Teknik olarak Millete 6 - 7 aydır en az 5 feyk atmış.Denge gibi zamanı geliyor olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Teknik olarak Millete 6 - 7 aydır en az 5 feyk atmış.Denge gibi zamanı geliyor olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Trend hayali kurdum tavan serisi değil... Hergün birer ikişer, gapsiz. Acelenin gereği yok. Sakin sakin... :whistling:
1,27 kırılması gerekli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün 25 alıp 25 satıcam. Hadi yeni bir hareket gelsin o zaman. :halay:
Satış kademeleri doldu yine... Borsa kumar gibi olunca 2-3 kademeye vermeye alışmış insanlar. Neyse günlükçüler ve çorbacılar silkelenir burada... Sonrasına sonra bakarız. :hi:
Sabah sattıklarımizi yerine koyduk.yarin ola hayrola.
Ne oldu sessiz bura , 104 binde %3 zorla gitti tabi bi geri gitse herkes başa döneceğini biliyor benim gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçtiğimiz perşembe vatandaşın biri 1,19 dan sattı,1,17 den tekrar yerine koyarım diye sesli düşünmüştü...arkasından bakıp kaldı...
Günaydın... İşler yolunda görünüyor hacim ve fiyat elele artıyor. Günlükçüler ve kısa vadeler bugün ayrılabilir. 1,28 ve sonrası hikaye değişir. İzleyelim bakalım neler olacak. :bravo:
Çok yükseldi ne yapsın düzeltme yapıyor haklı demedi deme na..
'la bi tane vardı twetterda hergun dalga geçtim 0.80 olacak deyip duruyordu. Sonunda beni engellemiş. 🤣
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
adam 122 ye 200 bin lot satış yazdı töbe töbe
Attı fake'ni gömlekçi,bir daha ki denemede ben yokum,malı boşaltır geçerim...
1.85 olmasın o 🧐
bol kazançlar...
Hava bozuk diye ufak ufak veriyorduk, endeks döndü gibi hepsini geri mi alalım şimdi ? :whistling:
Alsak mı satsak mi? Satıp alttan yerine koyabilir miyiz?ama 1.220 ye kimse alış yazmasın. 1.210 olabilir.o 200 bin sats yazan beklesin.ytd
borsa 105 bin sen hala gitçem diye düşün seninde patronundaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şimdi patron gelip alım yapar ve toparlar hisse... Hadi kedicik bekliyoruz.:bravo:
Bugün çok sönük kaldı. Icimiz çiz ediyo diyer hisseleri bakarakten
Artık ağa mi gelir dayi mi gelir teyze mi gelir.biri gelse de en azından yeşil kapatsak
Patronu ve yakınlarını (gömlekçi, çorapçı, pantaloncu, son ütücü vs.) gün yüzü görmemiş sıfat tamlamaları ile andığımız bir günü daha geride bıraktık. Neredeyse tüm tahtalarda bir hareket oldu. Ölmüş ihlaslar bile mezardan çıktı... Bizimki bir çorbadan başka bir şey bırakmadı, oda sadece düşük maliyetliler için... İzlemeye devam, bakalım devamında neler olacak.
Dayım ben böyle zeki patronun taaaaaaaaaaaaaaaa
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
offff offf yapacak bişey yok Allahtan dün bıraz yukardan vermiştim bugün yerine koydum
https://i.hizliresim.com/v62yzz.png
2 günlük pastada güzeldi ama işyatırım canım grafığın içine etti
Günaydın... Bugün hiç yazasım yok. BIST 30 larda takılacağım. Bol kazançlar. :whistling:
Bugün de yatay bi gün.dusmese bari.
Aslında çorbayı kaptı mi kaçmak lazımmış..bol kazançlar. Ytd
Endeks 1 gevsedi. Şimdi bizim ki 3 gevşer çok gitmişti ya... :kahkah:
ben ideas ve seykm tarafında bedelli bekliyorum. Seykm'de olma ihtimali daha yüksek.
Kısa vadeyi etkileyen bir durum değil tabii ki bu.
Kısa vade diye bir şey yok bu hissede, o da ayrı.