3 birlik savaş alanında.
2 si geri çekildi.
Printable View
3 birlik savaş alanında.
2 si geri çekildi.
buralardan depmeli.
yoksa bişeyolmaz boğası.
şakası yok pala.
gözter gücünü. :he:
aya dört şeritli otoyol
..eng.z inşaat aracılığıyla inşallah yakın zamanda bitecektir..halkımıza bu müjdeli haberi vermek istiyorum bizzat..kutlu olsun.. şahlandık..
bir gece ansızın dolar 14, gram altın 1000 lira olur mu konuşuluyor..
2002-2020 arasınıda gördük.... torunlarımıza anlatacağız.... 70-80-90 lar kötü derken, onlardan 10 kat daha kötüsünüde gördük diyeceğiz... zaten biz o dönemleri bilmiyorduk... hiç yaşamadık.... bunlar sayesinde buzdolabı gördük.... evimizde tüplü ocak bile yoktu.... yemeği kapı önünde çalı çırpıyla yapardık :kahkah:
var arkedeş ben böyle keriz piyasa görmedim.
:drunk:
forumu okudum içim karardı..çökeceğiz..madem öyle hep beraber,DON-GÖMLEK-GIRTLAK SHORT YAPALIM...
NE DERSİNİZ?
hep beraber zengun olak...
yok VENEZUEELLA FALAN DEMEYİN..O İSTİSSNA...
bıst -100 tüm krizlerde (1998-2001-2009) %60-64 te dip yaptı.o zaman 125.000 zirveyse KOÇ abinin hedefi doğru..50.000 gibi
yeni rakam 500 hedef desenize..
vadelide yine yukarı kıpırdanma var.... adamlar çok profesyonel çalışıyor..... sabah dediğim gibi... dow açılışından sonra aşağı düğmesine basarlar.... gün sonu kapanış ne olecek bakam....
Bu arada hava yolları ve yan kağıtları hava yollarına hizmet veren kağıtlar altan alta toplandı...hazırlık mı ne...
palacıığım canım benim sabah 123.750 den verdiğim longları pasife yazdığım 122.100 den vermiş. öperim ben seni palaaa.
bi de şu garanı alsan 7 üstüne adamsın harbidenn..
24 ler 27 den gitti.
geri 25 e yazıldı
herkesin bildiğiyle para kazanılmıyor..HERİFİN ÇOK GÜZEL PLANLARI VAR..
26 dakileri 29 yazılı
onuda alırsa harbi keriz
DÜN GARANTİBANKASINDAN TUFAN diyordu. yabancılar bizi o kadar ucuz görüyor ki ,ne risk olursa olsun artık banka tahvillerini alıyormuş.
açıkcası dönemsel riskler umurumda değil.BATMAYACAK AMA UCUZ hisse eninde sonunda çok yüksek noktalara geliyor.bu açıdan akbnk,garant,işc,vakbnk aldım ve alıyorumda(biraz daha para bulunca bugünde aldım)..şimdilik alımlar tamamlandı..beklediğim para var,gelirse yine alırım...
ha bankalardan short yapacak bir babayigit var mı? bana göre en tehlikeli durum olur..
sabah 2 günlük aps yorumumun doğru olduğunu düşünüyorum..aps sadece ,yoruma açık yan gösterge olabilir.
Dediklerinde haklısın ama en son ben boyle düşündüğümde 4,xx liradan dolar satıp 7.5 - 8 liradan halkbank almıştım. O gün kendime şu soruyu sormuştum. Doların 8 lira olma ihtimali ne halkbankin 15 lira olma ihtimali nedir? 8.15 lerden halkbanktan nasıl kaçtığımi anlatamam.
KARA KOYUN gibi oldum.ama neyse...
Pala pilavı çok güzel yapıyor.
shrtcular tikkatli olmalı
tüyler tiken tikene olabilü.