ben demedimki onu karakemal dedi.
bende sıkıyosa gelsin dedim
:drunk:
Printable View
İran'da son 24 saatte 337 kişi Kovid-19'dan hayatını kaybetti
İran'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) kaynaklı hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 337 artarak 30 bin 712 oldu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
vay anasını
bugün ölmediğinize şükredin.
short maliyetim 1326. Bence güzel yerden vurduk gün içi için yakın stoplu izleyelim biraz gaz bırakması kendi iyiliği için iyi olur malum gazı aldık gazı vermek lazım sonra devam eder etmez ona ayrı bakarız.
Spotta %50 nakit.
Tahvilde düşüş ve yabancı girişi görmeden inanmıyorum, kazanacağımızı kazandık en kötü %3 4 bizsiz gitsin bişey olmaz...
İnternette sıkıntı mı var?
kasıyor sanki.
internet sürekli kesiliyor
oğlum boşanayım falan demeyin lan :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2bc6ca2fe9.jpg
ahah hiç çalışmadığı için tazminat davası açıyor :he:
yaw koptum
evlenmeden önce araba almış yarısı benim diyo
3. şık yeminle beni başka dünyaya yolladı
IMF:Yabancı dijital para birimleri ve sabit kripto paralar, döviz ikamesi için baskıları artırabilir ve döviz uyumsuzluklarından kaynaklanan zafiyetleri kötüleştirebilir
Arabayı evlendikten sonra almış, evlenmeden önce zar zor araba parasını biriktirmiş :he:
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu saçma saçma işler.
ben çok uzun yol yapıyorum genelikle peşin ödüyorum oto geçişlerini ama atladığım oluyor haliyle uzun yol 12 -20 saat arası kafa kalmıyor haliyle
birtanesini atlamışım bu yaz . uzun yolda.
mahkeme parası çıktı 480 tl.
ceza sadece
yahu şu mahkemenin saatini kaçırmak bile iyi bir masraf.
e-devletten bakıyorum hallbuki ceza varsa anında ödeyim vs diye ama görünmüyorda :)
sadece mahkeme cezasını görüyorum bukezde
ne bileyim abi kadın hem tazminat hem boşanma hem bilmem ne davası açıyor
sadece mahkemesi 1500 tl tutar :))
süresiz nafaka da ayrı bir garabet.istersen 7 gün evli kal,boşandıktan sonra ömür boyu nafaka alırsın( Resmi nikah olmadıkça).
millette bunun kolayını bulmuş.(imam nikahı veya nikahsız yaşama vs.)
bence belli süreyi kapsayan nafaka olmalıydı.
Pala da bizim shortlara nikahi basıp alacak gibi cok güçlü duruyor namussuz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yakınımdan bilirim.arkadaş memur. direk kesiyorlar.bir de arada bir ''nafaka artırma davası'' açılıyor.16 yıldır durum bu.
yakınım başkasıyla evlendi,ondan 2 çocuğu var.yazık ama..diğeri evlenmiyor da. bu çocuklarının rızkını da ona veriyorsun..yahu olsun da 5 yıl olsun..ömür boyu ne demek?
yakınım 6.000 tl. maaş alıyor. 1.700 veriyormuş.tabi nafaka artırma davası yüzünden,1-2 yılda bir artıyor.
Üstüne kuma getirip ortalama düşürsün, şartlar müsait. Ya iyice batar yada çıkar borsacı mantıgıyla.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La sortladikca yukarı gidiyor aracı kurumların aylık alış satış ortalamarının 8000 puan üstüne cıktı
başka arkadaşımdan bilirim .mesela 100.000 TL ye ev almışlar.
ama bunun 60.000 nini erkeğin babası vermiş(arsa satmış).adamın tek oğlu..onun için her şeyi yapar.
40.000 i ise 2 eş kredi çekmişler.
boşanınca ev ortadan 2 ye bölündü.kız tarafı o kayın pederin verdiğini hatırlamadı.
üstelik muhafazakar bir aile..anladım ki işin içine menfaat-para girince: hak-hukuku kimse hatırlamıyor.
haram olsun demekten başka yapacak bir şey yok.
evlilik işi şans işi: benim yakınım evlendiğinde kimse boşanacaklarını düşünmezdi.her şeyden tam uyum vardı(aileler çok uyumlu ,ideolojik uyum da var ,aşk evliliği vs.)..ama boşandılar.
şu süreçte işsiz kalan çok ama acımıyor bukez icradan dolayı banka blokesinden kesiyorlar biliyorum icra yoluyla
var burda adanalı bir komşum. yurt dışında çaıştı hep özbekistanda ama kadının da çocuklarınada hep yolladı para
kadının altından arabayı bile eksik etmedi
ama gel gelelim doymak bilmeyen tiplerde oluyor
şimdi komşum perişan yani emekli oldu
Evlenmeyin evlenmeyin evlenmeyin. Evlilik bir çukurdur. Her anlamda. Bekarım mutluyum.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1325 altına birkez sarkarsa eksi bile kapatır bence ama görmek lazım
Sn cml pasta paylaşabilirmisiniz
uygun eş ile güzel de.
uygun eş ne demek?
zaten düğün yapan herkes ''uygun eşi buldum'' diyor ama %20 boşanma ihtimali var.kimse de boşanmak için evlenmez.
kanımca bu iş şans işi,kısmet işi..
etrafımı çok gözlemlerim ama bu işin formülü yok.
bakıyorsun,mutlaka boşanması gereken çiftler boşanmıyor,bir şekilde evlilik gidiyor: hatta yaş ilerledikçe düzelme başlıyor.
-bir de BAZEN mükemmel evlilik dediğin eşler bakıyorsun boşanıyor.
neyse piyasaya döndüm:)
yaw şimdi yazcam konu alakasız
espri olsun diye söyleyim
burda 28 yaşında komşunun oğlu evlendi tek erkek
gerdek gececi kolunu kırdı
hayır napdın arkadaşım 28 senenin acısını mı çıkardın ne oldu yani
bilen yok
ıyı, baska yerını kırmamıs...
Evlenin ama sunu unutmayin hanimlar genelde eslerini sevmiyo baylar seviyo niye bilmiyom seviliyim ayagina evlenme Manali degil