Ne adi speki varmis ya
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne adi speki varmis ya
Tabii adi olacak adamın geçim kaynagi bu. Elinde sistem var bakiyor ky atlayinca basıyor. On onbes sahte hesapla forumlarda pazarliyor...Odas gibi hisse almadik da. Neyse tobe tobe bugün bari cikar diyordum yanildim demek ki ky cok hala.ytd
Kadir gecesi kendine kufur ettiryo ya
Burda varsa hesabi a.g
Adamlar kadir gecesi mi dinler aga. Vatandasa tecavuz eden bununla ovunen bir guruh var bu hissede...ama suc yine ky de. Spek hisseye dalmayacak...Spege verirsen parani sonra adama kizamiyosun...hatta yalvariyoruz galip cikart diye.. bugün 3.20 olsun yine bak nasil pazsrlayanlar cikar sssleri kesildi
Ohiseyi pazarlayaninda a
S
Butun hisseler ne guzel gitti ya
Var bir tane ******** mynette yok 5 olur yok 7 olur diyen, haysiyetsiz köp..k.
Aynen. O adiler zaten soru cevap yapiyor guya. Ve hep olumlu algilar... Onlar olmasa zaten zarari cikartmistik simdiye mk...Yine de yenilere vermek için ara ara cikartabilir zarar azalsa durursam ne olayim. Spekulatif de olsa bir haber gelse de kacabilsek
Alt kademeler dolu vakfn.temetu vercek .hersey olumlu takastan cikmis .sansi yok hisse gidecek.spkte buni biliyo
Ama birden cikarmiyo adi.cimri pis speke denk geldik.ky atliyo.ele veriyo hemen oda olay bu .bekliycegiz.baska care yok
Nede güzel yazmişın inşallah dedigin gibi olur
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malı verince nasıl da gidiyorsun :) bu kadar da adileşme, milletin maliyeti taaa nerelerde.
Bu herifler robotla oynuyor yani kumarhane gibi yeterli malı ky den toplayınca gidiyor. Kasa daima kazanacak. Bu hisselerden kazanmanız %10 ihtimal
Yine bastı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav yeter bu ne ya şu.mübarek gecede beddua.mı alacaksın.galip.efendi artık çıkar şu vakfni
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galipmi basıyor yine?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pesya bunedir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Delirdi yav bu ne arkadaş...
Yuh be bu nedir arkadaş,önce umitlendirip sonra gomuyor
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A.g galibininde hepsinin .dusr dusrcegn yere artk
Buraya kadar Galip yapmasımı.ondan öyle.diyorum Allah bildiği gibi yapsın
Şimdi bir şey diyeceğim kızacaksınız ama ben yine de demek istiyorum. Arkadaş şurayı azıcık boş bırakın bu kadar üstüne düşmeyin. Benimde nerden baksanız %50 ye yakın zararım var ama buraya yazarak düzeltemiyorum bazı şeyleri. Neden bu kadar sakinim peki? Çünkü bana lazım olmayan bir para ile bu işe girdim ve bekleyecek dermanım var. Eğer sizde aynı durumda iseniz sabırlı olun, çıkarsa çıkar, düşerse düşer elden gelen bir şey yok şu an için. Sevindirmeyin şu .....
Serefsiz galip alims.3 ten satmis serefsiz
Hisse bi oncdki tabanina gelince bile umutlaniyor ky. Yazık. Adamin aradigi ortam bu. Mynett gibi yerlerde gaz oldugu surece ele verilir...Umutvari konusmalar yeni ky getirir...ancak ve ancak bu spek hisseleri Ky bitince gider. Ytd
elimdeki hissenin %25 ni 2.980 den verdim. verir vermez saniyede 2.850 düştü elimde kalan %75 hissesi 2.850 den işleme koydum saniyesinde 2.800 düştü.... robot bilgisiyar var dediğiniz gibi. ama bugün kalan %75 hisseyi verecem ve bir gün bu adi lerden kaybettiğim paraları geri kazanacam
verdiğim %25 hisse ile saniyesinde başka bir kağıt aldım %5 kardayım bunuda bügün veririm bayrama nakit parayla girecem. borsadaki adi ler paramı yemesin bayramda
2.850 emrimi verir vermez aşağı düştü bende emri iptal ettim. toparlasın onuda bugün verecem
Demek baya varmış senin sat dar bitmedi demek
Takas.payalaşabilirmisiniz
Adam ICBC yi, 3.65 e yollayıp oradan 4.65 e çekti güce bak. Nugyo %10 dan -4 e vuruyor. arada gelip bunu kaşıyor. 100 kişilik ekip var sanırım. Ne dalga geçiyorlar. Bir elleri de OZGYO da, dönder kaldır vur. Burası borsa. Bürütten yeni çıktı hareketlere bak. 3-2.77.
toplam 10 bin tl lik almıştım 4.450 fiyattan çok yok kağıdım. az olmasına rağmen bu oyunu gördüm
Bu pustlarla aşık atilmaz. En fazla hayalin kuruldugu gun bastilar. Sn muzo umarim zarari azaltirsiniz..
chaylak inşallah bir ihtimal düşüncem şuan vkgyo 2.870 vakfn hep altında seyretmiştir vkgyo nun. şuan da altına geldi zaten. buralarda kalabilirde daha aşağısını görebilirde. ben bir daha 2.50 2.00 1.70 seviyeleri görmesine tahamül edemem.
Borsa sabır işidir. Kimse kolay ekmek yedirmezler. Adamların psikologları var. Küçük yatırımcıyı çözmüşler.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hiseye ndn spk mudahele etmiyo
Zaten dusecek ya baksana
Benide çarptı.ve ben de.sattım.çıktım Allah yedirmesin ve bu benim borsada son yatırımımdı 5 bin liranın 1 bin lirasını aldı şeref yoksunları nasıl kısmet bana göre değilmiş