Mebes Bey Hatek önerin gayet iyiydi teşekkürler
Printable View
Mebes Bey Hatek önerin gayet iyiydi teşekkürler
Önümüzdeki haftalarda gıda hisselerinde hareket bekliyorum . Ucuz olan ve harekete başlamamış gıda lar iyi olabilir ...
Bu hafta ACEMİ bir yatırımcı olarak
DZGYO
MARKA
ORGE
takip edeceğim yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte.Bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler cümleten hayırlı geceler.
Frigo diyorum...Sabah ola hayrola...
Hakan hocam MEGAP için teşekkürler nasiplendik Allah razı olsun.
Ne demek hayırlı olsun
CEOEM tebrikler Hakan hocam tavan kitledi.
Iyi haftalar . Herkese hayırlı kazançlar dilerim . Başta Celik hoca ve tüm değerli katılımcıların görüşleri için tebrik ederim. Korkmak yerine temkin diyelim . Bu arada hisse seçimimiz için tebrikler ...
YGGYO uçuşa geçecek gibi duruyor ne dersin Mebes Bey?
Dow jones acilana kadar iyi durdu endeks. Acikcasi bugun endeks konusunda kararsizdim. 1500 ü denese de 1492 kapadi. Onumuzdeki gunlerde 1500 ustunu destek yapabilir mi? Yorumlariniz nelerdir?
Bugün cesaretli davrandım, iyi oldu...
Bir çok hisse iyi performans gösterdi.
Sanel dinlendi. Sanko kapanıştaki düşüş şaşırttı.. Afyon un hala çekimser hareketleri de sinirleri zorluyor..
Çelik hoca işi biliyor :)
Soner piyasa biraz riskli 15.15 altına inmediği sürece yön yukarı bence karar tabi ki senin yarın endeks ne olur bilemiyorum :)
Mebes Bey daha yakından takip ettiği için onun değerlendirmesi de önemli
Yunsa da bu hafta yükselmeli aşağıya çok saldılar bence
Inveo icin ne soylersiniz? Tek fiyat var su anda. Elimde vardi dususunde maliyeti de dusurdum. Bugunku tavanda yarisini ciktim. Kalani cikmaya elim gitmedi :) 200k alicili kapatti
Hayrını gör kardeşim güle güle harca inşallah, estağfurullah hocalık haddime değil burada değerli üstadlarimiz dururken ben de hocalarımızin tecrübelerinden faydalanarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Bu yazdıklarim bu hafta boyunca geçerli duruma göre belki ileriki haftalarda da takip edeceğim ,ara ara yazıyorum beğendiğim hisse olursa .
Sayın hakan4554, hocam 6 hisse paylaştınız; 4'ü tavan yaptı. Tebrikler...
Bu hisselere bu hafta devam mı? Başka hisse ismi verecek misiniz?
Hüsnü Ceoem yggyo fonet bu üç hisseyi yakından takip ediyorum. yggyo bu hafta 17 yi bulmalı ceoem 10 u bulmalı fonet de 16 yı bulmalı tabi endeks de izin vermeli YTD :)
PEGYO 2.30 u bulmalı
Acemi borsacı yarın için araştırmalarında göze çarpan hisse var mı?
Hakan hocam , merhaba . Bugün öğleden sonra işim vardı dışarıdaydım yeni geldim . Yeni gimat gyo lar içinde tertemiz bir şirket. Hem temettü verimliliği hemde bedelsiz beklentisi olan güzel bir şirket. Yatırımcısını üzmemiş biraz bekletmis sadece . Bence halen ucuz . Eninde sonunda ederini bulacak . Kısa zamanda değerlenmesini bekliyorum ...