2.07 zirvesinde 4 milyon civarında takası vardı.Sizin söylediğiniz kalan 1.5 milyonluk kısmı 1.08-1.16 arasından boşalttı.inşallah sizin dediğiniz çıkarda ky kazanır.
Printable View
Aslında takaslara göre hareket etmek çoğu zaman yanıltıcı olmaktadır. Kimin elinde ne kadar hisse var biz ky lerin bilmesi mümkün değil. Ama onlar kimde ne kadar hisse var biliyorlar. Kapta açıkladıkları herkesin bildiği şeyler. İki kişinin bildiği sır değil derler. Galip sürpriz yapmayı sever. Tahminlerin tersine hareket etmeyi sever.
Ben bu hisselerde uzun süredir bekliyorum. Düşüncem operasyonu henüz tamamlamadilar. Ona göre pozisyon aldım. Eğer yanilirsam kendime göre hatırı sayılır bir zarar edeceğim.
Son olarak bu hisselere yatırım yapılmaz.borsa ya ilk girdiğimde almıştım. İnatla bekliyorum bakalım neler olacak. Eğer bu hisse lerde kar ile ayrılırsam bir daha 10 km yanından bile geçmem. Elin oğlu gelecekte hisse yi alacakta yükseltecek de ben de satıp kazanacağım. Ölme eşeğim ölme .....
Herkese bol kazançlar dilerim.
yatırım tavsiyesi değildir.
zararım çok fazla. hisse daha da düşer mi yoksa çıkar mı bilgisi olan veya öngörüsü olan var ise paylaşabilir mi? şuan zararına çıkıp çıkmama konusunda kararsızım
Kardeş al sat tavsiyesi verilmez ama sana tavsiyem şu bir hareketdaha yaparsa bence yapabilir diyelimki 1.30 lara cokti ozaman kendine stop belirle mesala 1.20 gibi aşasinnda stoplar geçersin
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.07 ye cikmadan önce 1.08 lerden donmüştü umarim maliyetin çok yüksek degildir
maliyetim 1,52
Dostum sen bilirsin ama ben beklemeni oneririm....Dere gecerken at degistirilmez..Hissenin ne olacağını galip agadan baskası bilmez.Biliyorum diyen yalan soyler.....O kagida girip ipleri ele almadıgi surece benim ongurum bu kağit 0.80 lerde yillarca yatar....Cunku masa ve sandalye sirketi kimse girip mecbur kalmadan ov ve uv bu kagida, sirket vizyonunu degistirmedigi surece yatirim yapmaz...Karar senin....ytd.....
teşekkür ederim yorumlarınız için. umarım yükselir de bir an önce kurtulurum bundan. 2 ayı aşkın süredir bekliyorum
Eukyo
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıştığını düşünüyorum iki haftaya kalmaz yukarı yönlü ivmelenebilir ytd
Dostum 4 senede 45 kuruş da sıkışmış dı yani ğalip hisseye gelmeden bi halt olmaz...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zat-ı şahaneleri birçok hisseleri hop oturtup hop kaldırıyor . Malum Gürcistan'daki yatırımlara para lazım. Benim düşüncem kendi hisselerine uğramadan önce tekrar burayı ziyaret edeceği yönünde. Bu benim şahsi fikrim tabii ki. Bu arada bu hisseyi 2016 şubattan beri alıp sattım ne yapacağı kestirilemez .. Ama bunsuz da olmuyor borsa. YTD
Grafik 2-3 günlük bir süre diyor.Sıkıştı.Ya aşağı ya yukarı.Yönü Çarşamba ve sonrası belli olur.Umarım yukarı olur.Bu hissenin sağı solu belli olmaz.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Galiba elinde hisse bulunduran iki kişiden biri MEDWİG VE BEN Sağlık olsun 2018 yılı huzur getirsin
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
ufak bi hareket yapsa hemen gerçi çekiliyor. gerçekten çok can sıkıcı.
Euyo Etyat ve Eukyo arasında en iyi hareketi bu yapıyor. Düşüşlerde alınıp 3 4 kademe (hatta 5 veya 6 da olabilir) yukarida satilmasi gereken hisselerden. Euyo da bezdirme çok, piyasada fiili dolaşımı %99.66 Eukyo nun 64.50. Bu da iyi avantaj
Eukyohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...55b57f7c7e.jpg
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@berk etyat takas atsaniz @MegwiG etyatta takas lütfen
1.22 den geldim arkadaşlar galip burda belli
galipin hapisi onaylanmış ben çıktım arkadaş
galip sanki imkb nin babası ne korkutmuş milleti
Eukyohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...578a358af1.jpg
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=EUKYO
turkishbulls sat vermiş dikkatli olunmalı.
yatırım tavsiyesi değildir.
Sat vermişte arttımiki sat vermiş fiyat zaten yerlerde sürünüyor bu aracı kurum çaycı ahmet abi ninmi bu aralar onlarca bu ayarda hisse uçtu gitti bu meret bu garbimi gordu[emoji4]
Aynen öyle bak metro ozgyo da hedef verdi ama tık yok
her şey olumlu giderken yerinde durması....
Grafik umut vadediyor, 1.30 üzerine atmaması için hiçbir neden yok, 1.36 fiyatından alçakça nasıl 1.10 'a düşürdülerse şimdi de çıkması lazım aynı alçaklıkla :) :)
1.13 ile kapattı...
Ne oldu da düştü b.k mu vardi, iyi ki aldık sankki bizi bekliyor düşmek için
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanki endex çıkınca çıkıyormuş gibi düşüşe ayak uydurdu.
galip kağıdı dağıttı gitti resmen. şimdi de başka kağıtlara aynısını yapıyor. sinir küpüne döndüm iyice.