Kim o? Bakayım bir neler paylaşmış geçmişte :)
Printable View
Şşşş ortaklar. İyi mi böyle?
Sessiz sessiz haa? :)
Bugün gelen KAP yurtdışından 8 milyon dolarlık ihracat siparişi almış. Maşallah... GEçen sene cirosu 250 milyon TL olan firma tek siparişte 62 milyonluk sipariş alıyor 2021 için ... daha ne istiyorsunuz... batak gyo lar sırf bedelli açıkladı rüçhanı pazarında şenlik olacak diye ederinin 10 katına çıkıyor bu şirketi hem çalışıyor , hem savunma işi yapıyor ve 5 yıldır savunma argesi/ ürgesi yapıyor ve bunların meyvelerini daha yeni toplayacak dolar artışından satış artışından ciro patlaması gelecek ve de hem de 2017 zirvesini daha dün geçti...
daha ne istiyorsunuz arkadaşlar daha ne istiyorsunuz... şükür deyin oturun...
Ek 26099
yukarıda dolar bazlı grafiğini görebilirsiniz... şirket bütün satışlarını dolara endeksli yaptığını göre bu şirketin fiyatına dolar bazlı bakabiliriz diye düşünüyorum... TL ile iş yapan şirketlere dolar bazlı bakmam ama dolar bazlı iş yapanlara bakarım çünkü cirolarda dolarla hızla artacağı için bu tarz şirketler yükselen dolar ile ya TL fiyatı eski TL fiyatlarının üstüne çıkar ya da eski dolar fiyatlarını iyi bir havada geri yakalarlar... bu şirket geçmişte iki defa 2,2 dolar zirve görmüş.. sonra bize yakın zamanlarda 0,30 de ikili dip yapıp temeli sağlamlaştırıp yukarı harekete başlamış şimdi de tam ortasında 1,13 seviyesinde ... yolu açık olsun... bakalım gelecek nasıl olacak
adam işini yapıyor pozitif havaya giren piyasa... bir rüçhan sevdasıdır gidiyor... adamın büyümek ve projeler için paraya ihtiyacı var 2020 borsa yatırımcısının da rüçhana dolayısıyla herkesin mutlu olduğu bir ilişki doğdu...
bu şirketin geleceğini iyi görüyorum demek elbette ki şirket hissesi her fiyattan alınır veya şirketin geleceği iyi bu fiyattan kesin satma demek değildir... herkes kendi aklı ve fikri ile kendine uygun karı gördümü satabilmeyi de bilmelidir tabi. sonuçta an itibariyle zararda olan kimse yok teknik olarak herkes kendi aklı fikri riskalabilme kapasitesine vs vs göre kendi kararını kendi vermeli...
benim de paylaştığım al sat manasına asla gelmez ben haberleri kendi yorumumla paylaşıyorum... ben de fiyatıuygun gördüğüm anda bana yeter dediğim anda şak diye satarım ama sevdiğim bir firma olduğu için ve ileride (performansı iyi olarak devam ederse) fiyat aşağı düştüğünde tekrar girmek üzere göz ucuyla da takip edebilirim... beğendim bu şirketi yani satsam bile şirket neler yapıyor , şirket iyi gidiyorsa alttan geri alabilirmiyim diye bakarım ... alırsam alırım alamazsam canı sağolsun 400 firma var elbet başka bir tane daha buluruz...
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=63
Bedelli onaylanmış. Hayırlı olsun ortaklar.
Ben de bu gün elim gitti geldi ama satmadım. Gerçi biz ky nin de kysiyiz.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alım ağırlıklı seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +2,49, ortalama tahmin ise +2,52 puan oldu.
Foreks'in 31 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +6,00 puan olurken, en düşük beklenti ise -0,80 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 31 analistin 30'u pozitif, 1'i ise negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 8,86 puan artışla 1180,43 puandan
tamamlamıştı
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +2,49
Ortalama : +2,52
Maksimum : +6,00
Minimum : -0,80
Katılımcı: 31[(+)30(-)1]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(16/10/2020 - 09:17:32)
o Küçümsediğin lotlar azimli bir çalışma ile büyüyecek bugün bakmışsın minnacık 10gün sonra bakmışssın x2 Temel analiz haber takibi ile o küçümsediğin lottlar seni üst liğlere cıkarabilir.
Bol kazançlar
Not teorik eşlesme 3070000 lotla tavan, bol kazançlar NopaniC!
eskiden bedelli açıklanınca yatırımcı arkasına bakmadan kaçardı o hisseden..şimdi bakıyorum hangi hisse bedelli açıklasa tavan serileri başlıyor..ezberler bozuldu yeni duruma adapte olanlar para kazanıyor...
eskiden 2015 öncesınde kayıtlı sermaye tavanına tabi olmayan sırketler bedelsız verırı bedelsız hakları 15-30 gun arasında hesabına gelırdı ve bu sebebden cıddı prımler yaparlardı. eskıden bedellıde serbest marj yoktu sımdı serbest marj var bence esas sorum bu serbest marj olması sıketlerı tavna tavan goturuyor. spk her onune gelen sırkete sermaye artıtırımını onaylamamalı! kötü nıyetlı patron cok
ornek merko herkes patrona helal olsun dıyor , fıyat yukarı cektıkce patron mal satıyor borc oduyor vs neyle oduyor? merko ederı nedır? tabı katmerde ole tabı bilemiyorum bence bu furya cok ama cok sacma...
Sayın Sasa, bir önceki kağıtta yorumlarını okuyordum(crfsa), ayağı yere basan kağıda aşık olmayan, profesyonel bir yatırımcı olarak gördüm sizi. Maliyetini al, kalanı ile oyna sözünüz kulağıma küpe oldu. Crfsa da bunu uyguladım, kağıttan zirve de çıktım. Ama katmer de bu gün tavanı bozdukları için 4.06 ile aldıklarımın hepsini sattım. Herkese bol kazançlar dilerim. Sasa takibindeyim😀
Bende 9..56 satıp 8.13 den yerine koymayan bahtsız IM 😩😫
Hayret hisseyi kötüleyecek kimse gelmiyor ? olum bak hisse cok yukseldı amn bı kosunda geliverin neolurrrrrrr
Sn Sasa bölünme yarınmı.. Teşekkürler..
Katmr yatirimcilarina bol kazanclar dilerim. Ben artik eski bir hissedarim :). Ytd
Blöünme yarın olacak. Eğer hisse bu şekilde tavan 12.30 kaparsa Yarın rüçhan 7,40 ana hisse 4,90 liradan işlem görmeye başlayacak. Ana hisse ekranda gene Katmr diye görünecek rüçhanlar ise KatmrR diye görünecek. 4,90 liralık Ana hisse gene günlük %10 marj ile işlem görürken 7,40 liralık rüçhan ilk gün marjsız sonraki günler %50 marj ile işlem görecek.
katmerin Limak ile kurduğu şirket aktif mi hala bilen var mı
Evet dostum Nacizane tavsiyem kac gundur r tahtalarına bakıyorum ilk gün efsane yükşelişler oluryor sonra rler güp diye çakılıyor!
R TAHTASINDA KAR CEBE YAKISIR KATMER YARIN BENIM SON GÜNÜMDÜR HEPİNİZE BOL KAZANÇ DİLERİM...
not : KAZANCIN BOL OLSUN DOSTUM 2 DUA ETTIN MI BEN IMDE ISIM RAST GİDER...
Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı = 7,404
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882625
1 rüçhan 1.9 hisse. Rüçhan fiyatı 7,4 ana hisse 4.9
R lerden ralli yapan sadece Etiler R idi 14500 TL oldu 140000 sadece 15 günde
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman eğer, KatmerE yüzde 10 artışla 5,39 a yükselirse
KatmerRnın 5,39x1,9 hisse =10,24 TL olup olmadığına bakacağız demek ki.
Sağolun.
Sn Sasa Kentte iken çok dua ettim sizin için, inşallah bereketli olmuştur.
Ayrıca Katmer yatırımcılarının tamamının da kazançlarının bol olmasını dilerim.
YTD.
Eyvallah dostlar kazancınız bol olsun katmerde patronun bedellı kararından once sattıgı mallar var( ben sattıgına ınanmıyorum) o malların r odeme için satısa tekrardan cıkması lazım bunun ıcınde fıyatı yukarı cekmesı gerekmektedır.
tahmını plan şu olabılır;
patron satılamayan malları alacam dıye taahude bulunuyor demekkı katmer aana hısse rden yuksek olacak ilk gun veya gunler cıddı r prımı gorebılırsınız sonrasında rolanti düşecek katmer hıssesı daha yuksekvolantıye sahıp olabılır. r hakkını kulandırabılmek ıcın katmer ana hıssesının prımı yuksek olmalıdır!!!
yarın benım ıcın son gun hepınıze bol kazanclar dılıyorum bol kazanclar ortaklar...
1 Rüçhan /2+0,95 tl=1lot hisse
Ana ve yavru arasındaki orantı
hadi bakalım bekleyenler köfteleri yeme günü geldi afiyet olsun
Bu nasıl bir rüçhan pazarı açılışı ya.
Yeşil gördürmediler ne ana hisseye ne rüçhana. Ulan ihlasın geçen günkü rüçhanına bak bir de buna bak.
Ne tezgah dönüyor acaba? Hevesimizi kursağımızda bıraktılar.
açılışta 11 tl gordu daha ne ıstıyorsun? hepinize bol kazançlar...