@hunter-spek yine avlamışsın speği ve adamlarını... :cool:
Printable View
@hunter-spek yine avlamışsın speği ve adamlarını... :cool:
p.tesi 23 nisan dükkan kapalı salı günü görüşürüz
ben 4 yıldır bu kağıttayım bilader. bunu sana ispatlmakla kendimi yormayacağım.mynet formunda beni bilen bilir.sen kumar mantığıyla oynuyorsun bu kağıdı ben borsanın özüne olması gerekene etik değerlere göre. aramızdaki fark bu. sen ve senin gibiler ne derse desin ben burdayım ve adam olana kadar bunlarla uğraşıcam. mahkeme yolu uzun ve masraflı olduğu için gerekli mercilere mail atarak olayı incelemelerini istiyorum sadece.düşünsene kuru veya keleş ailesi kahkahalarla pür neşeyle çolukcoçuk burdakilerin paralarını yiyor h.sonu mis gibi. burda bir tane erkek adam çıksın ve iletilerimi göstersin mal pazarladığıma dair özür dileyeceğim herkesten. iletilerimdeki ana konu hep şu oldu .yıllardır düşen ve baskı altında tutulan bu hissenin; dolar,endeks,zaman,ihale,satın alınan techizat ve son açıklanan kar a rağmen bu kağıdın tepki vermesine engel olunması. olumlu olumsuz her haberde aşağı gidermi bir hisse. bir patron hisse senedi çıkarken neden elindekileri satar yatırımcısına ve onu zarara uğratır.dolar bazında tarihi diplerinde iken patronlar kendi şirketlerine ve yatırımcısına sahip çıkacağına tam tersi bu seviyelerden soymaya veya soyulmasına göz yummaya devam ediyor. birde kalkıp kap ta herşey normal gibilerinden açıklamalarda bulunuyor keleş. karşılarında çoluk çocuk var sanki. size soru: 1-patron etik değerleri olan hakiki bir iş adamı olsaydı şu durumda hissemi alırdı hissemi satardı? 2-madem hisse sattın uyanık;hissenin neredeyse döndüğü yeri nasıl kestirdin öyle sen,vede hisseyi 19.04.2018 iş gününün 2, seansında sattın ve aynı gün yada ertesi iş günü seans açılmadan sattığına dair neden kap bildirimini yapmadında;20,04,2018 in 2. seans sonunda hissenin fişini çektikten sonra kapa bildirdin. 19-20 nisandaki aracı kurum bazında yapılan manipülatif hareketlere hiç girmiyorum.perşembe günü A1capitalde tuhaf hareketler oluyor demiştim.A1 capital bir üst kademeden alıp bir alt kademeden sürekli aynı işlemi yapa yapa hisseyi düşürdü(tera da dahil).zararına sürekli hisse sattı yani.cuma günü yani dün 1,223 maliyetle 177,925 lot net alımda kapattı. yani perşembe günkü açığını kapattı. dediğim gibi hergün,iki günde bir ,haftada bir atını değiştiriyor spek.zaman zaman gedik ve yatırım.özellikle dünde yaptılar bir aşağı bir yukarı 10lot 100 lot yakıp yakıp durdular. eğer keleş biraz adamsa biraz iş adamı etiği varsa şu kuruyu def eder hisseden ve hissesine,yatırımcısına sahip çıkar. hunter_spek bana yok aylaksın ,görev icabı vs gibi ucuz iftiralarla bir daha gelme bilader.rica ediyorum...
Gökhan biladerim,
Üşenmemiş yazmışsın ben de saygı icabı üşenmedim okudum.Neyse sana ait şüphelerim azaldı ancak,hisse 1.30 üzerinde hareket halindeyken sürekli tavan nidaları atanların niyetlerinin iy olduğunu düşünmüyorum.:drunk:
Bu arada samatı erken verdik ama cuma snkronda devre kestik malı boşalttık.zarar çıktı en azından.tabii düşünmeden kağıt alanlar bu işi bıraksın
Yüzde 72 si halka açık imtiyazlı hisse varmı bilmiyorum akıllı delinin biri gelip 10 15 kurumdan caktırmadan yüzde 51 ini yani 9 milyon lot toplayıp patronronlara hastırın la diyecek o zaman akıllanırlar.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde güzel hareketlerle gitmesi gereken senet patron satışıyla düşmüş..seçim beklentisi gibi beklentiyi alan senet devletten ihaleleri alan senet..bu kadar beklentiye rağmen hala dip seviyelerinde ya çok sert hareket yapacak ya da baskılanmaya devam edecek gibi..
Degerli arkadaşlar, 30 Nisan da bilanço açıklanacak, bilançoda güzel bir kar gelirse ve seçim beklentisi ile güzel noktalara gelebilir...
Şu anda ilk çeyrek bilanço çok önem kazandı...
Altı üstü 200 bin lotlamı çakıldı patron 200 bin lotta 20 de alıp 40 ta verse kazancı altı üstü 40bin tl yani hepsi bunun için miydi ,şuan elimde hisse yok bende 1,43 ten ayrıldım ama bence baskılamaya çalışıyorlar bu hafta belli olur ufak ufak çıkışa devam etmeye devam ederse amacı belli olur
Yukarda maliyetlenenler sabrederse zararı telafi edebilirler diye düşünüyorum
şeçim
ihale
defter degeri
birde şu bilanço esas faaliyet karına bakın.
piyasa bunu fiatlar diye düşlünüyorum.
https://resmim.net/f/450kNp.png
buda teknik fibo seviyeleri olacak demiyorum matriksin çıkardığı fibolar...
https://resmim.net/f/QfhfIr.png
m kuru şu kadar hisse sattım kalan hisse 0/0.4+ diyor bir çok forumda patronlar içerisinde hissesi en fazla olan patron 0/0.12+
satılan hisseye bakılırsa 12 den 4 düşmez burada gerçekleri gösteren bir haber yok,
matrikste %71,97 gözüken piyasadaki hisse adeti şirket ortaklarında 62,28 gözüküyor yaklaşık 9,69 kote edilmiş gibi görünüyor..Metin kuru en son 200k sattığında 4,97 ye düştüğü belirtti..şirket resmi sitesin de ise 12,29 gözükyor..yani..7,32 lik bir oran satılmış gözüküyor..
Hissenin tavan çekmesi ile birlikte son üç günde 18 milyon lot hacim yaptı, nerdeyse halka açık oranı kadar bir hacim oluştu ve buradan oluşan maliyetler yaklaşık 1,30 küsürlerden oldu. Uzun zamandır ilk defada bir tavan çekme olayını gördük. Seçimi de iki ay kaldı. Birde bunların üzerine ilk çeyrekte güzel bir kar rakamı gelirse süper olur diye düşünüyorum. 1,50 li kapanışları yaptığı an yön yukarı çevrilir. Geçmişte 8 TL yi gördüğünü unutmayalım .... Haydi hayırlısı bakalım...
23 Nisan kutlu olsun...
Son seçimde yüzde 3 barajını aşarak Hazine yardımına hak kazanan AKP, CHP, MHP ve HDP, 24 Haziran erken seçimi için 547.4 milyon TL alacak... AKP 278 milyon, CHP 142.2 milyon, MHP 66.8 milyon ve HDP de 60.4 milyon lira daha alacak. Böylece toplamda siyasi partilere bu yıl aktarılan toplam tutar 821.1 milyon lirayı bulacak.BİRDE İYİ parti çıktı ama buradan samata ne kadar düşer bence diyanetin takvim işini alan firmaysa anladınız yaniiiiiiiii........fakat seçimden dolayı pastadan alacağı rakam 6 aylık bilançoya yansır.3 aylığa degil.onun içindir ki orta vade hissesi olabilme kabiliyetine sahip yani demem şu ki en kötü şartlarda kaybedeceğim yüzde 10 15 dir ki endeksle işi olmaz 6 yıldır endeks giderken bu yatmış bir de geri gelmiş.ama kazanacağım %50 ile yüzde xxxx arasıdır kendi adıma riske degermi bana göre deger.sakın yatırım tavsiyesi algılamayın bu mecrada iştişare yapıyoruz.
TMSF tarafından el konulan Koza İpek'e ait olan matbaa alet ve teçhizatlarını Saray Matbaacılık satın aldı
03 Haziran 2015, 10:14
SAMAT: İhale ile yükseldi
Saray Matbaacılık, MEB'den aldığı ihale ile 1,18 TL'ye kadar yükseldi
Saray Matbaacılık ihale kazandı
03 Haziran 2015, 09:24
Saray Matbaacılık ihale kazandı
Saray Matbaacılık, 2 milyon TL'lik MEB ihalesini kazandı
Saray Matbaacılık 2.3 milyonluk ihale kazandı
12 Ocak 2015, 16:27
Saray Matbaacılık 2.3 milyonluk ihale kazandı
Saray Matbaacılık T.C.Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 2,3 milyon liralık ihale kazandı
baglıatıları çok kuvvetli orada sorun yok sorun patronlar.daha ilk günlerde hisse satması tabaga düşen sinek muamelesi
alışlar geliyor, bugün yukarı yapabilir...
neye sahip çıkalım adam hisselerini azat etmiş nasıl olsa kim alırsa satarsa dönüp dolaşacağı yer benim hedeflediğim yerden başka olamaz diyerek saldım çayıra mevlam kayıra diye keyfinden yaylalar yaylalar diye avaz avaz bağırıyor.
kağıt gidecek, gidecek, 1,50 lere hazır olun , alımlar sağlam...
Ne yapıyor bu hırsızlar yine
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
% 72 halka açmışlar
Sabah hissede Dalga harekatları vardı Dalgalar Yavaş Yavaş Girdaba Dönüştü. şimdilik olumlu düşünelim ne de olsa borsa eteklerindeki tüm taşlarını döktü 1.30 kadar çıkışta bazı arkadaşlar uçuşa geçti kaçırmıyalım diyerek alan oldu ise netiçe bu bu gibi hisselerde satmayın hisse uçaçak almayın düşeçek demek çok yanlış bu hisse abd. başkanı trump ğibi ne yapaçagı belli olmaz
Hırsızlar yine çarpıldık Allah sonumuzu hayır etsin. Varımı yoğumu dolara yatıracağım. Bir gaza gelip borsaya girdim hepsi hırsız bu ********lerin. Aylarca beklediğim oldu haftalarca beklediğim oldu yok arkadaş bunların derdi milleti soymak
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse sürekli 5 kademe al sat şansı veriyor bizim ky habire sayıyor ne istiyorsunuz 100bon tl para yatırıp 1 ayda 200 bin tl olsunmu
Samatta birşeyler olacak gibi
Aksine düşünen varsa almak zorunda değil kimse zorla aldırmıyor
Yükselişle başlayıp düşerek kapanışlar tekrarlanacak bakalım bugün eksi kapanış olacakmı
Bu hissede al sat en karlisi.3 kademede verin ayarı spege😄
Haber var metin kuru yine satmış hissesi payı 6 düşmüş bu harekat ondan eski yerine geleçek diye düşünüyorun patron sattıgına göre hedefi 3. 0lamaz 2.50 ve altı diye düşünüyorum
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/678722
Bugün 1.23-1.28 Allah bereket versin.Yarin için 1.23 bekliyoruz verirse alacağız Spek efendiiii.😊
hissenin başına bela sttr git artık
kullanıcı ve yorumları bakımından bir hayli renklendi buralar, hayır olsun bakalım. YTD.
Hepimiz aşağı verir diye beklerken ters köşe olduk hisselerimizi topladılar
Bakalim bugun tokatlanan yeni kisiler kim olacak :) adamlar sabah artiya oynuyor aksam eksiye sonra yeni yeni samat ile evlenenler ortaya cikiyor :)
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.