Şimdilik misafir olarak da olsa sizi buralarda görmek güzel livehuman.
Printable View
Şimdilik misafir olarak da olsa sizi buralarda görmek güzel livehuman.
Değerli dostlarım merhaba; 25.100 fiyattan bir miktar alım yaptım. Şubat ayının ilk haftasında yüklü miktar alımı yapacağım. Sanırım alım yapacağım yukarılarda olacak gibi görünüyor. Hareketli bir bant grafiğinde olduğunu gözlemliyorum. SPK mevzuatı gereği yükseleceği tarihleri önermek suç kapsamında sayılmaktadır. Bu nedenle tarih belirtmeksizin hareket bandımızın 29.500 - 36.000 - 44.500 olabileceğini öngörmekteyim. Gelecek haberleri de yakındır. Sağlıkla kalın.
Algyo alcar adamlar simdide holding. Yapıyor geride kalana girin kural bu algyonun geri alınan lotlarla %53 üzerine holding ve riva ah riva ah çok konuşulacağa benziyor...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli dostlarım; yabancının zaman zaman hisseye girip çıkması olumsuz bir durum. Ancak fazla bir lotları kalmamış görünüyor. Olası bir satış dalgasında yabancı bulunmayan hisselerde ters tepki minimum düzeyde kalacaktır. Bu nedenle hissemiz olumlu etkilenebilir. Ayrıca belirli bir grup tarafından (yabancı hariç) farklı bankalar kullanılarak toplandığını düşünüyorum.
Özellikle Mart - Nisan - Mayıs ayları hissemiz için oldukça hareketli ve bereketli olacaktır. Hissede küçük yatırımcının hisse oranının % 1-2 oranlarına düştüğünü de tahmin ediyorum.
Bugüne kadar hissemizin gerçek değerinin 7,5 $ fiyat olması gerektiğini söylemekteydim. Değerinin 10 $ seviyesinde olması gerektiğini gördüm. Yanlış hesapladığım için kusura bakmayın. Bu rakamları görmeyi çok isterim.
Paylaşmanızda sakınca yoksa hesabınızın temeli nedir?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paylaşım için teşekkürler.
Bahsettiğiniz hususlar uzun yıllardır hep var olan şeyler.
Döviz değeri zaten aleni, gayrimenkul değerlendirmesi belki daha gerçekçi yapılabilir. O zaman şirket değeri artar ama şirket karşılığına (Ilk değerleme hariç)kalıcı bir etkisi olmaz.
Bu aşamada yeni bir proje ya da yatırım için güzel bir ortam olduğu, böyle bir hamlenin hisseye çok olumlu etki edeceği düşüncesindeyim..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahlatçı yatırım algyo yu 18.01 tarihi itibariyle model portföyüne eklemiş.
https://www.ahlatciyatirim.com.tr/tr...foy/1951132077
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Değerli dostlarım; öncelikle hepinize iyi haftalar dilerim. Mevcut faizlerin daha da yukarıya gitmesi piyasada olumsuz etki yapması nedeniyle % 20 ve üzerine çıkabilme ihtimali zayıflamış görünüyor. Yıl sonu dolar kurunun 8.00-8.20 seviyesinde kapatacağı öngörülüyor. Şahsi beklentim 8.50-8.75 aralığıdır.
ALGYO da yatırımlarını döviz bazlı yapacağını açıkladığına göre yüksek performans beklenebilir. Önemli olan çalışmaları hakkında yatırımcılarına net bilgi de vermelidir.
Sözün bittiği yer ancak bukadar olur
Top çeviriyorlar bir boy. Ortada lot kalmadı mı ?
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi kapatmazsan gücenirim omurgasız
Bu nasıl bir baskidir ? Bu nasil bir mantıktır ? Gitmiyor diye satacagimizi sanıyor herhalde ? 27 lerden 24 lere çekerek olmaz ki bu !
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
70 li fiyatlardan bedelsiz bölünmesine katılmıştım o zamanlar bu yağız delikanlı alcar a abilik yapıyordu. Alcar kardeş ne durumda e tabi piyasa ve beklenti de önemli. Şimdi bu yağız delikanlı kardeşinden geri kalır Mı kalmaz mı bakalım. Görmek için zaman yeterli ama kazanmak İÇİN ise SABIR da şart gibi
Ben 70 li fiyatlardan girmiştim ilk tanışmamda onu kast etmiştim. Bölünme fiyatı dediğiniz gibiydi livehuman. yazarken dikkat etmemişim kusura bakmayın
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +7,59 ortalama tahmin ise +8,34 puan oldu.
Foreks'in 28 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +16,86 puan olurken, en düşük beklenti ise +1,96 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 28 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 32,28 puan artışla 1556,77 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +7,59
Ortalama : +8,34
Maksimum : +16,86
Minimum : +1,96
Katılımcı: 28[(+)28(-)0]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(19/01/2021 - 09:17:02)
Foruma ilgi bir hayli azaldı, gerçi artık yazacak da bir şey kalmadı.
Yazacak bir şey kalmadı. Doğru.
Yakın geçmişte hissenin ve şirketin önünün açılmasını sağlayabilecek bir gelişme değerleme raporuyla sağlanabilirdi. Bu yapılmadı.
Yakın geleceğe dair bilinen / beklenen gelişmelerden de pek medet da ummuyorum. Bilanço gibi. Birincisi zaten bir sürpriz beklemediğimden, üç aşağı beş yukarı rakam belli zaten. Bunun dışında bedelsiz potansiyeli v.s. de beni pek heyecanlandırmıyor. Bu da yıllardır bilinen.
Benim beklediğim, sizin beklediğiniz nedir peki?
Yıllar önce yatırım yaparak beklediğimiz nedir?
Hissenin makus talihini değiştirecek olan nedir?
Tavan sırası ALGYO ya geldi gibi görünüyor,asla tavsiye değildir.
aferin spek..gel şöyle 30,ların üstüne..takdim edelim sana azar,azar
30 TL'den aşağısı kesmez..
Bireysel yatırımcı tarafından tek günde 100.000 adet alınan mala rağmen %7 ye yakın prim yaptırıldı tahtaya,
Birde ky nin olduğu yerde hisse gitmez derler,
Külliyen yalan[emoji16]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Uyuz eşek gibi debelenip duruyor. Bakalım ne olacak.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merly linch linç etti tahtayı dün 26.45 ortalamayla aldığı tüm malı bugün bosalttı .üstune50.000 lot daha verdi