https://tr.investing.com/equities/ec...ort.-technical
227 geçerse 5, 10, 20, 50, 100, 200 günlük ortalalamaları kırmış olacak..
takibe devam...
Printable View
https://tr.investing.com/equities/ec...ort.-technical
227 geçerse 5, 10, 20, 50, 100, 200 günlük ortalalamaları kırmış olacak..
takibe devam...
Eczacıbaşı*Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("ECBYO" veya "Şirket") pay sahipleri Eczacıbaşı*Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. ve Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri*Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin sahip oldukları ve Şirket'in toplam sermayesinin*%5'ini temsil eden 1.050.000 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı payları ile*%42,60'ını temsil eden 8.946.413 TL nominal değerli B Grubu payları olmak üzere*toplam 9.996.413 TL nominal değerli paylarının Metro Yatırım Menkul Değerler*A.Ş. (Metro Yatırım) tarafından devralması üzerine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun*("SPK") "Pay Alım Teklifi Tebliği" (II-26.1) kapsamında 1 TL nominal*değerli pay için 1,56 TL fiyattan Zorunlu Pay Alım Teklifi'nde ("Pay Alım*Teklifi") bulunulmasına karar verilmiştir. Pay Alım Teklifi'ne ilişkin bilgi*formu ("Bilgi Formu") 10.05.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda*(www.kap.org.tr) ilan edilmiş olup 1 TL nominal değerli B Grubu pay için Pay*Alım Teklifi Fiyatı 1,56 TL'dir.
**
Pay*Alım Teklifi, Metro Yatırım aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Pay Alım*Teklifi'nde süre 11.05.2018 günü başlayacak, 24.05.2018 günü saat 17:00*itibariyle sonlanacaktır.
**
Pay*Alım Teklifi'ne talepte bulunmak isteyen yatırımcılar aşağıdaki adımları*izleyecektir:
**
•*1 TL nominal değerli B Grubu pay için Pay Alım Teklifi fiyatı 1,56 TL'dir.*Başvuru başlangıç tarihi 11.05.2018, bitiş tarihi 24.05.2018 saat 17:00'dir.
**
*• Pay Alım Teklifi Talep Formu usulünce*doldurulacak ve iki nüsha olarak imzalanacaktır. Talep Formu, form ekleri ile*birlikte Pay Alım Teklifi'ne aracılık yapan Metro Yatırım'a iletilmek üzere Pay*Alım Teklifi süresi boyunca Metro Yatırım' ın 02123440913 numaralı faksına veya*info@metroyatirim.com.tr mail adresine gönderilecek ve talep formunun*gönderimine ilişkin 0212 3440900 no'lu telefondan arayarak Operasyon*Müdürlüğü'nden teyit alınacaktır.
**
•*Paylar'ın Metro Yatırım (MKK Kodu: MTY) nezdindeki; 18872 nolu ‘Metro Yatırım*Menkul Değ. A.Ş. ECBYO Pay Alım Teklif' (‘Pay Alım Hesabı') hesabına Pay Alım*Teklifi başlangıç tarihi olan 11.05.2018'den başlamak üzere Pay Alım Teklifi*bitiş tarihi olan en geç 24.05.2018 saat 17:00'ye kadar virmanlanması*gerekmektedir. Pay Alım Teklifi'ne iştirak edecek yatırımcılar paylarını*virman yolu ile Pay Alım Teklifi süresince her iş günü saat 17:00'ye ("Kabul*Saati") kadar gönderebileceklerdir. 17:00'den sonra alınan paylar ertesi iş*günü işleme koyulacaktır. Ödemeler Metro Yatırım tarafından Kabul Saati'ni*takip eden ilk iş günü 17:00'a kadar yapılacaktır.
**
•*Pay Alım Teklifi bitiş tarihi olan 24.05.2018 günü Kabul Saati'nden sonra Pay*Alım Hesabına gelen Şirket payları gönderen pay sahibine iade edilecek ve*talepte bulunan pay sahibi Pay Alım Teklifine katılma hakkını kaybedecektir.
**
•*Talepte bulunulan payların virmanlanmaması veya kısmen virmanlanması halinde*talepte bulunan pay sahibi pay alım teklifine katılma hakkını kaybetmiş*sayılacak, kısmen virmanlanan pay adedi ilgili aracı kuruma iade edilecektir.
**
Günaydın ortaklar, aksiyonu bol bir gün diliyorum herkese...
açılış:
217 218
4b 1b
MA5 2,160 2,156
MA10 2,145 2,151
MA20 2,140 2,157
MA50 2,207 2,193
MA100 2,257 2,230
MA200 2,265 2,267
Saatlik verilerde 5 günlük ortalama bozuk gösteriyor, bu da mevcut fiyatın fake olduğunu belirtiyor.
221, 226, 227 seviyeleri takip edilebilir...
ayrıca 2 kademe satış gelirse tüm göstergeler sat verir, bu da kenarda kalsın not olarak..
Hergün endekse göre değer kaybediyor.Birileri de kendine tombul parmak istiyor.Özel hayatında ne yaparsan yap ama burası yeri değil evladım.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç güne iyi olacağız :)
Inşallah tabi.
Ytd..
Grafikte 2.05 gözüküyor.
Hocam imzasından zaten aracı kurum çalışanıyım gibi bir hava var:
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."
imzasına göre yazdıkları çelişiyor zaten..
aldırış etmeyin, güzel günler gelecek inşallah..
213 214
17b 16b
2.11
2.12den bir miktar daha attım heybeye...
Son günlerin en düşük hacmini yaşıyoruz.
Fiyat hareketleri anlamsız.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/683356
Isim değişikliği tescil edilmiş. Hayırlı uğurlu olsun :he:
Şirket merkezi de 4.levent olarak değişmiş...
5 veya 6 tane haber var kapta...
Genel kurul kararları da tescillenmiş...
Bugünkü hacimsizlik bundan mıymış?
Bu işleri yetiştirecez diye tahtaya bakmamışlar :oleyo:
Çok önemli gelişmeler, aman bizi mahrum etme.
Seni gidi köftehor seni. Ky gelmesin ki hızlı gitsin deeee miii :rules:
Sen var ya sen... Az değilsin sen :oleyo:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/683356
Şirket isim değişikliği aramızda ama...
Aramızda sır... Ky duymasın... :he:
Daha düne kadar Galibe küfreden adamdın, şimdi de hissesini pazarlıyorsun.Geçmişini bilmesek.
Atatürk paylaşımı için affettim seni çocuk.
Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.S¸. ("ECBYO" veya "Şirket") pay sahipleri Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. ve Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin sahip oldukları ve Şirket'in toplam sermayesinin %5'ini temsil eden 1.050.000 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı payları ile %42,60'ını temsil eden 8.946.413 TL nominal değerli B Grubu payları olmak üzere toplam 9.996.413 TL nominal değerli paylarının Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Metro Yatırım) tarafından devralınması üzerine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") "Pay Alım Teklifi Tebliği" (II-26.1) kapsamında 1 TL nominal değerli pay için 1,56 TL fiyattan Zorunlu Pay Alım Teklifi'nde ("Pay Alım Teklifi") bulunulmasına karar verilmiştir. Pay Alım Teklifi'ne ilişkin bilgi formu ("Bilgi Formu") 10.05.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (www.kap.org.tr) ilan edilmiş olup 1 TL nominal değerli B Grubu pay için Pay Alım Teklifi Fiyatı 1,56 TL'dir.
Yarın 25x ve üstü görür mü.. Haberlerin etkisi olur mu..
Sabah ola hayrola...
Ben şahsen 2 altı göreceğini düşünüyorum.Seçimlere kadar baskı altında olacaktır.
211 212
7b 3b
Günlükte MACD aşağı inişin bittiği teyit olursa dip seviyeler 210 civarı gözüküyor.
Tabi seçim ve siyasi konjönktüre bağlı olarak daha aşağıları da görme ihtimali var ama kalıcı olur mu bilmem..
Tavan mı olmuş? :)
Ihtimal var, olur mu bilmem.....Hep yuvarlak laflar.Delikanlı gibi fikrini söyle.
Metro holdingin %7 gittiği günde senin en az %14 gitmen lazım metyo...
500bin liraya gidersin aslında ama spek ne der onu bilmem :he:
tamam basma daha, anladık, götürmeye niyetin yok..
Yönetim Kurulu'nun 14.05.2018 tarihli kararı ile;
Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile İş Portföy Yönetimi A.Ş. arasında yapılmış olan Portföy Yönetimi ve Risk Yönetim Sistemi Hizmeti Sözleşmesi'nin 14.05.2018 tarihi itibariyle feshedilmesine, 14.05.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) Yıl süre ile Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'den portföy yönetim hizmeti alınmasına,
Ayrıca Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'den muhasebe operasyon ve risk yönetimi hizmeti alınması için 1(Bir) yıllık sözleşme imzalanmasına,
karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyururuz.
Borsamız Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarında işlem gören ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş." nin ticaret unvanının "METRO YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle, Bülten adı 15/05/2018 tarihinden itibaren "METRO YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş." olarak; mevcut "ECBYO" işlem kodu ise 01/06/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "MTRYO" olarak değiştirilecektir.