Ne oldu düştü buuuu
Printable View
Ne oldu düştü buuuu
Böyle bir günde ancak senin gibi bir karaktersiz düşerdi... fırsatı kaçırmadın aferin...
Bakalım yarın bu bilançoya ne tepki verir.Bugün covid aşısı bulunması haberiyle düşmüştü.
2020 3.ÇEYREKNet Dönem Karı(DOKUZ AYLIK) 42.636.400 ALTI AYLIK 24,237,212 ÜÇ AYLIK 19,432,7809 (
2019 3.ÇEYREK Net Dönem Karı (DOKUZ AYLIK ) 26.995.351
Geçen yıla göre %58 kar artışı
Bakalım yarın bu bilançoya ne tepki verir.Bugün covid aşısı bulunması haberiyle düşmüştü.
2020 3.ÇEYREKNet Dönem Karı(DOKUZ AYLIK) 42.636.400 ALTI AYLIK 24,237,212 ÜÇ AYLIK 19,432,7809 (
2019 3.ÇEYREK Net Dönem Karı (DOKUZ AYLIK ) 26.995.351
Geçen yıla göre %58 kar artışı
ödenmiş sermaye 84,5 milyon
Yarin para hazir 12tl nin altinda aliciyim son 3 ayda 180 milyon para kazanmis sirketimiz erkekse spek efendi versinde gorelim ama benim icin aldigim rakamin hic onemi yok onemli olan saticagin rakami bilmek iste o da benim ortaklarim rahat olun jokeriniz burda bugun bankalar olu sicrayisi yapdi (kedileri catidan atarsin olmeden once bir kac kez ziplar ama olmuslerdir) sonucta gidalar gene kazanacak bulunan asi 2 yilda gelmez sayin patronum butun turkiye bu yazilarimi okuyo cok hizli 20 tl yap kagidi yoksa hic anlamazsin turkiyenin sayili zenginleri gelip 10 milyon lot alirlar yandim anam dersin bu kiyaklarimida unutma koyune gidince anlat.
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sacma sapan yorum lar spek kayniyor burasi.ellesmeyin derim.ytd
fiyat 1.çeyrekte bilanço güzel gelmesine rağmen kimse ilgilenmedi o zaman bir gün geçmeden uçuşa geçmişti.kar ikiye katladı düşüş de sürüyor bakalım tepkisi eskiden olduğu gibi mi olacak
İhale kazanmış.
İyi ki ihale almış almasa nasıl olurdu kimbilir.
Yurt içi satışları 884 yurt dışı satışları 2356 ..stok miktarı 561 ki.dunya ulkeleri stok yapmaya başlamış buğdayı.buda fiyat artışı anlamındadır.Finansal borçlarına yakın nakit var kasada.Doviz poz.+.işin püf noktası bir zamanlar kap a dusen hisse satış haberi.Bu olur finansman borçları kapatılırsa hem firma hem gelen ortak hemde yatırımcı kazanır.Rakamlar böyle gözüküyor bana göre.Yaniliyor olabilirim.Fikirlerinizi paylaşın lütfen.Birde firma yetkilileri satış asamasi konusunda biraz daha şeffaf olurlar ise memnun oluruz.Eee artık birazda almak lazım degilmi?YTD.FİKİR CİMNADTİGİDİR.
Donunu alicam bu at hirsizlarinin bakalim bu kafayla yabanci ortak onayini spk dan nasil alicaklar soy kucuk yatirimciyi yabanci ortaga peskes cek eeee sonra buyuk sirketim yok ya sen once adam olucan 20 tl yapip kucuk yatirimcinin para kazanmasini saglican sonra 30 tl den belki 50 tl den yabanciyla ortaklik yapican buyuk adamlar akilli olun kucuk adamlarin kafasi sizin kadar calismaz.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeniden sokağa çıkma kısıtlamaları gündeme gelince tahtaya hareket geldi bugün.
Neden kimse yok forumda .hisse bir spek birde bendemi kaldı:)
Ne olacak şimdi.Herkes sokakta...
Yine kahpeliğin üzerinde hiç değişmeyeceksin. Ben de her seferinde sana kanacağım sanki...
Seans sonu sat, sabah aşağı gelince destekten al. Spek her gün aynı düzeltmeleri seans içinde yapmaya başladı.
Bugun satdim butun mallarimi ciktim arkadaslar geride kalanlara allahdan sabir dilerim herkes gonlunce kazansin.
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biri çıkarken biri kapıdan girermiş kısmet bugünmüş ..:wave:
https://invst.ly/swmkn
yapmış oldugu kazancı hazmetmek için bayagı yatay giderken hep YENGEÇ gibi yan yan gidip duruyor ..?
ilk sinyal verdi kaldı ikisi :kısmet BOL ŞANSLAR
Bist düşüşe geçince artar bu meret.Ters bir speği var.Elindekileri olumlu havada veriyor,olumsuz havada kağıda destek atıyor.Şu ortaklık işinde bir gelişme olsa kanatlanır.ytd
Ortaklık işinde yıl sonuna kadar bir gelişme olsa Bilancoya girse.Olmuyorsada yola devam.Un en kıymetli gıda oldu...
kararsız kazım modunda :spek kardeş
Un fiyatlarindaki aşırı artış ekmek fiyatlarınıda etkiliyor ister istemez. Bu durum hisse fiyatlarını nasıl etkiler. Bir fikri olan varmı...
EREN GÜNHAN bloombergde borsadan geri alınan hisselerin eylül ayında geri satıldığını söyledi.Bu konuda borsaya bir açıklama gönderdiğine dair haber bulamadım.bedelsiz verebileceklerini ve şirketin yüzde yirmi üzerinde büyüdüğünü söyledi bu olumlu.ytd
İcerden bilgiyi alan basip duruyor birkac gundur. Mevzu suymus: sirket 5.250.000 lot daha borsada satmak icin kaydettiriyor.
En son bizim haberimiz oluyor.
DİĞER 20.551.956 TL 24,32 %
Eren Günhan Ulusoy 12.699.375 TL 15,03 %
Fahrettin Ulusoy 33.444.229 TL 39,58 %
Nevin Ulusoy 7.780.756 TL 9,21 %
Onur Erhan Ulusoy 10.023.684 TL 11,86 %
Ortaklardan birisi Onur Erhan Ulusoy Dolaşımdaki hisselerin yüzde 22 sine yani 5 te Birinden çok hisseleri satacağım diyor... danışıklı değilse hisse bayağı düşebilir... uzun vadeli yabancıya satış gerçekleşirse yine toparlar ancak bayağı bir iniş çıkış yaşanabilir...
YTD
ONUR ERHAN ULUSOY
5.250.000 lot satacak nedeniyle hisse hareketlenmiyor yada düşme eğiliminde.Bukadar lotu Bistte satması belkide blok satış olarak gerçekleşebilir.İzleyip görelim satış hangi fiyattan olacak.Belkide satış görüşmeleri tamamlandı blok satış tek seansda gerçekleşebilir.Aynı şekilde satışa BİST depek çok kez şahit olduk
7,9 milyon dolarlık satış blok satış olmalı aksi çok zor
Baskı yapıp malımızı alıyorlar.Spk.ninbu isleri küçük yatirimci lehine düzenlemesi lazım.3/5 ay sonra vazgeçtim satmıyorum diyebilir mi?
Paraya ihtiyacı var,borç var kesin bu nedenle satıyordur.Eylül ayına en son yine bir milyon lot satıldı,daha öncede.Her kapa bildirdiklerini sattılar.Fiyatta anlaşmışlardır diye düşünüyorum.Öyle olmasa 5,25 milyon lotu zor satar bu sığ borsamızda.VESBE de blok olarak 5 milyon lot sattı iki gün önce borsada.oda blok satış olarak gerçekleşti.Alan bir aracı kurumsa hisseyi yükseltip yukarıdan dağıtabilir.Yada yabancı bir fona devreder.Neden olmasın ortaklık için Pragma Finansal Danışmanlık AŞ'ye (Pragma) Birleşme ve Devralma (M&A) yetkisi verilmiş ve Pragma tarafından yürütülen M&A süreçleri dahilinde potansiyel yatırımcı kurum ve kuruluşların listesi firmaya daha önce iletilmişti. Muhtemelen Blok satış olacağından şimdilik bir sıkıntı görmüyorum şahsen.Ancak algı farklı olabiliyor.
takasa şeker yatırım uzerinden gelmiş 5kusur milyon
Sat sat bitermi bu mal.
Sabir
biteerrr biteerrrr
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sokağa çıkma yasağı öncesinde tüketici marketlere akın etti. En çok temel gıda ürünleri ile, atıştırmalık satın alındı. Bakkal ve marketlerin satışı % 17 arttı, raflar boşaldı. Perakendeciler “Stoklar yeterli” diyor
BENZİNLİKTE MAKARNA
Benzin istasyonları da acil ihtiyaçlar için raflarına daha önce yer vermedikleri un, makarna, bakliyat ürünlerini dahil etti. Benzin istasyonu çalışanları, "Hafta sonu dönüşümlü olarak ya cumartesi ya da pazar açık oluyoruz. Acil ihtiyaçlar için raflara bu ürünleri de yerleştirdik. Satın alan da çok oluyor" bilgisini verdi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün ise vatandaşların panik olmaması gerektiğini belirterek, "Herhangi bir stok sorunu yaşanmaz. Ancak buna rağmen vatandaşlar hem kendilerini hem de marketlerde çalışan elemanların sağlığını tehlikeye atıyor" ifadelerini kullandı.
Patronun kendi sirketine bictigi deger bu olmali ki buradan satip duruyor. Hergun yalan minik bir kap haberiyle atlayanlara mali dagitiyor. Bizde enayi gibi sirketin degerlenmesini bekliyiruz.
https://i.hizliresim.com/8hnw0c.png
kıvırtacak bir tarafı kalmadı artık bir tarafa kesemek zorunda..?
arkadaşlar hissenin grafiği bile iç karartıcı , mumlara bakarsanız ,,mumlar o hissenin karakterini yansıtır ,,, bu hissede adeta kapkaç ve dolandırıcı aksiyonu var ,,,
not : asla asla İnvest denilen sitede kuru gürültü , tekniksiz , temelsiz yorumlara bakıp da sakın hisse alım satımı yapmayın ...
Uluun - 8.12.2020 - günlük grafik --
https://s12.directupload.net/images/201209/nkjnp4nm.jpg
alttaki grafikte başka açıdan bakalım ,,,,
https://s12.directupload.net/images/201209/xoxvs28b.jpg
Uluun hissesinde yabancı alım neden yok ?! , çünkü tekniği bozuk ,sağı solu belli değil , istikrar sıfır , örneğin yabancı bana sorsa 5 milyon lot alalımmı ,,yaklaştırmam bile , neden bist 30 ve 100 var ( ! ) :cool: boşuna guruplandırılmadı ...
yabancı teknige göremi alım yapıyor :hocam
yoksa temel analize ve şirketin resyosuns bakıp alım yapar..
dogru olan yabancı rahat girip rahat çıkacagı ve derinligi olan şirketleri seçer sıg tahtalarda yabancı görünümlü PALA bıyıklıdır
::wave:
şayet ulusoy enerji gibi satılacak olursa hisseyi 35 veya 50 tl görebiliriz yada tam tersi ...?
BÜYÜK resime bakmak lazım diye düşünüyorum..
yanılma olasılıgım fazla :Y.T.D
Yaw harbiden ne soyguncu tahta yapiciymis bu. Hisseyi hallaç pamuğuna çevirdi. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Bi aşağı bi yukarı...
***ULUUN*** ULUSOY UN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı İçin Sermaye Piyasası Kurulu Başvurusu Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 10.12.2020
İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 250.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 422.500.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2024
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
SPK Başvuru Tarihi 11.12.2020
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 10.12.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında
1. Şirketimizin hızlı büyüme sürecini teminen ve Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli izinlerin alınmasını müteakiben bedelli ve/veya bedelsiz sermaye artırımı seçeneklerinin planlanmasına,
2. Bu amaçla, şirketimizin hali hazırda 2018-2022 yılları için geçerli olan 250.000.000,00 TL kayıtlı sermaye tavanının 2020-2024 yılları için geçerli olmak üzere 422.500.000,00 TL'na artırılması için
Şirket esas sözleşmesinin SERMAYE, PAY NEVİLERİ VE PAYLARIN DAĞILIMI başlıklı 6.maddesinin bu karar ekindeki belirtildiği gibi revize edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına, Sermaye Piyasası Kurulu iznini müteakiben Kayıtlı sermaye tavanının artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin güncellenmesi amacıyla hazırlanan Sermaye Piyasası Kurulu onaylı esas sözleşme tadil metninin onaylanması için TC Ticaret Bakanlığı'na başvuru yapılmasına, SPK ve Bakanlık izinlerinin alınmasını müteakiben yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı gündemine eklenerek tadil tasarısının genel kurulun onayına sunulmasına,
Oy birliği ile karar verilmiş olup bu amaçla bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine, saygılarımızla
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 10.12.2020 Yönetim Kurulu Kararı.pdf
EK: 2 Esas Sözleşme Tadil Metni .pdf
Not: Bedelli/bedelsiz hangisi olacaksa yönü o zaman belli olur...
YTD