kaça kadar indi aşağıda gören oldu mu?
Printable View
kaça kadar indi aşağıda gören oldu mu?
Her zamanki çakallık değişen bir şey yok. Şimdi geri topladım gibi yapıp biraz daha çakış.
teşekkürler. Orada bir boşluk vardı aldı.. şimdi kafası rahat aşağı mı yukarı mı karar verir :)
Ek 4782
böyle yapmış
Metro yatırım 5.29 ort ile 239bin satmış aq
Ek 4784
yukarıda malı vermiş, ya da başka bir şey
tahminim %8-10 civarı kar etti, 2 günde mis:)
adam tek kalemde şak diye satıyor
Nasıl bir adam bu arkadaş. Kaç kağıtı p.ç etti. Bir kağıda girdimi sanki üç harfli girmiş gibi oluyor. Ytd.
4,39'DAN GELİYOR AMAN DİKKAT...:vk:
BUGÜN EN KÖTÜ SENERYO 7,75 EN İYİ SENERYO 5.00 (ADAMIN VİCDANI MI ? YOKSA ÇARPTIĞI PARANIN MİKTARIMI? YOKSA AVLAYACAĞI ÖRDEK SAYISI MI? ..ARTIK ALLAH BİLİR):cool:
Ek 4790 arkadaşlar nugyo elimde olmadığı için isteğinizi yeni gördüm
metro yukarı kaldırıp kaldırıp çakıyo malı
Nedense işyatırım her seferinde yukardan maliyetlenip ertesi gün zararına veriyor görünüyor. Yersen tabi. Her seferinde fiyat yukarıya çıkıyor ve galip bir daha geliyor. Bu işin sonu hayır olsun inşallah.
Bist100 den çıksa ne olur ki.işlem görmeyecek mi.ford otosan da çıkıyor.
nurolun tank ihale hazırlığı var galiba bu kapa düsse ne olur hisse zaten seviyeler hep buralarda primlenmemiş.yeni müdür herşey daha iyi olur.eski müdür kendi şirketini kurmakla meşgulmüş,nurol ile ilgilenmemiş,zaten.
PALA çıktığı 5.22 üzerinde duramadı.. ama yinde çalışmasını tebrik etmek lazım duracağı yeri biliyor..4.83 üstü güzel altı üzer..
http://666kb.com/i/dk9zw6ze8fqtwse9v.jpg
Gö Allah belanı versin. Senin gibiler yüzünden borsanın çivisi çıktı.
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...pacak-1891019/
Otokar tank proje ihale onay vermedi.böylece nurolun şansı yükseldi.
Nurol'un alması ancak balon bir yükseliş yapar düşüncesindeyim. GYO'ya direkt bir katkısı yok. Bizim için sermaye artışı ve önümüzdeki dönem bilançosu önemli
Yine çakmak için mi yükseltmeye çalışıyor
Elim gitmiyo valla 490 dan almaya, korkuyom.. sattiklarim icin 450 yi bekleyecegim olursa artik kismet olmazsa da kalanlarla idare ederiz :)
Galip hacim teknik vs dinlemiyo, bi hava alsak lem bi birak ky rahatlasin, bi mal alalim ? Yok.. nugyooo cok zorsun ne isimiz var sende allah bilir. Galiple patron tepisiyo sonra herkes kucuk yatirimciya. Ne dusunceli sirket. Cok sever yatirimci dostu 😠
Nugyo 5 lerin dibinde endex 100 ulem bi cakilsa bekle babam bekle. Galip naaptin ya ?!? Birak kardesim su hisseyi ya da 8 yap, oluyo mu olmuyo.. e ? Valla bilmiyom. Sorry beyler 🤗
Ben bu hisseden bir miktar yakın zamanda 4.87 ye aldım 5.10'a sattım. Tabi önce zarara girdim satmadım bekleyip sonra sattım. Bu kağıtta oldukça enteresan bir spek var. Henüz çözebilmiş değilim ama anladığım kadarıyla hisse hızla yükseliş yapınca yine hızla eksiye düşüyor. Yavaş yükseliyosa hemen düşmüyor. Lot sayısının az olmasından mıdır nedir bu oynaklık bilemedim ama, zarar etmeye tahammülü olmayanlar için dikkatli olunması gereken bir hisse olduğunu düşünüyorum.
bu hissenin speği varsa da henüz kendini hissettirmiş değil... yıllardır serbest salınımda gidiyor.
Metro'yu spek grubuna almamak lazım zira girip çakıp çıkıyor. Böyle speklik olmaz.
767.000 tl- para çıkışı olmuş.
en çok para çıkışı olan hisseler sıralamasında 17.nci.
patron sahip çık hissene bu nedir ?
...
:(
Dun klgyo da para çıkışı vardı ama tavandi. Bugün 2 kusur mm giriş var yerle yeksan ! Ez cümle o işler öyle olmuyor.
Bmc den önce nurolun yapacagini mi dusunuyorsunuz ?
Ben olsam tank ihalesi için nugyo almazdim daha öncede dedim tekrar söylüyorum sonu muhtemelen hayal kırıklığı olacaktır.kendi bildiklerim dusuncemdir.Ama tank harici başka şeyler için giriyorsanız orası başka.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlık 4.93
yatırım ortak 200k ortaya çıkmış kime gitti kime geldi her tarafı dümen :notr:
go nugyo go :oleyo:
iddialar açılsın,
bence aşağı kırcak :)