Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erol Bilecik, Ekonomist Dergisi’nin Instagram canlı yayınında Fenerbahçe’nin bir kripto para hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi.
Printable View
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erol Bilecik, Ekonomist Dergisi’nin Instagram canlı yayınında Fenerbahçe’nin bir kripto para hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi.
Bu haber dogruysa, bir onceki mesajimda belirtmek istedigim konuya bir baska cok guzel ornek. Dev bir spor klubu olarak oncelik basta futbol olmak uzere her bransta basarili olmali
Elbette ekonomi bunun belki en onemli parcasi. Keske baskanimiz ilk secildiginde, bizim 2-3 yil icin en onemli isimiz ekonomiyi duzeltmek. Bu sure zarfinda genclerle ve dusuk degerli kadrolarla yolumuza devam edecegiz. Sportif basarilar supriz olur, ama bu fenerbahcenin gelecegi icin yapmamiz gereken mecburi bisi... gibi bir soylemde bulunsaydi
Boyle olsaydi, hem taraftar daha anlayisli hemde hissemiz daha iyi performans gosterirdi diye dusunuyorum
Asla YTD
Obradovic ile de maalesef yollar ayrıldı.
Artık Başkan arkasındaki taraftar desteğini de kaybetmek üzere,
bu yıl özellikle futbol şube çok başarılı olamaz ise,
muhalefet seçime daha avantajlı girecektir.
Başkan'ın iyi niyetinden ve Fenerbahçe sevgisinden asla şüphem yok ama
iyi niyet de başarı için yeterli değil.
Umarım sezon sonu şampiyon oluruz;
Basketbola da koç olarak Jasikevicius veya Ufuk Sarıca gelir umarım.
Basketbolda mutlak başarısızlığı taraftar artık kaldırmaz.
Haydi Başkan artık hatasız bir yönetim gerekiyor, yapabilirsiniz.
Çok önemli bir taraftar kitlesi var Basketbol şube için, kombinelere yüksek bedeller ödeyecek kadar sahip çıkıyorlardı takıma.
Obradovic 2 gün görüşecek ve sonunda ben bir yıl tatil yapmaya karar verdim diyecek biri değil bence.
Geldi, şartlara baktı, standardını düşürmek istemedi ve tepki olmaması için ara verdi.
Aynı PAO sonrası bize gelmeden olduğu gibi. Bir yıl aradan sonra İspanya Barça yapar bence.
Neyse artık sorun o değil, ama bu durum Başkan'ın hanesine yazılacak.
Taraftar diyor ki futbolda orta sahaya deli gibi transfer yaptın, basketbolda Avrupa Şampiyonu takımı bozuyorsun.
Doğru veya yanlış ama taraftar baskısı artık daha hissedilir olacak.
Çok net takım kurulması şart, şampiyon olursan herşey unutulur, 4. yıldız, vs harika olur.
2 senedir çok kötü oyuncu seçimlerimiz. Zaten Başkanın başarılı olmasını istemeyen bir yapı var,
bir de böyle takım kurarak onların ekmeğine yağ sürüyoruz.
Taş gibi takım şart artık. Emre Belözoğlu bu yönden olumlu bence, teknik direktör seçimi de önemli.
Aksi takdirde kulübümüz maalesef içeride sen ben tartışmasına başlayabilir.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +300 puan, ortalama tahmin ise +239 puan oldu.
Foreks'in 37 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +1280 puan olurken, en düşük beklenti -378 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 37 analistin 30'U pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dünü 148,80 puan artışla 115338,85 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(24/06/2020 - 09:20:17)
Basketbola değil futbola ortağız; ancak basketbolda işler kötü giderse
Başkanı buradan da yıpratma yoluna gideceklerdir.
Ana akım medyada manşetler ve konuşmaları görür gibiyim.
Siz hafif bir örneğini verdiniz.
Bu durumlarda taraftar destek veriyordu, ancak artık mazeret de kalmadı.
Basketbolun bütçesi konuşuluyordu, artık o da konuşulmayacak.
İkisinde de başarısız olursak Allah muhafaza, bence Başkan zor aday olur. YTD
Temmuzun ilk haftası şike kumpası kritik duruşmaları var...
16 Temmuzda yargıtayda usulen bozulan davanın duruşması...
N.Ö.' in TS'un UEFA'ya gitmesi için CAS'ta canla başla çalışacaz demesi (TFF böyle bir sorumluluğu var mı bilmiyorum... tabik kendi ligine ait takımı kollaması lazım ama sadece tek bir takımı değil...)
Sonra o malum skandal açıklaması zamanlama olarak manidar...
Kamuoyunca sorulan 2011 şampiyonu kimdir sorusuna cevap vermemesi...
Çünkü niye meydan boş fener başkanının önceliği değildi bu davalar. Geldiğinden beri arasıra bahsediyordu birilerine masa altından sopa göstermek için. Sadece son zamanlarda baktı ki işler kötüye gidiyor, 3 temmuz demeye başladı.
Zaten seçim süresünce millet bari davanın bitmesi bekle sonra aday ol dediğinde: Bu davalar daha çok sürer diyerek pasifliğini ve rengini belli etmişti. Demesi gerek bu yargıtay süreci çok uzadı bu bizim onur şeref davamızdır tüm gücümle tez zamanda bu işi sonuçlandırıp tazminatlarımıza bakacağız demeliydi.
Peki önceliği neydi;
Gelir gelmez bedelli yaptı, kampanyalarla milletin tüm hayır parasını topladı.. Peki borçta azalma var mı yok! Niye tüm paraları abuk sabuk yerlere harcadı.
Şimdi de basketbolu bitirdi...
Diyecek bir şey yok.
Buraya yazıyorum tarihe not düşüyorum. A.K. eninde sonunda gidecek seneye olmaz ise öbür seneye büyük başarısızlıklarla. Görünen köy klavuz istemez. Bundan şüphem yok.
Ama asıl soru yerine kim aday olacak!
Ben sayın Ali Koç'un davayı sahiplendiğini biliyorum,
kaç kez canlı yayında "Bu dava bizim kırmızı çizgimizdir." demiştir.
Tazminat sorulduğunda "Elbet bir ödeşme olacaktır." demiştir.
Davalar çok sürer sözü ise işte bitmiyor renktaşım bitmiyor yani, sistem bize karşı.
Taraftarın "İteni de biliyoruz, tutmayanı da" sözü de bu zaten.
Finansal olarak kulüp batmak üzere o yüzden geç olacak anlamında konuştu Başkan seçime girerken.
Bedelli yapmazsan kulübe para sokamıyorsun,
açıktan para da veremiyorsun, sponsor bile belli bir rakama kadar olabiliyorsun,
misal geçen sene 100 TL ise sponsorluğun 125 TL yapabiliyorsun,
bunun için UEFA 20-25 bin kişi sanırım bağış yapmalı ki sizinkini de kabul edelim dedi.
O sebeple Başkan 1 TL de olsa yardım edin dedi, ki kişi sayısı tamamlansın.
Gerçek şu ki renktaş, bu ortamda Ali Başkan'ın yerinde kim olsa bu işlere girmez.
Alırdı locasını, ederdi yardımını, alırdı basket kombinesini, hafta sonu maç keyfi yapardı.
Dile kolay Türkiye'nin en köklü ve varlıklı ailelerinden birine mensupsun,
hakem eskisi sana sallıyor, gazeteler hakkında olumsuz yazıyor. Bu yönden takdire şayan.
Borç hususu evet başarısız transferler sebebiyle çok düzelmedi, ancak yanlış bilmiyorsam,
döviz borçlarını TL'ye döndürdükten sonra kur etkisi ile döviz olarak borçlar azaldı.
Tek sıkıntıları gerçekten finansal hamle yapacakları enstrümanları çok fazla yok.
Evet katılıyorum bu sene şampiyon olamazsa kongrede çok zorlanır,
muhalif olarak Sadettin Bey (Saran) çıkabilir diye düşünüyorum.
Ancak ben böyle bir dönemde elini taşın altına koyduğu için Ali Başkanı desteklerim. YTD
Basketbol hocasının gidişi ve oradaki kaynak küçülmesi futbola yapılacak yatırımların hedeflerin öncülüğüdür
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar olumsuzluğa rağmen 10 liranın altına kesinlikle getirmiyo , ulan helal olsun sana be...
tavangeldi
deli mal aldilar
Arkadaslar tavan oldugunu yeni gordum. Bir haber ya da bir gelisme mi var? Tesekkurler
Yargıtay dan olumlu haber bekliyorum, fener şike kumpasına kurban edildi, kulüb ü maddi ve manevi yıkmaya çalışsalarda yıkamazlar. Bu kumpas la fener in önünü kestiler, yoksa takım bayern münih gibi olacaktı.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kripta para diyen var ama haber sabah cikmisti
https://www.ntv.com.tr/amp/teknoloji...CEWROsfanEuz5g
Bayern Münih mi?
O zaman olmadıysa bu zaman olsun Bayern Münih gibi o zaman[emoji850]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yargıtay onasın, tazminatlar gelsin, bayern mi olur barca mı olur real mi olur göreceğiz. 2011 de fener o noktanın başındaydı müsaade etmediler.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereden gelecek o tazminatlar?
bizim zararlar nerden çıkacak kumpastır şikedir tahsislidir bedellidir kulupteki yıpranmalar borçlanmalar neden oldu temettü veren şirketti 8 senedir bu davayı bekliyorum hep yüksekten aldım 6 ve 10 lu seviyelerden tek lot almadım bedelliyle bogusuyordum ben bu tavanı yarın yapar diye bekliyordum yarın param gelecekti baya bir alım yapacaktım olmadı,hak yerini bulacak en sonunda
ya size kötü haber vermiş gibi olmayayımda uluslararası spor hukukunda yerel mahkeme kararlarının bir bağlayıcılığı yoktur.Uefa vs yargıtay şunu dedi bunu dedi diye kimseye tazminat vs ödemez onun tek yolu cas ve isviçre federal mahkemesidir. Yerelde ise tff zaten para içinde yüzüyor belki tapuyu fenerin üzerne yaparlar. Kaldıki yerel spor hukukunda da tahkim özerktir, yargıtay kararı tff tahkimini bağlamaz.Neyse ya siz o tazminatları aldığınız gün varımı yoğumu fb hissesine yatıracağım.
umarım en kısa zamanda hakkettiğinizi alırsınız.
lakin yargıtayın onanması halinde benim bildiğim tazminat alacağımız mecra yok, çünkü cas'tan davayı geri çekmeler sözlere güvenilerek yapıldı, acıbadem grubu sponsor olarak o sözde tutuldu.
yargıtayın onanması hamsispor ve feto olaylarının kapanması için yeterli olacaktır sadece. fenerliler zaten gerçeği biliyor ve başı dik.
bu saatten sonra fenerbahçeyi kurtacak tek şey, diyaloglara girmeden sportif başarı, benimde tek beklentim budur.
ağa ben çektiğim yarayı bilirim başarı gelmez bu dava sonuçlanmadan hep aynı numara üç kuruş çık on kuruş düş kagıt deprosyon da hep kasa kazandı spek mpek kimse maliyeti sıfırladı kazandıgı tüm parayı 1 ay tavan yapsa yine bitiremez 8 senede flosh royal bulamadık dediğimi kumarbazlar bilir kumarlada işim yok ama bilirim iş gazinoda kumara döndü
a1 640 bin lot satmis. gercekten bu kadar keriz haber yokken sabah sabah fener diye alima gecmis adamlarda mali dayamis mi yada var mi bi oyun??
Dün brentte yaşanan %5'lik düşüş hoşuma gitmedi. YTD.
Ekonomiyi gercek anlamda duzeltmeye calisan tek buyuk takim Fernerbahcenin oldugunu dusunuyorum. Ama sportif basarilar olmadan hissenin hakettigi yerlere ulasmasi cok ama cok zor. Insallah tempolu sekilde hisse guc toplarken, alinacak dogru transfler kararlariyla gelecek sezon sampiyon olabilicek kadro ve teknik heyet kurulur. Sonrasi hersey mumkun. Yillarin acisi elbet birgun cikacak. Herseyden once saglik, ve herseyin hayirlisi
Asla YTD
operasyon bitmis gozukuyor
saticilar
a1 tera alnus vakif meksa tera
dun tam tersiydi
yeni oyuncular gelirmi
evet yeni oyuncular sahnede
Son birkac sezondur futbol maclarini canli izlemek gibi, hisseyi gunluk takip etmek insani cok yoruyor. Kisisel risk algimiza ve beklentilerimize gore stop lossuda belirleyerek hisseyi gunluk takip etmemek sagligimiz acisindan daha iyi olur diye dusunuyorum. Benim beklentilerim belli. Bosta duran nakdimlede aldigim icin, o paraya ihtiyacim oluncaya kadar sabir sabir sabir. Bir cok kisi taraftar askimdan dolayi boyle dusundugumu zannedebilir. Ama hissenin gecmisi ve beklentileri ortada, sadece olumlu gelecek birkac ekonomik haber ve basarili bir futbol takimi tum tabloyu aninda degistirir
Asla YTD
Katılıyorum.
Ayrıca, bu sene kongre senesi. Başkan'ın ne kadar kurşunu kaldıysa sıkacak. Kendisine güven ve gelecekte yapabileceklerine inanç oldukça azaldı taraftarlar arasında ve bunun tonla haklı sebepleri var ancak ben hala işler değişebilir diye düşünüyorum bu sene. Borsayı genel olarak ele aldığımızda riskli bir yatırım orası kesin ama büyük oynamak isteyenler için alınabilecek bir risk bana göre.
12 üstünde kaldığı sürece olumlu...
FENER bedelli açıklayabilir mi?
Bu fiyattan? Bir de klubün payına düşen parayı nasıl karşılayacak!
A.K. 150 milyon$ söz vermişti
ilk 50milyon$ doları klube bağışladı ve ilk bedelliyi yaptı. Gerçi ne bağış dekontunu gördük nede mali tablolarda girdiyi!!! (Buradan yapılan 50 milyon$ lık yardımı resmi belgesini paylaşabilirseniz sevinirim.)
İşler yolunda gitseydi tekrardan bir 50 milyon$ bağış yaparak 2. bedelli yapacaktı 6tl lerden 22 tl ye yükseliş bunun hazırlığı gibiydi.
Başkanlığının 2.döneminde tekrardan bir 50milyon$ bağış yaparak 3.bedelliye yapacaktı.
Tüm planlaması buna bağlıydı bunun için 3+1 senede min. 1 şampiyonluk, bir kaç kupa ve Ş.ligine üst üste gitme yeterli olacaktı.
4 Sene sonunda:
Klube 150milyon$ bağış yapmış
4.Yıldızı takmış
Kamuoyunca büyük başkan ilan edilmiş olacaktı.
Ve kendi tarafından en önemlisi klubun tüm hisselerini en az 2, plana göre 3 bedelli sonunda eline geçmiş olacaktı.
Ondan sonra hisse roketlenecekti. Ama bu üç bedelliye hangi k.y dayanabilir......
Son 1 ayda yaşanan skandal olaylardan sonra anladığım birileri spor hisselerinde büyük sehem kurmuş.
Bir iki bakan, siyasetçi, iş adamları ve özellikle tahminime göre yurt dışına kaçan şu meşhur mafya babasıda işin içinde.
TS daki son aylardaki işlem hacminin büyüklüğü teorimi doğrular nitelikte. Hatta ve hatta TS sırf bu operasyon için bu kadar sırtlandığını düşünüyorum... Yoksa TFF başkanının skandal açıklamasının hesabını külliye kesmeliydi kestirilmedi. Kim engelledi acaba.
Birde Katarlılar bu işin neresinde ...
UEFA kararından sonra adet olmamış bir biçimde TS yedirmeyiz demeleri sonra 9 senedir ligler tertemiz demeleri ........
13un uzerine kalici olarak atabilmesi lazim
Ek 25389
Bayrağı önce aşağı kırdı, sonra yukarı kırdı şimdi onaya geldi sanırım.
Bunun için 12,6. seviyelerine bir an önce dönmesi gerekiyor.
Aksi takdirde bayrağın içine girersek alt kısmına harekete geçebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
sadece kozal vardı elimde yaklaşık 3 aydır , bundan da emcuklemeye başladım..