hangı aracı kurum ya da bankadan işlem yapıyosan alırsın...menulerde var
Printable View
hangı aracı kurum ya da bankadan işlem yapıyosan alırsın...menulerde var
Yatırım hesabından alabilirsin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
viop yüzde kaç eksi şu an?
Benim çalıştığım kurum
Comex üzerinden işlem yapıyor
Rakamlar tam aklımda değil ama
1 kontrat 28 bin usd çivarında değeri
Bir usd aşağı veya yukarı olunca bin usd kar veya zarar oluyor
Teminat yanlış olmasın 1 kontrat için ama 8 bin usd çivarinda SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valörlere dikkat edin ama
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Japonya'da 7 eyalette OHAL ilan edildi
Bu saatten sonra olan herşey bu virusle ilintili olacak bak görecez
ÖM ile sormayı düşündüm ama belki burada benim gibi bu konuda bilgisiz olan ve ilgilenen arkadaşlar olabilir diye geri buradan sorayım dedim.cevap verirseniz sevinirim...
hiç bilgim yok bu fon işiyle ilgili ama viop hesabında boşta bekleyen yani işlem yaptığımın dışında boş park etmiş para var bunu duruma göre değerlendirmek mantıklı olabilir gibi.
PETROL fonu ve ALTIN fonu hangileri acaba? benim kurum YFAŞ ben bu kurumdan bu emtiaların ilgili fonlarını alıp satabilir miyim?
Valör demişsiniz bu ne için önemli? bir de bunda kar-zarar komisyon ve minimum tutar ne oluyor işlem yapmak için acaba? birde istediğim zaman alıp-satabilir miyim? yani 7/24?
çok teşekkürler,
Burdayım abi sen yaptım diyorsan yapmissindir abi
dowda son 15te ıyı mal verdı....
MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası yarın açılacak http://v.aa.com.tr/1796368
Abi Dow u izliyorum tavşan gibi tam odu buiş şimdi eksiye geçecek diyorum sonra alen hoca bir yazıyor pat bidaha yükseliyor sonra biraz sessizlik tam eksi oluyor biryazı hop gene 1.5 artı he he
küstüm işte girmiyom iddiaya :)
uğraşmıcam 3-4 sayfa resimlemeye .
----------------------------------------------------------
https://i.resimyukle.xyz/O8122L.png
Hatırlıyorum 1 veya 2 sene önce biri robot işlem yapacam derken uzak vadeyi patlamıştı [emoji16]
Oley ve geldi eksi yarında devam eder umarım
Bizim vadeli kaç kapattı abiler pozu ellemiyeyim diye kapatmıştım ekranı
Cümlemizin abi
110350 de kapadı
Vay arkadas bir deli yani ben taş attı 40 akıllı beni zor deli etti
Şöyle diyelim
Petrol alacağım üzerine malak gibi yatacağım kaldıraçlı yer varmı hadi ksldıraçsızda olur
Teşekkür ederim abilerim
S.a abiler
Poz Fiat style vadeli de demiştim 😊😊
O yüzden ben dow jonsa kamyon devirmek isteyen shortcu abilerim varsa
Benim açımdan sakınca yok demeye geldim 😊😊
Islık. Musluk çalmayacağım yani devire bilirsiniz 🥰🥰🥰
tabi bu dow grafiği rüyamı zorlayacağa benzer...
https://i.hizliresim.com/VZgwoP.jpg
Tefas petrolde sadece aes mi var başka yokmu çok küsürlü bir şey bunun teminatı ne kazancı ne komisyonu hesabı vs
Saat bazı kurumlarda saat 13 bazılarında 13:30 kadar satabilirsiniz.
Örneğin petrol fonda t+1 alış t+3 satış vardır .
Yani aldıktan bir gün sonra satabileceksiniz en erken para da 3 gün sonra geçecek .
Altın +1 alış +1 satış şeklinde .
Altında %10 stopaj var kardan petrolü bilmiyorum
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Deneme eski yazdığım iletiye giremiyorum deneme
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
ben bir onceki baslikta sunu yazmistim
tabiki kocaman bir yalan .. siddet ile yapilsa bile 1.4 milyardan bahsediyoruz .. 0noktasindaki 1.4 milyardan bahsediyoruz .. ister 700 de baslasin karantinaya ister 7000 de . wuhan harici diger bolgelerde sert onemler alinmadi daha oncede yazdim wuhanda enfekte olan bir insan hicmi cinin diger sehirlerine gitmedi de direk ucak biletini alip dunyanin degisik ulkelerine gitti .. birde su var wuhan dan ucan bir insanin gidecegi ulkeye gore cinin baska bir havalimanindan yada baska bir ulkeden aktarma yapmasi gerekiyor . yani Wuhandan italyaya gelmis bir insanin cinin baska bir sehrine gitmeden italyaya gitmesi imkansiz .. [yada baska bir ulkeden aktarma yapicak .. kore singapur yada fransa ]
Fransadaki yapilan test ve vaka sayisi na dikkat eden varmi ? yapilan test sayilari elbette belki gercegi yansitmiyordur duzgun guncellenmiyordur ama genede cok urkutucu
Ek 24664