https://r.resimlink.com/CcbKG.png
Bu grafik burada dursun, bakalım ne göreceğiz?
Printable View
https://r.resimlink.com/CcbKG.png
Bu grafik burada dursun, bakalım ne göreceğiz?
Öyle görünüyor, ama şu sıralar beklenen KAP açıklamasına kadar çalkantılı geçebilir.
Bu arada bunun sadece şahsi görüşüm olduğunu hatırlatırım. Gelişmelere, seans içindeki hareketlere, işlem hacimlerine, alıcı-satıcılara, açıklamalara vs. bakarak herkesin kendisine hedef çizmesinde yarar var.
Hepimize bol kazançlar inşallah.
Bugün sabah - de actı sabrettim 22,70 den speğin eline verdim lotlarin yarisini gittim pkart aldım ordada verdim speğin eline sonra 22,40 da kalan yarısıyla birdaha Hub alayım dedim çekirge misali 3.yemedi , lotların yarisi hubda kalıcak kalan yarisiyla al sat a devam 1 aydir düdüklendik az da biz düdükleyek demi yatirim tavsiyesi değildir:)
Ben bu satıları yazarken şirket kap atmiş allahtan yarısını bırakmışım hahahahaha hub cok şey öğrettin bize
17.06.2020 tarihinde bugün, Şirketimizin sermayesinin %5,33'ne sahip olduğu, iştirakimiz The Meditation Company GMBH ("Meditasyon") hakkında bir internet sitesinde "Meditopia, 60 milyon dolar değerleme ile yeni yatırım turunu tamamlamaya hazırlanıyor." şeklinde haber yayımlanmıştır. İştirakimiz yeni bir yatırım alma hususunda görüşmeler yürütmekte olup, Şirketimiz tarafından gelişmelere göre Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılacaktır.
Bence beklenmesi gereken bir durumdu. KAP açıklaması gelene kadar bu tür hareketler devam edebilir. Bugün 7.250 bin hisse el değiştirdi. 22 TL'nin altında sınırlı sayıda işlem oldu. Daha ziyade bunun üzerinde işlem oldu. Satıcılar çoğunluktaydı ve çoğunluğu KY'dir. Yani büyükler devrede ve bugün oldukça iyi mal topladılar. Daha aşağıda satıcı bulamayacakları anlaşıldığına göre, önümüzdeki günlerde yön yukarı olur diye düşünüyorum. Büyükler yeterince mal oplamışsa ya da toplayınca da daha sert hareketlerle yukarıya çekebilirler.
Naçizane görüşüm böyle. Bol kazançlar.
piyasa fiyatindan girdim alış için tavandan vermese bari 1 aydir bekleyip tam al sat yaparken yarısını kaptırdık :)
400k zarar etti diye reklam ettiler hub u şimdi 22milyon civarisadece 1 iştirağindan payi olucak yatirim tavsiyesi değildir.
Piyasa fiyatı çok tehlikeli. Ben bir defa yaptım o hatayı: GOODY'nin 5.32 TL ile 7-8 ay boyunca en yüksek fiyat olarak kayıtlara geçen işlemi bana kastırdıklarıydı. O gün 5'in altında kapattı. Bir daha o seviyeleri ancak bu hafta gördü.
Ayrıca, hangi iştirakten 22 milyon? KAP açıklaması olan Şirketin sadece %5'ine ortak???
Bu daha HUB'ın ilk golü.Daha atılacak çok golleri olacak.YTD
Teknik olarak 24.5'u geçtiği anda büyük üçgenin dışına çıkıp çok daha yukarılara gidebilir gözüküyor.YTD
1,86milyon yatirmiş ortak oldugunda şimdi 22 milyona cıkıyor şirketteki payi bu sadece iştiraklerinden biri, bu adamların maşallahı var yeni genel müdür yeni ofis derken zaten mevzuyu ayıktıkta düşüşe yürek dayanmadiki :)
Hub GSYO’nun 24.06.2016’da tarihli Yönetim Kurulu Kararına istinaden, Yedi70 Sağlık Danışmanlık Paz.Tic
A.Ş.’nin toplam %10’una tekabül edecek 6.098 adet hissesine 293.900 TL karşılığında iştirak edilmiştir.
Yurtdışı yatırımcıya erişimin daha kolay olması nedeniyle Yedi70 Sağlık Danışmanlık Paz.Tic A.Ş.’nin
09.08.2018 tarihli Yönetim kurulu kararına istinaden, Yedi70 Sağlık Danışmanlık Paz.Tic A.Ş., Almanya’da tüm
hisseleri kendisine ait olan The Meditation Company GmbH (“Meditationâ€) isimli şirketi kurmuştur. Yani yatırılan para bu kadar.Gelecek olan para neredeyse bunun 80 katı.YTD
takasta citi gelmiş 60k 1.alici pozisyonuna gelmiş ne ayaksiniz olm siz :)
gtlye inatlaşan donuna zıcarmisali girdik bir kere
Gerçekten çok sıktı artık. Büyük hata etmişiz. Bu arada ne fırsatlar kaçtı, kaçıyor...
İşin kötüsü, hızlı tanı kitinden umudum da azaldı. Fos çıkacak diye bir kuşku var içimde. "Beta protype" aşamasında olan bir projede bir aydır hiçbir gelişme olmaz mı?
İş bugün 1.alici konumundan 1.satici konumuna geldi yanlış hatirlamiyorsam röportajında cokda beklemeye gerek yok güzel haberler gelicek demek bu sürenin aylar süreceğini anlamını cıkarmaz, böyle konuşmaları kimse yapmamali.değerleme sürecide bakalım ne kadar sürecek, yeminle stresten uyuyamıyorum
Kâğıda ciddi operasyon yapılıyor. Hub'un yöneticileri maalesef rta gibi değil. Dün kuşluda hub etkinliği yapıldı. Ben de destek oldum. Herkes olabilirse hakkımızı aramak adına bir dönüm noktası olabilir. Ayrıca spk ve yatırımcı ilişkilerine mail attım. Bu iş ancak kopara kopara hallolacak. Kâğıda güveniyorum ancak kagit uzerinde dönen oyunlar da ortada.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Yukarıda biraz serzenişte bulunmama rağmen, ben şahsen bu tür durumların borsanın genel ruhuna uygun olduğunu düşünüyorum. Sonuçta hür irademizle, bir beklenti ile yatırımı yapıyoruz. Kimse kısa zamanda bize para kazandırmaya mecbur değil. Bazen öngörümüz tutar, kazanırız, bazen tutmaz kaybederiz. Sonuçta taban taban giden, satmaya bile imkan vermeyen bir kâğıt değil. Halen duruyorsak bu kendi seçeneğimizdir. Sağa sola şikâyet edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Zira spekülasyon borsanın ruhunda vardır ve yasaldır.
Olmaması gereken ve yasak olan manipülasyondur: Örneğin, diyelim ki, Umut Bey 19 Mayıs'taki röportajda aslında öyle bir şey olmadığı halde, hızlı kiti geliştiriyoruz demişse ve bu doğru değilse bu bir manipülasyon olur. Ama öyle bir durum yok. Tübitak bile gelinen seviyeyi yeterli ve umut verici görmüş ve maddi destek vermiş. Sadece bu sürecin bu kadar uzamış olması insanı tedirgin ediyor.
Bu akşam bir açıklama gelsin artık. Kabak tadı verdi...
Çok sıkıştı. İşlem hacmi de iyice düştü. Bugünlerde bir şeyler olacak, inşallah iyisi olur.
Teknik iyice bozuldu. Trend-mrend kalmadı. 50 günlük ortalamanın da altına indi. 20 günlük ortalama çizgisi 50 günlüğü aşağıya kesmek üzere. Bir şeyler yap patron!...
https://r.resimlink.com/pWDDv.png
Biraz zorlayarak böyle bir şey çizelim de düşüş son bulsun :)
meditopia nin 60 milyon degerlenme ile 15 milyon yatırım aldığı kesinleşti diye haber var.Bilgisi olan varmı?YTDLenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%5.33 ortaklık payı ile ne kadar etkilerse, o kadar etkiler.
https://webrazzi.com/2020/06/25/medi...60m-degerleme/
Meditopia'nın 60 milyon dolar degerleme ile yatırım aldığı doğrulandı
60 milyon dolar değerleme ile yeni yatırım turunu tamamlamaya hazırlanan Meditopia , dün atılan imza ile 15 milyon dolar yatırım aldı.
Geçtiğimiz günlerde Meditopia'nın 60 milyon dolar değerleme ile yeni yatırım turunu tamamlamaya hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Meditopia, dün tamamlanan yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldı.
Şirket tarafından henüz bu konuda resmi açıklama yapılmamış olsa da; aldığımız duyumlara göre girişimi destekleyen yatırımcılar arasında Spotify'ın da yatırımcısı olan Creandum yer alıyor.
Bu arada yabancı yatırımcıların Meditopia'ya daha önce de ilgi gösterdiğini hatırlatalım. Özellikle bir önceki yatırım turunda Meditopia'nın yatırımcıları arasına ABD'den Vela Partners, Almanya'dan Atlantic Labs katılmıştı.
Girişimin hali hazırda yatırımcısı olarak bir önceki yatırım turuna katılanlar arasında ise Teknasyon Kurucu Ortakları Burak Sağlık, Mustafa Sevinç, Mustafa Vardalı, Alper Akcan, Sinan Güler ve Murat Balcı yer almıştı.
%5,33 ün değeri 4.8 milyon. Ytd
HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/853020
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olur inşallah.....Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagida sağlam bir cnabet girmiş kap bile fayda etmedi nasıl bir film dönüyor batan şirket atsa 1 tavan gider :)
Mayıs ve şuanki saklama paylarinda cok bariz fark yok aslında
Mart ayındaki Kovid düşüşü hariç (ki o dönemde de süratle yukarı atmış zaten.) hiç bir dönemde 20 haftalık ağırlıklı ortalamanın altına düşmemiş bir kağıt.O da şu anda 20,30 seviyelerinden geçiyor.Hele ki Meditopıa'ya yapılan 15 milyon dolarlık yatırımdan sonra çok fazla aşağılara bırakılacağını da düşünmüyorum.YTD
https://r.resimlink.com/6p4pT.png
Trendini korumak için çaba gösteriyor. Önümüzdeki hafta kendini ortalamaların üzerine atacak gibi. Öyle olursa da, çok iyi olacak...