Emektar abi tokat bize 1.58 aldığı 1.200.000 lotu buralardan satıyor
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Emektar abi tokat bize 1.58 aldığı 1.200.000 lotu buralardan satıyor
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isin suyunu cikartilar ...
Dün aldiklarini burdan satiyolar sanirim..ytd
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylardır bu hissedeyim.en kötüsü geride kaldı...hisseye hareket getirecek güzel bir haber düştü..bu başlangıç devamı gelecektir.
beklentiler devam ediyor.borçların yeniden yapılandırılması....ilk çeyrek bilanço beklentisi ...ostim prestijde devam eden satışlar....
matriks kademe linki var mıdır arkadaşlar ?
dünkü hacim çok yüksek(24 mil.lot).dünkü zirve 1.78
bu hacmi gören hissenin ,aynı gün(dün) veya bir ertesi gün için,zirveden %3-4 aşağı inmesi ve kapanış yapması satış baskısını gösterir.....
zaten bu hisse al-sat yapılacak hisse değil...çok uzun vadeli diplerine bile yakın olan OSTİM e uzun vadeli yatırım yapılır...en az 1-2 sene...
PİYASA YAPICININ hükmetmediği tek arguman ZAMANDIR...
buradaki tek risk;olası global ve bıste özgü sert satışın olmasıdır.yoksa problem yok...olacak anlamında söylemiyorum ama bu ihtimal sonuçta var. endeksin sert geri çekilişinde malesef hiç bir hisse direnemez.
dün yükseltenlerin bu gün satıyor olması moral bozucu...ama alıcıların kim olduğunu henüz bilmiyoruz...gördüklerimiz bizi yanıltabilir...
alt kademelerde satıcıların yoğunlaşması cepten cebe işlemler gibi ...alıcıların ky olma ihtimali çok zayıf görünüyor.
pasta atabilecek arkadaş var mı ?
%20 lik yükselişin ardından bu tür salınmlar olur...hisse el değştirirken Ky terste kalmamak için al sat yerine haftalık ve aylık kapanışlar takip etmeli
Adese örneği ortada. Git gellerin arkasından hisse bu gün 3 lira.bir ay sonra bu hissenin nerede olacağını kim bilebilir.hisse zaten dipte.15 temmuz fiyatında. Hissede hareket var hacim var.bugün olmzsa yarın yukarı gitme ihtimali düşme ihtimalinden daha yüksek.
güzel taktik alışa yaz 1 milyon yavas yavas dusur çok güzel memleket
Kademeleri paylasabilecek arkadas varmı. .
Takas lazım. Atabilir misiniz
Dün tavan yapan kağıda bak;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d157fabf96.jpg
birazdan 60 ları görmemiz muhtemeldir sadece sesli düşünüyorum ytd
1,70 ile 1,76 bandında satılan dolayısıyla birileri tarafından alınan yaklaşık 7 milyon lot hacim var...
YTD...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1c998b7ac.jpg
bankalar hariç tüm hisselerde satış var..dünkü haberle ayakta duruyoruz...
Aman hamlesi orda dursun bir hamle daha yaparsa devre kesici yiyecek
Adamlar Profosyonel. Çok Güzel iş çıkartılar. İşi biliyorlar. Küçük yatırımcıyı 1,70 ve üstü maliyetlendirdi. Helal olsun
Ağırlıklı ortalamaya bakan yanılır,adese ortalama 2,80 hisse 2,50 lerde
takas atabilecek varmı
https://resmim.net/f/LiKhuB.png
dün ve bu günün işlemleri yukarıda..bu takası nasıl okumak lazım...
Tabloya göre Hala Oyak ta epey mal var sanırım... :)
Güzel al sat yaptılar. Ben zarardayım.
ben galıp degılım aklına oyle gelenı uydurma galıp falanda yok kagıtta hangı kagıt cıksa galıp paranoyası var
tahtaya derinlik kazandıran A1 CAPİTAL...elinde hiç mal olmadan bu kadar işlemi nasıl yapmış...demekki havuz olarak kullanmışlar.dün satanlar bugün almış. bu gün satanlar yarın alırsa hiç şaşırmam.
Açık satış mı sayın cefri
takasbank verilerine göre a1 capitalde 414 bin lot görünüyor..
https://resmim.net/f/1Dd2EI.png
Hisseanalizdeki grafik iyi tuttu tebrik etmek gerek vatandaşı,tekrar alım yada ilave için sanırım 1,50 altını beklemek gerek olmaz demeyin nasıl çıktıysa inebilir,galip milletin beynine acayip işlemiş hangi hissede hareket olsa adı geçiyor:)
Arkadaşlar yarın için nasıl bir hareket bekliyorsunuz? Günlük grafiği incelediğimde yarın göreceği en yüksek fiyat 1.70 ler olacak gibi... Eğer 4-5 gün 1.58-59 da tutunabilirse 2 leri kısa zamanda görebiliriz...
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben a1 de ıslem yapıyorum baskalarıda yapıyor ben sattıgım mıktarı yazdım bu kadar acık yazmazdımda atılıp tutulanlara acıklık getırıyım dıye yazdım kagıtta galıp malıp yok bır anda ateslendı gıttı bızım mıllet gıdene atlıyo suru mantıgıyla yasıyo mılletımız herkes cıkısta 3-4 kademede bız alalımla gıttı altında baska bısey aramayın bence
spek yine kademeye 1 milyon lot koydu bakalım ne yapacakytd