8.77 22k ile mrb dedik
Printable View
8.77 22k ile mrb dedik
toslaya toslaya geliyoooo..:he:
https://i.resm.im/kYMSSM2.JPG
bu da günlük..
https://i.resm.im/DVGvqDn.JPG
Bu hissede hic temettucu yok mu yahu ? Temettu hakkinda fikri olan bu hisse icin ?
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahada gördüm kentuf hocamı kentuf hocam burdaysa korkmaya gerek yok 1 e5 kazanacağız anlaşılan
OYAK Çimento, 2021'de CO2 emisyonlarını ve maliyetlerini azaltmak için DataRobot'un AI yazılımını kullanıyor
31 Ocak 2022
Türkiye: OYAK Çimento, 2021 yılında ABD merkezli DataRobot'un yapay zeka yazılımını kullanarak 200.000 ton CO 2 emisyonunu ortadan kaldırdığını söylüyor . Üretici, teknolojinin alternatif yakıt (AF) ikame oranını yedi ile çarpmasını ve mekanik arıza tahmin süresini %75 azaltmasını sağladığını söyledi. Yazılımın, maliyetlerde 39 milyon ABD Doları/yıl'lık bir düşüşe katkıda bulunduğunu da sözlerine ekledi.
En tepeden hızlıca iyi mal boşalttı bu ahlatçı ne iştir neyin nesidir nerden çıktı böyle,dün aldı bugün verdi hayret bir şey.
Yatirimci kalmamis buralarda ölü gibi topik :)
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yakında hareketlenir buralar, her şey bir kap haberine bakar 🤗
Hareketleniyor muyuz nedir 😎 kar suyu kaçtı sanırım oyuncuların kulağına
Temettü vermeyeceğiz dediler. Tam satıp çıkacaktım, bugün ne oluyor böyle :)
OYAKC günlük, 19 kademe alttan eşleşti,
https://i.hizliresim.com/rldtkkt.PNG
Rusyaya inşaat malzemeleri satacak
Bu haberle zirveye uçtu daha da gider gibi
Ytd
Ne salak bir kağıtsın
İlginç hareketler oluyor tahtada.Ve sanırım yatırımcısı bir hayli azaldı.
CPH2219 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artan çimento fiyatları göz önünde bulundurulursa fiyat çok ucuz duruyor...
Kacırdık bunu.. Cok kelepirdi:))
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 10 altina dusunce alip cikislarda satiyordum son iki aydir. Suan icin zinciri kirdi gibi. Rusya ile Ukrayna anlasirda savas sonuclanirsa hedef olarak 20 leri konusuruz.
Yalniz savasin bitmesi hususu uzayacak gibi. Bu bakimdan geri cekilmelerde alim ani cikislarda satim olarak trade etmeye devam. Indikator olarak Para giris cikisi guzel isliyor. Trade icin al sat indikatoru olarak kullanilabilir.
Ytd
0,5 centlerde bedava, 1 doların altı sadece zaman kaybı diyorduk, ne hisseler nerelerden nerelere geldi bu halen değerini bulamadı, sabır sadece sabır, zaman herşeyin ilacıdır.
Bu illetten kurtulup AEFES'e geçeyim dedim treni kaçırdım.
Cuma günü neler yaptı öyle
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyak çimentodan tek beklentim sayfasına yazacak birilerinin bulunması . yoksa bilançosu gelse sayfalarını çevirip bakacak değilim .
y.t.d
*Oyak Çimento'nun vergi dairesine sunduğu tabloda 2022 yılı 6 aylık dönem net karı 895.486.785 TL
Bu bilançoyla burda kalmaz, haftaya buralar şenlenir, şimdiden yerimi alayım :)
OYAKC Konsolide 2022/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 882,639,216 #OYAKC
19.08.22
Piyasa Değ.=16,364,685,453
F/K=12.42
PD/DD=4.28
PD/EFK=10.04
EV/EBITDA=9.06
Yıllık Değişim:
Hasılat=%137
EFK=%217
Dönem Kar=%204
Bu hissede 8lerde iken çok zararla ciktim görüyorum ki 15 olmuş demekki tekrar girmeliyim
kurthan
1.159 milyon sermaye 6 aylık kar 1. 250 milyon kar valla çimento dükkanı açtım farzet dükkanı büyütmeye çalışalım bakalım
kurthan
15.10 üzeri güzel...14.32 altı üzer..
2 lira temettümü isterim..
kimle kıyıslayalım seni.. cimsa ile mi nuhla mı .. kimle
ulan tahtacı üç beş kuruş kazanacağım diye . küçük yatırımcıyı koparıyorsun.
Bu kağıt çimento kağıdı değilmiydi :28:
Adamlar kağıdın üzerine çimento dökmüşler. Donmuş kalmış. Eğer iyi bir taş kırıcı bulursak kağıdı kurtarırız.
Biz taş kırıcı dedik bunlar diş kırıcı getirmişler. :notr:
TOKİ ye başvurular 7 milyona dayanmışken ülkenin her köşesinde inşaatlar devam ederken numaradan uyuyor gibi yaparak bizi kandıramazsınız. Dürte dürte uyandırırız...:halay:
Bugün bazı youtub videolarında bu hissede tahta yapıcının sabırla mal topladığı ve en az %30 yukarı atacağını anlatmışlar. Grafiklere bakınca gören göz görüyor ama gözde bitmiyor iş , güçte bitiyor.
Yatırım tavsiyesi değildir..
Yıllardır süren anlamsız spekülatif baskı 2023 te kırılır, oyak ın satın almaya talip olduğu kenar köşe fabrikalar bile 100 lirayı aştı OYAK çimento üzerinde baskı kalktığı anda çok hızlı 100 lira üstüne gider bu seviyelerin fotoğrafını çekip duvara asın hatıra olsun çünkü daha fazla tutamazlar kralı
16,96 - 17,49 ...
endeks kızarınca gevşedi makas her zamanki gibi açık...
sanki endeks kağıdı!!!!???
Endeks yeşile döndü, kağıt .,.,.,..,.,..tün döndü yine...!!!!