Berkay bey metro bugün gene mi almış [emoji15]
Toplam kaç lot oldu acaba tşk ler
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32291c65c5.jpg
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global ve icbc den satan metro
15 milyon civar rlinde lot var
O kurumlardan, metronun satışını nasıl görebiliyorsunuz.ytd
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görmüyoruz daha once yaptigi isler global deniz ve icbc den satar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...766e9e8ee3.png
Berkay26 bey
Diğer kademeler boş ken
Speğin 1 tl kademesine 2.5 milyon lot koymasının sebebi nedir sizce
Su anda buralardan topluyor gözüküyor
bakın bu tahtada çogu kurum açık yaptırmıyor
benim tahminim 12 milyon lot var elinde maliyetide 83
zarar etmeden çıkmak isterse yukarı sürmesi lazım.
açıkçı olmadıgı için altlara alıcı gelmesi lazım.
alıcı niye neden gelsin.
Vayyy be Metro'ya bak 2.162.416 lot kılçıksız almış satmamış.Demek oluyorki Galip ağa uçuracak.😄
bu kağıt bi yere gidemez zaten borsada bi düzeltme hareketi olacak bu nedemek borsa 1 haftaya kadar düşüşe geçer mrgyo neden alıcı gelsin alanın elinde kalacak ondan gelmez şuan kağıtlar galip ağanın elinde kalmış durumda alanda yok bekleyecek alıcı gelinceye kadar
Galip ağa girdiği hangi hisseyi uçurmadı Bekleyin görün.!Ek 9591
galip ağanın bu kadar kağıdı bu fiyatlardan elden çıkarması çok zor. anca zararına satarsa elden çıkarır. biraz daha gideri var diye düşünüyorum. elimde de kağıt yok izlemedeyim. nacizade fikrimi beyan ettim. ytd.
Soru şu 85 maliyetli 10 milyon lot mali zarar etmeden karla nasıl cikarsin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alan satan kim pasta atabilecek olan yok mu?
Karanlık odaya 1.04 girdi
Güzel kapattı Ağa.!Yarın uçar gibi geliyor ama yinede ağa bilir.:)
Pasta atacak var mı lütfen
1.04 girdi 1.03 çıktı satış yedi karanlık odada metro bugünde alıcı mıydı bilmiyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb87c68720.jpg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro alıma devam etmiş,Yatırım finansda almış.!Yani yarın bizi aksiyonlu bir gün bekliyor.:)
Bugün gunlerden ptesi
Bencede ama ne tarafa 😄😄 bu gun etyatta maf ettiler
Çıkış yapmis 1 milyon hisse satmış etyatta
0.80-0.88 kuruş arasındaki boşluğu dolduracaktır çok çok dikkatli olun. etyat'ta ve eukyo'da olduğu gibi gelene geçene malı dağıtacaklardır.adama para lazım batum'daki lüks yapılara.
Turizm sektöründe 689 turizm tesisinde kira süreleri 49 yıl daha uzatılıyor
Turizm sektöründe 689 turizm tesisinde kira süreleri 49 yıl daha uzatılıyor. Plan Bütçe Komisyonu'nda tüm maddeleri kabul edilen Torba yasada yer alan düzenlemeyle turizm yatırımcıları kira sürelerini 49 yıl uzatabilecekleri gibi isterlerse tesislerin olduğu yerleri satın alabilecekler. Turizm yatırımcıları için önemli bir fırsat sağlayan düzenleme gelecek hafta Meclis Genel Kurulunda görüşülmesi beklenen torba yasa tasarısı ile kanunlaşacak.
689 turizm tesisinin bazılarında kalan sürelerin azalmaya başlaması nedeniyle turizm yatırımcılarının yenileme yatırımlarına girmekten kaçınması üzerine sektörün önünü açacak adım torba yasayla atılıyor. 49 yıllığına kira süreleri uzatılacak turizm tesislerinin 525'i Turizm Bakanlığı, 86'sı Orman Bakanlığı, 78'i ise Maliye Bakanlığı tarafından tahsis edilmiş bulunuyor. Maliye Bakanlığı yetkililerinin verdiği bilgiye göre; 0-5 yıl arasında süresi kalan 9, 6-10 yıl süresi kalan 9, 11-15 yıl arasında süresi kalan 15, 16-20 yıl arasında süresi kalan 121, 21-25 yıl arası süresi kalan 85, 26-30 arası süresi kalan 82, 31 -35 arası süresi kalan 24 yatırımcı bulunuyor. 11 ile 20 yıl arasında süresi kalanlar ağırlıklı bölümü oluştururken, özellikle bu kesim yatırımlarını yenilemekte tereddüt ediyor.
689 tahsisin, orman alanında olmayan 238'i satılabilecek. Satış bedelinin yüzde 30'u peşin, kalanı 5 yılda 10 taksitle ve kanuni faizi ile ödenecek.
Maliye Bakanlığı yetkilileri, turizmcilerin mevcut yapılarını yıllar önce yaptıklarından yenileme değil, tümden yıkarak bugünün ihtiyaçlarına uygun yeniden yapmayı planladıklarına dikkat çekti
Hareket baslarmi sali bu gun
Welcome to ateşle dans....turizm tasari beklentisi over...yeni beklenti arsalara yapılacak projeler..kendi gorusum ve beklentimdir..
ben bu kağıda gireli 6 sene oldu ta o zamnlar sarıgerme oteli yapılacaktı 6 senedir bi çivi çakmadılar, 2015 te ruslarla ortak olup iş yapacaklardı o da fos çıktı, ben bu kağıttan çıktım, şuan mrgyoda kağıdım yok ama ky tavsiyem bu şirket borç batağında, bankalardan çektikleri kredileri ödeyemiyorlar, çektikleri paralarıda yediler projelere para kalmadı, para martı otele gitti, orayı beslediler yani, projeler kağıt üstünde kaldı, gelirleri sadece kira gelirlerinden elde edilen gelirler. şu saatten sonra ne kadarda şu projem bu projem var desede inanmam. alanlara Allah sabır versin ben 6 sene sabrettim karda ettmedim zararda etmedi. koyduğum parayı zorda olsa aldım 0,65 ten verdim kurtuldum. burdan 2lere 3 lere gidecek deselerde inanmam ben bunu 6 sene dinledim boş, şuan Aselsana geçtim çok şükür elimiz para gördü 6 sene sonra borsadan para kazanmaya başladım. bu uyuzu beklemeseydim hangi kağıda girsem en az 3-4 katı olmuştu.
çaycı, 2 gündür yan ceplerden mal boşaltıyor.
0.80 kuruşu bugün yada yarın gösterecekler gibi duruyor hissenin hali.
çaycı bey ve dalton arkadaşları; altlara 7-8 milyon lot alış gir yukarı fiyatları boş bırak,araya makasa gelen küçük yatırımcıya malı yedir. bu taktikleri değiştir artık millet bıktı sizlerden.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5eac80d0bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c466568bd2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b78e1ebc80.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi