatırladığım kadarı ile, sağlık olsun dedim...
PKENT ise artık aileden oldu.
Hiç satasım yok nedense :)
Bakmıyorum da öyle. Biraz önce bakayım ne oldu dedim, anaaa, delirmiş, eski günlerdeki gibi.
Kuduruncaya kadar devam :)
Çalı arkasındaki arkadaşlarım, taaa AFM sinemalarından kalan dostlarım, ses verin bakayım :)
Biz buradayız da ondan sordum.. [emoji6]
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using hisse.net mobile app
Bence zarar gelecek. Kışın otel iyi çalışmıyor. Hükümet turizm ile ilgili çalışma var galiba. Bir özel grubundan martı alın diye haber gelmişti. Maalt da da hareket vardı geçen hafta. Satana alana hayırlı olsun
Erken rezervasyonlardan dolayı kar gelebilir belki
Habersiz bu kadar olurdu zaten
arkadaşın biri tw'dan spk şirketlere temmettü dağıtımı konusunda baskı yapıyor diye bir yazı yazmış,ben kar beklentisinden daha çok bir bedelsiz hikayesi olabilir diye küçük bir hareket çekti diye düşünüyorum ybtaş-işbir de hareketli düşük sermayeli şirketler...
piramit cuma 81.60 dan 310 lot almıştı korktu zararına sattı...sıkıntı yok...burdayız...120 üzerinde kalıcı olursa 1 temmuz da b gurubuna geçeriz ondan sonra asıl hareket başlar...
Piramit taşeron. Gerçek alıcı değil.
kaç kişiyi döktü şimdi ne yapmaya çalıştı anlamadım getir 120 ye dök kabul
sayın yöneticiler yetmedimi c grubunda daha ne kadar kalacak duyun sesimizi artık bişeyler yapın sermayemi arttıracaksınız c den mi çıkacaksınız yeter:vk:
Çabuk bitti heycan