Kart kampanyalarini cok fazla takil ederim, her bankanin, harcamalarimida kampanyalar esliginde duzenlemeye calisirim, advantage yılda bir kere kampanya yapıyor gordugum kadariyla :)))))
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Iki paket 4 lu gillette fusion proglide 5 bicakli aldim 99 yerine 60 lira verdim paketine migros'da.
Tahtakale ve internettekilere guvenemedim.
Syg,
Ben işin psikolojik tarafını kastetmiştim .Çok derine inip ne nerde ucuz acaba pahalımı aldım kazıkmı yedim diye düşünürsek işin içinden çıkılmaz hal alır .
Kendi Mezarlık yeri için pazarlık yapan var .
Parasını yemeyen adamların parayı ya gelin yer ya damat ...2*2 kadar nettir bu .[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama şunuda söylim ..Dudu abi öncülüğünde açılan bu tür muhabetleride okumayı seviyorum.Forum hissenetin en zevkli yeri ..
Uçağı kaçırdık dün aksam kaldık thai ellerinde zaten ..
Bu adamları bir görseniz yokluk içindeler ama bizden çok mutlular ..
Bu ülkede psikiyatri doktoru olan aç kalır ..o kadar mutlular ..
Ankarada mezarlıklar ücretsiz ,taşıma yıkama gömme ..Özel manzaralı yer isterseniz 10 bin tl ye kadar çıkıyor diye biliyorum
Birde yeni trend meftayı eski bir yakının üstüne gömme işi var yeri güzel diye .
Taylandda mezarlık yokmuş .Yakıp kutuya koyup teslim ediyorlar geriye kalana ..
EFT nin her yone bankaya bedava olduhu yillik masrafi olmayan banka varmi? Cebeteb haric
ayda 10 15 bin harcamaya yillik 2000 tl parapuan kazanmak mumkun degil kazanamazsınız .yazan sallamis ..cok dustu puanlar ..ha ne olur bazi banka uygulamalarında puanlar seyahat ve ucak bileti harcamalarında değerleniyor.misal 100 tl para puan varsa bilet alirken 200 tl olarak hesaplaniyor.
Bu nasil forum yahu makro ekonomi başlığında traş bıçağı, mezarlar,Kredi kart avantajları vs konuşuluyor. Çöp olmuş bu konu.
iyi yapmissin ..ben bu yasa geldim mach 3 kullanmadim bir kere migrosta kampanyavardi 5 liraya aldim bir kartus bir makine...cok hosuma gittti sakalim da gur degil 15 kere oldum yag gibi güdiyor dedim bu nasil is ...sonra 18 li mach3 aldim hepsiburadadan kampanyada ..aha bir taktim 5.cide basladi keserken cekmeye sakali korlenmis yani ...rezalet yani gillette nin bile demek böyle dandigi oluyormuş.
Ne güzel bizim mezarlıkların yıllık aidati var her sene sonunda ödüyorsun aile mezarlık parasını .
Kredi kartına 9 taksit bile yapıyorlar [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alkol reklamı yasak o yüzden duyuru yapılmıyor sanırım Salı günü diye duydum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size bir puf noktasi:
Tras bicaginin cabuk korlenmemesi icin soguk su ile tras olun.
Tras tasinin icine soguk su koyun ve tras olurken arada bir onunla yikayin.
Kesinlikle sicak su kullanmayin.
Bu kiyagimi da unutmayin. :)
Syg,
Ya yukari igne atarsa p.tesi? Vay arkadas ne yapacagimi sasirdim. O zamam pozisyonumu koruyorum.
Peki hocam ort 5.27 demistim. Sence p.tesi yukari atarsa cikmalimiyim yada kaca kadar beklemeliyim? Gunluk faize donmek istiyorum ama bi yandan da yukari igne atsin cocugun okul parasi ciksin istiyorum...
vaybe zamlara bak
#ataturkhavalimani
Merhabalar, su an Ataturk Havaalani’nda ucagimi bekliyorum. Duty free’de calisan birkac kisi ile konustum. Kesin olmamakla beraber Ataturk Havaalani 28 Subat’ta kapanacakmis. 3 gun aradan sonra 3 Mart’ta yeni havaalanindan ucuslar kaldigi yerden devam edecekmis. Ayri ayri birkac kisi de ayni tarihi verdi ama hepsi de kesin degil cunku yeni havaalani bircok acidan hazir degil dediler. (Ornegin tren yok hala, shuttle’lar ile idare etmeyi planliyorlar!) Ote yandan bu belirsizlik hepsini bezdirmis. Ataturk’un sadece flag carrier’a verilme gibi bir durumu var mi dedim. Malesef yok burasi tamamen kapanacak dediler. Yerine park yapilacagina da herkes suphe ile yaklasiyor malum Annem ve teyzemin Nisan’da Ataturk’ten ucusu vardi. Ne olacagi konusunda henuz bir fikrimiz yok.
Ote yandan bugun Osmangazi Koprusu’nu kullandim. 31 Aralik gunu gecerken 75TL odedigim bedele bugun 107TL verdim! Meger 31 Aralik gece yarisi zam gelmis. %40+ zam! Avrasya Tuneli’ni de 26’dan 33’e cikarmislar bir gecede ama nasil olduysa halk laf edince geri 26’ya cekmisler. Tabi ki secimlere kadar.
Kusura bakmayin uzun yazdim ama yakinda gelecek varsa diye bilgilendirmek istedim.
Genlesme soguma meselesi aslinda metal genlesme sonrasi bire bir mikro bazda ayni forma tekrar girmiyor tabi hangi sicaklik araliginda randiman verir onu bilmiyorum ve ilk trasta da celigin ustundeki mikro capaklarin gittigi en iyi trasin ikincisi olduguna dair iddialarda var
Haftasonu tatil sebebiyle.
Guzel bir sey. Farkli konularda gorus alisverisi yapiliyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben asil senin hanima aciyorum webster. [emoji1]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşı Sevgililer anneler günü Ramazan aylarında en az 100 tl oluyor arada başka kampanya ile 600 olur yılda tek kartla .
5 kart olsa 3000 yapar .
Üstelik altın alarak banka hesaba çekebileceğiniz direk harcama da direk para biriktirirsiniz yatırım yapmış olursunuz
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Banka o verdiği puanın kat be kat ya senden çıkartır ya da alışveriş yaptığınız işyerinden.
Yani diyelim ki senden çıkaramadı iş yerinden çıkardı. İşyeri de mecburen sana geçirir.
En iyisi alışveriş yaparken nakit “cash” para ile %5 indirimli alışveriş yapmak.
Şimdiye kadar bir sürü işyeri ile şu konuşmayı yapmışımdır? Nakit indirimi yaparsan nakit vereyim bankaya vereceğin komisyon bana kalsın, sende paranı almak için 1 ay bekleme.
Büyük zincirler hariç kabul etmeyen olmadı teklifimi.
Parayı aylık harcayacağın kısmını likit fonda tut.
Nakit alışveriş yapın. Bonusu puanı kim takar. Nakitte en az %5 en çok %10 indirim cepte nakit indirimi.
Daha bugün yaşadığım örnek. Fıstıklı baklava kg 80 TL dedi. Nakit 72 olur mu dedim? Tamam dedi. Al sana %10 bonus puanı. :-) :)