Siz ky olmaktan çıkmışsınız...1000 lot yapamadım hala...842+24=866 lotla toplamaya devam...1000 lota şurda ne kaldı ki..[emoji122][emoji122][emoji122]
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Siz ky olmaktan çıkmışsınız...1000 lot yapamadım hala...842+24=866 lotla toplamaya devam...1000 lota şurda ne kaldı ki..[emoji122][emoji122][emoji122]
Ben de bazen şirket gün içi düştüğü zaman seri on lotluk alımlarla fiyatı yukarı kaldiriyordum :) ama epeydir yapmıyorum, beklemedeyim artık, ama insana güzel hissettiriyor :)
60.000 lot yaklaşık 2 milyon TL yapıyor sanırım..Burada helak olmayın aman :)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende zaten 22 maliyetli 30 bin var iki aracı kurumda; (dikkat edin takaslarda hiç degişmeyen 10 bin ve 20 bin) Ayrıca 2. Sıradaki 300 bin lot u da tanıyorum1. Sırada Patronun, Bunları ayrıntılı yazmamın tek sebebi yatırımcı arkadaslarım gercekleri bilmesi ve Poltk ya guvenmesi içindir.Birzamanlar 7.2 tl den EGEEN i kesfedip ,102 tl den satan birkardesiniz 😄😄
29-32 arası verseler sizin alacağınızdan daha fazla alacak kişiler var oralara kadar çok bekleyen var satıcı varsa 35 e koysun satışını 32 demiyorum yüklü satışı olan varsa 36 ya bile koyabilir bakalım alıcı var mı yokmu hatta siz bile koyabilirsiniz kim bilir belki 32 den geri alırsınız konjöktür bu.
fiyatın 32 ye düşmesine kimse aldanmasın oraya düşme sebebide özel bi durumdan kaynaklandı oda bitti daha başka satıcı kaldığınıda sanmıyorum buralardan 10 bin lot bazında alım yapmak isterseniz fiyatı 5 lira aşağı değil 5 lira yukarıya çekerseniz belki, son olarak şu şerhi düşeyim kendi fikrime karşı sadece şu olur varsa bu hisseyi satacak birisi yada birileri yüklü miktarda o zaman 29 lar 32 lerde bekliyorum diyebilirsiniz onun aksi hallerde cıx.
Egeen de bile piyasadaki hisse sayısı bununkinin 1.5 kati neredeyse..bu hissenin iyi kârlar sonrası yukarı ivmelenmemesi için hiç bir neden yok. Halka açıklık oranı düşük...iyi kârlar açıklayacağı yıllar elbet olacaktır..
Özel durum neymiş merak ettim doğrusu...
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yatırımcı diğer yaptığı ticari işlerden ötürü sıkışıp mecburen elden çıkarmıştır..Tahminim esnaf birisi durgun piyasadan etkilendiği için mecburen elden çıkardı..
725625 lot işlem görüyor.. sizlerin dedigi kadarı gerçekten sizlerdeyse hisse de ortalıkta dolanan hisse sayısı gerçekten iyiden iyiye azalmış gibi.. hani bu lotlarin yarısı da zaten piramitte duruyor..370.000 lotta biz ky de var...ky sayısı 300 kişi ya var ya yok...hesap orta da.. var mı başka bir hesap..benim göremediğim bir durum.. tek sorunumuz kârlı yılların çabuk gelmesi [emoji106][emoji106]
Sayın Dr Finance GK'da sizinle tanışmak isterim. Her ne kadar çok yüklü bir portföyüm olmasa da firma hakkındaki düşüncelerinizi bizzat dinlemek isterim. Şirket yemek veriyor. Kahveler benden... Sizce de uygunsa tabii...
Sn. Yatırımcılar; hergun İşlem gören 1 Lotu bile sayıyorum.Takadları surekli takip ediyorum. Toplam :191825 Lot ky de beni cıkarın (30 bin) birde yakın arkadasım var 20 bin lot onuda cıkarın. Geriye kalır 141 bin Lot ; Fiyat 42 ye gelince bunun yarısı satar🤣. Şuanda Bir fona tanıtımı yapılıyor Şirketin Bakalım, Bekleyelim
Maşallah iyi lot varmış sizde. Lotlarım sadakası bile benimkini katlar. Bende minicik bir yatırımcıyı toplam 15 lotum mevcut [emoji1] doktor bey gülüyorsunuzdur sizde umarım benim lotlara
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir buyugum derdi ki:
Oglene kadar uyuma..
Butun parani harcama..
Her duyduguna inanma...
Syg,
Sayın dudu abi ellerinizden öperim. Benim için diyorsanız. Ekran fotosunu atabilirim. Hatta 14 imiş. Saygılarımı sunarım. Allaha emanet olunuz.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para ile poltk un kimde olacağı belli olmaz. Herkes ayağını denk alsın
TA-1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Poltk in hikayesi nedir? Önünde bir büyüme hikayesi var mı? Teşekkürler
Anlatması uzun olur. Eski forum arşivinden itibaren okursanız hikayeyi dah iyi olur.
Sn . Yatırımcılar; Bu tahtada 1 lot ile 100 bin lot aradındaki yatırımcıların benim nazarımda farkı yoktur.Bana ozelden birsuru arkadaslar sorular içeren mesajlar atmışlar. Onlara kısa cvp yazdım. Sizlerede şunu soyleyebilirim; Takaslarda; 1. Sıra Alman’ ın , 2. Sıra eski sahibinin, 3 sırada ki ler , 2 nin arkadaş eş dost cevresi ve bende dahil. 4. Ve 5 lerde benim tarz yatırımcılar. M . deki 10 bin de benim.Bu tahtada. Bir fona mal istiyen eski arkadaslarım var. Bu arada benim burda 25. Yılım.Satıs Teklif geldi bana ve diger arkadaslarA ama fiyatta anlasamadık.
Su ara Vkbnk-Ykbnk- Tskb de idim, Bugun işim bitti bu tahtalarda. Bu tahtaya gelecegim de volüm küçük, Beklemedeyim. biraz alsam 36-38 olurda işime gelmez. Bu nedenle bu topic teki sonyazım. VKBNK daki yazılarımı okuyan arkadaslar var sa beni tanırlar. Hisseye guvenin
Egleniyor muyuz? :)
Syg,
Yuppiiii....
Şu kıyamette iyi tutunduk valla :) bu senetin de bu güzelliği var işte :)
46 dan 32 ye yüzde 30..
En az 2-3 yıl tahtaya bakılmamalı, kağıt düşünülmemeli. Eğer 2-3 yıl sonra da, beklentilerini karşılayamayan diğer şirketler gibi ciro hemen hemen aynıysa, net kar giderler karşısında ezilmişse o zaman vazgeçilebilir.
Son açıkladığı VUK bana göre olumsuz. Sebeplerini öğrenmeli.
Arkadaşlar hissemiz yine ataklandi umarım genel kurula 40 üstü gireriz, inşallah bekliyordur herkes satmadan;0)
İyi haberler bekliyoruz...
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
Ne çıktığına sevinin ne de düştüğüne üzülün. Hem sığ hem de küçük şirket. Hızlı inip çıkması normal. Atak yapması biraz da GK’un yaklaşmasından dolayıdır. Önemli olan yapılan yatırımın akıbeti nedir, gelecek döneme etkisi nasıl olması beklenmektedir? GK’da bununla ilgili en ufak bir pozitif bilgi alınabilirse ne ala, zira zerre kadar bilgi almak mümkün değil şirketten. Temettü yine büyük ihtimal verilmeyebilir. O zaman yine gevşer geldiğimiz yere geri dönebiliriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi