Alyag yabancı şirkete satıldı bu duruma yabancı ortak niye birşey demiyor onunda parası yanmadımı
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alyag yabancı şirkete satıldı bu duruma yabancı ortak niye birşey demiyor onunda parası yanmadımı
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı şirkete alyağ satılmadı. Mal varlıkları ve Gürtaş satıldı.
Sent from my iPhone using hisse.net
Tekrar faliyete geçermi .. durimlar nedir ?? Şirketi arayan bilgisi olan varmi??
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık bir çık yorumun fazla geçerliliği kalmadı.
YİP paxarına düşürdüler, artık patronlar çok kolay şekilde hisseye istedikleri fiyat ayarını verirler..
Artık patronlar her şeyi istedikleri gibi şekilllendirirler.
KRSAN ve ALYAĞ faliyet alanları ve şirket yapıları göz önüne alındığından aynı nitelikli iki şirket, ve de yollardır borsada hep zarar ziyan yazmaktan başka bir şey yapmamışlar. İştlrak şirketi ETİLR keza öyle. Birde hepsi Yakın İzleme Pazarına yuvalanmış, hisseler nadasa bırakılmış :)
Hepsini toplasan adam akıllı bir şirket etmez. Borsada gereksiz kalabalık sadece. Bari hepsinş birleştirseler borsada gereksiz kalabalık yapmasalar!
çarşamba perşembe inşallah güzel şeyler bekliyorum.
Herhangi bir kaynağa bağlı değildir yorumum.
:halay:
Nureddin güvenilmez birisi Sonu goldaş gibi olmasın
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşen haber yok, hareket yok, hacım zaten yok. İncelemeden çıkacağı güne dair bir haber yok.
Yokluk içinde varlık peşindeyiz...
Yazıklar olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse birşey yazmamış ben tekrar edeyim yazıklar olsun. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Hiçbir şey den tat alamayın da ağzınızın tadı bozulsun. Hiçbir zaman umduğunuzu bulamazsınız.
Alayının....
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Eski nickin neydi ağbi
Evet mağdur arkadaşlar, arada bakıyorum var mı gelişme diye, durum aynı. Aldığım malı unuttum artık. Bakmıyorum. Alıştım, dönerse benimdir, dönmezse girenzaiii
Biri şirkete gitmiş .. yönetimin fabrika aradigini söylemişler .. batma iflas gibi bir durum yok demişler .. ofiste 15 calişan varmiş hepsi maaşlarini düzgün aliyorlarmış .... ofisten murat ile görüşmüş ...
Artik ne kadar dogruysa onu bilemem..ytd
Burasi gözalti pazari hertürlü yalani gördük
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada aklıma gelmişken hislerimi tekrar yazayım. Elimde hatırı sayılı miktarda var bu hisseden ve şuandaki zararım nerdeyse sıfır araba seviyesinde. Ama tek istediğim bu şirketinde bu ailenin ne kadar şirketi varsa tümünün hisseleri işleme kapansın. Bu ailenin borsada alsat yapılması yasaklansın. Ben kendi adıma razıyım evet ben kaybettim ve bu kaybı hakettim ama bunlarında burunlarından fitil fitil gelsin. Gün yüzü göremesinler beni kandırdılar başka kimseyi kandıramasınlar.
Yukarıdaki hislerim tamamen kendi adıma bir feryattır amacım beddua değildir hiç sevmem bedduayı zaten bunu hakettiğimide yazdım. Benim gibi bir insanın bu adamların şirketinde ne işim vardı onuda anlamıyorum. Onun için hakettim diyorum. Neyse inşallah bütün şirketlerini kapatırlar da artık kimseyi kandıramasınlar. Biz yandık başkaları yanmasın ALLAH bunları bildiği gibi yapsın. Oh be rahatladım.
Alayının......
SPK ya ne kadar teşekkür etseler azdır...
YİP ten önce tahtayı kolaylıkla kontrol edemiyorlardı, aşağı basınca mal kaptırma ve kontra ataklar geliyordu ve hisse yukarılara tırnanıyırdu zaman zaman...
Şimdi tam kontrolü sağlayıp istedikleri yere kadar kolaylıkla basabilşyırjar ve istedikleri batta nadasa yatırıp en ucuza toplayabilme düzeneklerini en etkili şekilde uygulamaya koyabiliyorlar...
Nasıl sizde benim gibi rahatladınız mı patronlar. O zaman biraz daha rahatlatayım hem sizleri hem kendimi ALLAH sizi bildiği gibi yapsın. Sizleri ALLAH a havale ediyorum. Tabi bu sözlerim de herhangi bir beddua olmasın kim haklı kim haksız en iyisini ALLAH bilir. Siz yataklarınızda mışıl mışıl uyuyun. Biz bunları hakettik en azından ben hakettim. Ama burda bunları hakketmeyen bir arkadaşım varsa onun hakkı size haram olsun. Zehir zıkkım olsun.
OH BE rahatladım. Günlük seansımı yaptım. Bu arada 1 tane bile satmadım satmayacağım. Maliyetime gelse bile aynı şekilde devam edeceğim. Ama kendi adıma tek isteğim bu ailenin bütün şirketlerinin BORSA KOTUNDAN çıkarılmasıdır. Ve bu olana kadar 1 lot bile satmayacağım.
Bir de az önce https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ombinalari-a-s burdan baktım da bunların elinde bayağı az hisse kalmış. % 76 ky de gibi gördüm. Acaba yanlış mı bakıyorum bu konuda bilgisi olan varmı? Doğru yerden mi bakıyorum yada bu işin doğrusu ne?
Buralarda bir ara Serdao vardı gelip hissesinin hareketlerini patronun ağzından yazar giderdi. Gelsede bir yol gösterse yine ne yapacağımızı belirlesek
Diğer 2 hissemden ettiğim kar ile son bir alım yaptım 0.28 'den. Daha da ne alırım ne satarım.
Bu parayı gözden çıkardım ya batacak yada eski haline dönene kadar bekleticem.
Hergün bu adi patronlara sayıp sövüp beklemeye devam ediyorum kendi adıma.
Ytd
Alayının ta.....
“Bi milliyetci olarak bu adi hirsizdan nefret ettigim kadar bile abdullah ocalandan nefret etmez oldum... olüsünede dirisinede tüküreyim tüm sülalenin” Diye yazmış adamın biri katılmayayım katılmayayım diyorum evet katılmıyorum. Ama bu duygulara katılan iştirak edenleri görünce NURETTİN adına üzülüyorum. Bir insan bu kadar sevilmemeyi haketmemeli diye düşünüyorum ama sonra hadi oradan diyorum adam bu kadar sevilmemeyi nefret edilmeyi hakediyor ki bunlar söyleniyor dillendiriliyor diyorum.
26-27'den işlem görüyor. 33'ten yukarı ne zaman gidecek derken su fiyattan bu kağıdın satani var. Ne diyeyim, sonumuz hayrola.
Ulan yazıklar olsun. ALLAH seni bildiği gibi yapsın. Seni ALLAH a havale ediyorum.
Arkadaslar onumuzde 3 secenek var 2 si iyi 1 i kötü.. ilk ikisi 1.si sirket; fabrika aldik diyecek 2.si baska bir sirkete isim hakkini satacak. Kötü olani ise battik sirketi kapatiyoruz diyecek. Ben baska bir secenek gormuyorum.. insallah ilk ikisinin 1.si olurda duzelir... birde ne kadar bekleriz meçhul... Allah sabrimiza sabir versin. Allah daima borclunun muhtac olanin yanindadir tabiki haram yiyen haric.. ytd.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Alf
Güzel şeyler bekliyorum dediniz hisse 28-27 kr’a düştü.
Birşey oldu ama bizim için güzel olmadı. Hissenin düşmesi birisi için güzel oluyor mu?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ülkede zeytinyağı sektörünün karşılığı dip oldu onun için yaşındaki zeytinyağı fabrikanından vazgeçilmesinin nedenlerinden biri olabilir.
Sanırım devlet zeytinyağının çok ucuz olduğu Tunus gibi ülkelerden ithalata izin vermiş, ve ayrıca Suriye’den de çok ucuz zeytinyağı girişi var, bu da ülkedeki fiyatları alaşağı yapmış...
Tek seçenek karşılığı yüksek olan yağlara yönelmek ams onun içinde uygun fiyattan yeterince tohum üretimi veya ithalatı yapabilmek..
Yada balık yağına yönelmek olabilir, tabi dünya pazarında rekabet gücü oluşturacak fiyattan üretim yapma teknik kabiliyetleri var mı caba.
Tabi bu tur girişim ve yapılandırmalar adamların öncelikli hedeflerinin ne olduğu ile ilgilidir; öncelikleri şirket faliyetlerinin dinamikleştirerek karlılıkla büyütmek mi, yoksa öncelikleri şirketi pasif ve stabil tutarak, yatırımcıları bezdirip sirkeleyip hisselere en ucuza sahip olmak mı....
Yazıklar olsun ALLAH sizi bildiği gibi yapsın
Dava açan arkadaşlar kimler var, yardımcı olabilirler mi acaba. Ben de dava açmak istiyorum, 1.14 den ayrılma hakkı için
Daha once kurulda ayrılma hakkı için talebiniz oldu ise dava belki bir ise yarar. Aksi takdirde çok zor.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.