ben denedim şansımı
Printable View
ERSOYDELTA diye biri var forumda adam doalr 17 ıolacak demiş HALKB tahtasında dövüyorlar adamı:)
TCMB düzenlemesine dikkat: faizle savaşa böyle mi hazırlık?
15 Temmuz Pazar günü çıkarılan 2018/1 sayılı Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile yapılan görev dağılımında, TCMB`nin Hazine ve Maliye Bakanlığıyla ``ilişkilendirilmesi``, önceki hükümetler sırasında da yapılan rutin bir uygulama değil.
11:0317 Temmuz 2018
http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...azirlik-24668/
Bu şekilde mi bana hadi beni ittir edin etim ne budum ne ama elin şeyine yani Dolarına mahkumlarken onlara güven verip ülkeye para akacak ? Valla beim para helal, tek kuruş hırsızlık yok ve tasarruf ettiğim tek cent`imide bunlara kaptırmaya niyetim yok
Ben tamamen kendi adıma söylüyorum, %19 brüt negatif Tl mevduat faizine tav olup 1 Cent`imi dahi bunlara kaptıracak kadar ne safım nede neyse işte ondanım...
Dolar niye düştü ki şimdi çıkıştan önceki son hamlesi olabilir mi?
4.76 ya 4.77 ye değdirirler mi?
Ne yapacağız ama umutabi, 7.0 lara çok inandık ama olmuyor, bir şekilde düşürüyorlar işte. Ben de full dövizdeyim ama düşündüğümüz gibi olmuyor açıkcası. Yabancı halen çöp seviyesinin altında da olsa not , yatırım yapıyor bir şekilde.
Ben de satmam ama çok da 7.0 ümidim yok .
Ben yine kendi adıma söylüyorum , Dolar için her hangi bir hedef fiyatım yok. Şuraya gelir şuradan Dolarımı satarım yada faiz şuraya çıkar Tl ye dönerim böyle beklentim yok. Her şeyin olabileceğini düşünerek sadece kendimi kendi çapımda güvene aldım o kadar. Dolar 3 Tl ye düşsün yeterki güven geri gelsin Türkiye kazansın ben daha mutlu olurum hem vallah hemde billah.
altına ve pariteye verdiler ama bizde doalr salındı
YORUM: Fırtına Ağustos`ta başlıyor
Ama asıl ciddi tablo, bankacılar korkudan seslerini çıkaramasalar da, finans koridorlarında dedikodusu dolanan listede. Kimi Türkiye`nin, kimi bulunduğu ilin en büyükleri arasında yer alan şimdilik 85 şirketin kredi borcunu ödeyemeyecek duruma düştüğü iddia ediliyor. Ve bilançoları sarsılan bankalar Ülker, Doğuş vb. devlere yaptıkları yapılandırmada ipin ucunun kaçacağını gördükleri için pazarlığa yanaşmıyorlar.
http://www.paraanaliz.com/2018/genel...asliyor-24669/
Bunlar beklenirken nasıl Dolarlarımı bozup Tl ye geçebilirim hemde bu şartlar altında bankaya koyarak !...
7 beklentisi varsa bile bu birkaç haftada olacak iş değil. Zaten bir anda öyle birşey olursa elinizdeki dövizin artışına sevinemeyeceğiniz bir dünyaya gözlerinizi açarsınız.
Bu arada global menkul kıymetler üzerinden, cuma-pazartesi ve bugün satılan garan hisse sayısı 61,5 milyon lot oldu. Karşılamada ilk başta 13 milyon lot credit sussie var ve alım genele yayılmış şekilde.
Ayrıca bir dip bilgi olarak vereyim yabancılar hisseyi sattıkları an eğer döviz alacaklarsa forward işlemlerle anında satın alır T+2 yi beklemez o 2 günlük faizi öder ve aynı gün dövizi satın alır.
Borsa 1300 puan çıkmış Garanti dünkü seviyede dolanıyor ve sanki kamyonu yanaştırdılar damperi her an açıp malı boşaltacaklar gibi duruyor.
kaç gündür endeksi aselsan thtao ile tutuyorlar
yada bankalarla aşağı çekiyorlar hangisi fake hangisi gerçek haftaya anlarız
Evet çok önemli nokta bu, paralarımızın sorumluluğu artık bizde, devlet 100binTL' ye garantör.
Sermayesini artırmayan bankadan paramı çekerim, güncel sermaye yeterlik rasyosu 12 altına düşmüşse yine bunu yaparım. Güncel sermaye yeterlik rasyosunu açıklamıyorsa yine çekerim. Bankacılarımıza duyurulur.
şimdi bir sorum olacak ky hisse satar satmaz t+2 beklemeden nasıl döviz alabilir yardım...
/////imzamın başlangıcı////////
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
///////imzamın sonu/////////////
4,80 i kırdı. Demekki not düşmese 4.65 miş.
bende biraz milli olayım dedim halkbanka girdim. 6.27 maaliyet bakalım kim kime...
4.80 aşağı geçildi ...kısa vade hoş olmadı....24 temmuzda faiz de anlaşmamı oldu acaba ......Sonbahara kadar dolarda iyice bayacak gibi duruyor....
aaaa 6.43 oldu
*fed/powell, "abd istihdam piyasasını güçlü, enflasyonu hedefte tutacak"
*fed/powell, "abd gelecek birkaç yılda uygun para politikası ile istihdam piyasasını güçlü, enflasyonu hedefte tutacak"
*fed/powell, "fomc şu an için izlenecek en iyi yolun faiz oranlarını yavaş yavaş artırmaya devam etmek olduğuna inanıyor"
*fed/powell, "son ekonomik veriler abd'de büyümeni ikinci çeyrekte kayda değer şekilde daha güçlü olduğuna işaret ediyor"
*fed/powell, "son enflasyon rakamları cesaret verici"
*fed/powell, "ücretler birkaç yıl öncesine göre biraz daha hızlı büyüyor
Teknik olarak 4,8420 altında 4,6310 hedef ile short pozisyon mümkün. Bol kazançlar
*fed/powell, "işsizliğin daha da düşmesi bekleniyor"
*fed/powell, "stres testleri bankaların çok iyi sermalendirilmiş olduklarını gösterdi"
*fed/powell, "vergi yasasının zamanlaması bankaların sermaye planlarını etkiledi"
*fed/powell, "istihdam piyasaları güçlendi, tüm işçiler daha iyi durumda"
*fed/powwel: Kısa vadede abd ekonomisi iyi görünüyor