Klmsn bu bir gün önce 16.20 gösterir ertesi gün 18.20 devre keser sonra 17.50 kapatır.. Hayırlısı bakalım..
Printable View
Klmsn bu bir gün önce 16.20 gösterir ertesi gün 18.20 devre keser sonra 17.50 kapatır.. Hayırlısı bakalım..
Eşleşme kaç gören var mı?
Klmsn olmayan yanar:):)
+1
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serbest satisa yollayanlar olmasa çoktan 19.80 e gelip tavan kapatmıştık.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18'in üstünde kapatmamak için ellerineden geleni yapıyor dostlar.
Vay be sayın Brain'in dediği gibi hafta güzel başladı, devamı gelir inşallah :)
Teknikte dirençler güzel kırıldı önü açık. Hacim güzel.
Ne dersiniz? Yarın 20.30 görür mü?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20.30 görecek gibi ama 17 30 kapatmaz
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buradan çıkarmamız gereken yorum nedirRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter da big trader diye bir kullanıcı var. Onun bir gün önce yazdığını haber yapmışlar. Gayet guzel yaziları var. Yazdıklarının altıni doldurarak yaziyor.
Sermayesının ve oy hakkı veren paylarının %100``une sahıp oldugumuz ns makıne sanayı ve tıcaret anonım sırketı``nın sırketımız tarafından devralınması suretıyle kolaylastırılmıs usulde bırlesme ıslemı tamamlanarak manısa tıcaret sıcıl mudurlugu tarafından 23.12.2019 tarıhınde tescıl edılmıstır.
ESKİ BİR HABERİN ONAYI SADECE. ŞU ANDA BİR ETKİSİ OLMAZ.
"Şirketimizin Yönetim Kurulu'nun 17.09.2019 tarihli kararı ile İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü'nde 213077 Ticaret Sicil Numarası ile kayıtlı NS Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm hisselerinin satın alınmasına karar verilmiştir. Hisse devir işlemi 17.09.2019 tarihi itibariyle tamamlanmıştır.
Hisseleri devralınan şirket yeni kurulmuş olup, duran varlıkları sadece bir taşınmaz maldan (arsadan) oluşmaktadır. Bu nedenle, finansal duran varlığın değerinin belirlenmesinde söz konusu arsa için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından düzenlenen rapor çerçevesinde bulunan piyasa değeri dikkate alınmıştır.
Devralınan şirketin Klimasan'ın komşu parselinde 41.234,91 m2 bir taşınmaza sahip olması, gelecekte mevcut fabrika alanımızın genişletilmesine imkan sağlayabilecektir.
Toplam Tutar 28.189.786,81- TL."
Bugün amma sıktı yav
kar transferimi yatırımmı ?
https://i.hizliresim.com/gPEL45.jpg
23.12.2019
https://i.hizliresim.com/9Y0p95.png
24.12.2019
Yavaştan Enver denver'e veda mı ediyoruz acaba ?
Böyle yatay da malı verip gitse çok güzel olur.Hem de hissenin ayarlarını bozmamış olur
Merilde alıcı tarafinda. Bunlar guzel hareketler.
Toplamda ne kadar almıştı Enver.
2 milyon küsür lot almıştı.
Gidelim de yine geri dönmeyelim artık yeter,
yetmiyor mu toplanan mal ?
En son 18 10 civarı dolandigi 2 günden sonra 16.20 ye kadar düşmüştü.
Tekerrür eder mi acaba. Teknikten çok anlamam ama , çokta anlamlı gelmiyor bu kagitta. En son 16.70 altında kapayinca, geçmiş olsun dendikten ve Eva hanımın o kadar olumsuz yorumuna rağmen yine 18 50 yi gördük [emoji2]
HECTORAL kardeşim aynı şeyleri düşünmüyor değilim.Atamadı kağıt kendini 18'in üzerine.İnşallah aşağı sarkmaz.
Arkadaşlar biriniz takası paylaşabilir mi? Citi, Dolçe, hscb hepsi topluyor. Hayır olsun..
Buyur hocam. İscepte gözüken https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a971f34888.jpg
Teşekkürler Sayın hectoral
https://www.instagram.com/p/B6VTUG0H...d=8q8046c3ojej
Fabrikanın içini düzeltmişiz öyle yorumladım.
Yabancı sahip çıksa da Enver'in falan eline kalmasak çok güzel olur.
Klimasan kaliteli bir şirket zaten kalmamalı.
Ky satsa hisseyi götürürler, iyisi mi ben kimseye cesaret verici şeyler yazmayayım gibi düşünceleri bırakıp,
Birbirimize destek olarak gerçek yatırımcılar olmalıyız .
Spek götürmezse götürmesin bizim niyetimiz iyi olduktan sonra burada kazanamasak bile başka yerden kazanırız. Sonuçta herkesin bir emeği var kiminin çoluğunun çocuğunun rızkı, gerçek yatırımcı olup bu hissede olan kimsenin para kaybetmemesi gerek.
Sn. Sekiz yeni yapılan fabrikadir. Zemin epoksi kaplama yapılmış. Temizlik, hijyen ve gösteriş açısından önemli. Sonra yollar çizilir, işaretlemeler yapilir. Stok alanı olarak kullanılabilir. Ürünlerin izlenebilirligi, sevkiyatın hızlanması ve güvenirliği açısından önemli. İ ERP sisteminin verimli çalışması için onemli
Halen anlamış değilim. Takastan ne sonuç çıkarıyorsunuz! Yabancı ya da Enver almasa halimiz nice mi olurdu. Bazı arkadaşlar 3 çeyrek bilanço sonrası fiyat bicmislerdi! Kicimla gülmüştüm!
Klimasanda karlılığa ve büyümeye odaklanmali...
Tekrar yaziyorum. Yatırım listesinden çıkaran Akbankin biçtiği fiyat 15,10 TL
3. Çeyrek bilançoya göre benim bictigin fiyat 22 TL
150 milyon TL yıllık karda ölüsü 30 TL eder!!!
Bigtrader yazdığı 100 TL fiyat için farklı bir senaryo gerekir!
Ben şuan ki durumdan böyle bir fiyat bicemem. Varsa bir bildiği bir şey diyemem
25.12.2019
Serdar Bey'den dolayı pasta paylaşmaya da korkuyorum ama :dvr: :dvr:
Atalım yine de birileri merak ediyordur
https://i.hizliresim.com/bvm228.png
Ben takas paylasilmasindann rahatsız değilim:)
Kerameti takastan beklemek nedir?
Doğru söylüyorsunuz önceden yaptığım yanlışın farkına vardım, adamlar istedikleri zaman 10 tane aracı kurumdan işlem yapıyor. Kimsenin ruhu duymaz
Günlük can sıkıntısı gideriyor işte pasta takas makas kim almış kim satmış :kahkah: :kahkah:
Mkk'da adamımız olması lazım :)
https://i.hizliresim.com/qAVl6q.png
İsmini gizleyen Türk bir abinin indikatorü, orjinal hali sadece yeşil çizgi. Günlükte destek ve direnç noktaları veriyor.
Burada ise 4 saatlik grafik var. İkinci mavi-kırmızı olan ise ayarlarıyla oynanmıs hali. (İlgilenen var ise, first moving average=1, second moving average=2 )
Neyse bizi ilgilendiren kısmı mavinin yeşili yukarı kestiği yerler, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :plc: