Olanlar yönetimden habersiz değil!!! Onlara bu konforlu alanı sağlayan zaten yönetim. Teveccühlerini bekliyoruz, tam 19 yıldır...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
bana kaptırdığı 3-5 lot için yapıyorsa hiç zahmet etmesin, aşağı indikçe 3-5 almaya devam ederim :)
bu arada yukarıda biri sormuştu sermaye tavanı ile ilgili bir soru;
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/573355 madde değişimi ile ilgili kap başvurusu yapmış ama https://www.borsagundem.com/haber/al...vurusu/1157690 haberle de başvuruyu geri çekmiş, bunun dışında bir haber bulamadım (eksik bilgi olabilir, yeterli bilgisi olan yazarsa sevinirim)
Başvuruyu geri çekmiş değil, başvuru yapılmış lakin spk zaten tavandasın neyi uzatıyorsun diye geri döndü! Sonra doğal olarak geri çekmek zorunda kaldılar. Yani kayıtlı sermaye tavanını arttırmaktan bile acizler... Emir gelmeyince yapmıyor dünya devi markaları olan şirketimiz!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
küfür etsek silmezsin yazılanları burada paylaşım yapanda kabahat.
Dolar TL paritesi bir miktar sert düşüş gösterdi akabinde endeks kırmızıya döndü umarım memleket için hayırlı güzel bir gelişme olur. Piyasalardaki belirsizlik ortamı da en kısa sürede yatırımcı için olumlu bir şekilde sonuçlanır.
ee yak kırmızıyı madem rahatla, alış kademleri boş ihtiyaç duyduğunda müdahale ediyor her gün %1 alsa yeter zaten hırsız ama tamahkar hırsız..
sabah aç yüksekten ver malı akşam bir kısım topla kalanı robotlar hallediyor zaten ee şirket kar etmiş çok da önemli değil takası toplamak gibi bir derdi de yok eee içerden haber mi gelecek önce ona ulaşacak zaten o konuda da sorun yok ne diye aksiyon yaratsın kendine böylesi daha rahat şirket mi onların zaten umrunda değilsiniz...
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Eskiden bu forumda usul adap gözeten oyunculardan hürmetle bahsedilirdi şimdikilerde haysiyet şeref sorunu var meydan müsait olunca herkes maharetlerini sergiliyor. fazla dert etmeyin yükselişe bizden fazla ihtiyaçları var.
kesinlikle yatım tavsiyesi değildir...
İçsel değer hesabı yapılsa duran varlıkların yeniden değerlendirmesi söz konusu olsa ve önümüzdeki yarımlıkta son bilançonun yarısı kadar kârı baz alsak daha sonra bedelsiz potansiyelini i göz önünde bulundursak sonuç yinede de pahalımı mı olurdu yok yok bugün o gelmeyen kaplar var ya yarın takas toplandığında her gün iki iki gelir sonuçta satmak için malı vitrinlemek lazım.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Azalan talep malı ederinin altında götürür, bu senette talep gösterilmemesi için oluşturulan çaba ise müthiş şirketinden speğine organize.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir…
Alın size endeks kadar getiri hayrını görün.
İşin özü benim açımdan sorun yok benim isyanım tahtada dönen dümene bir de ilerde burayı okuyan arkadaşlara tahtanın sığ dönemlerinde yaşatılan haksızlığı anlamaları için kendimce bir şeyler yazdım benim taşıdığım mal 10 yıl öncesinden gelir gerisini açıklamama gerek yok sanırım herkese bol kazançlar benim hisse net veyahut başka bir platforma her hangi bir ilgim yok yatırım hayatım boyunca da yorum yaptığım tek platform oldu burası varsa kalbini kırdıklarımız hakkını helal etsin çalı iti hariç tekrar herkese bol kazançlar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Şefim hayırdır, veda gibi yazmışsın. Gerçek yatırımcı dostlara hakkımız her zaman helaldir. Algıcı, düzenbaz, sahtekar, arsız, onursuz, haysiyetsiz, hırsız şeytan sürüngen hariç...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bazen yazmamak ve sadece izlemek gerekiyor
Bazen okumaya da ara vermek gerekiyor sanırim,hic moral birakmiyor
Adamlarda usul, adap, ar namus olmadığı için, cibiliyetleri bozuk, arsız ve hırsız oldukları için içimizi dökmek de gerekiyor... Yazdıklarımızdan rahatsız da oluyorlar arada. Site yönetimine şikayet ediyor zibidi. O kadar da boş bırakmak iyi değil. Çirkefliğin iyice suyunu çıkarıyorlar sonra... AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yatırımcı ilişkilerine yazıyoruz iki seferdir aynı mj kopyalayıp gönderiyorlar
ne diyelim
yönetim kuulunda görüşüyorlarmış da gerçekleşmesine yönelik bir karar alamıyorlarmış ortaklarıyla
o nedenle fazla yazmaya gerek yok
bazen izlemek en iyisi
ytd
5 bilinmeyenli denklem mi çözmeye çalışıyormuş yönetim[emoji846] Yapacakları çok basit. Kayıtlı sermaye tavanını 500 milyon a çıkartıp, en az 10 bedelsiz açıklamak. (süt veren ineği kesmemek istiyorlar bence, o nedenle 10 bedelsiz. Sonrasında yine sığ kalmak için!!!) 2003 yılı dolar kuruna göre 10 kat sermaye güncellemesi. 19 yıl, tam 19 yıl olmuş güncellemeyeli. İnsanları tahtadaki virüs ekipten kurtarmaları gerekli. Bana göre, bunu yapmadıkları sürece, onlar ile ortak hareket ediyorlar. Geçen her gün bitmiş olan imaj, daha da yerin 9 kat altına gidiyor...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Ahlaksızlık abideleri, onursuz haysiyet fukaraları...(Tahtadaki ekip!!)
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sent: 27 April 2022 00:08
To: Özgür Kalyoncu
Subject: ALARKO CARRİER SERMAYESİ HAKKINDA
Sayın Özgür Bey
Merhabalar
Günümüz ekonomik dinamiklerine göre , mali açıdan ve bir dünya markası olarak; ayrıca bu kadar güçlü bir şirkete göre ALARKO CARRİERİN sermayesi düşük değilmidir ? En son 22. 12. 2003 yılında yapılan bedelsiz kararıyla sermayesi 10. 800.000 TL ye ulaşan şirketinizin aradan geçen 19 yıla göre ve öz sermayesine göre sermaye düşük değilmidir ?
19 Yıldır karlılığa göre bedelsiz kararı almamanızın nedenleri neler olabilir?
Şirket Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vererek büyüme politikasını benimserken 19 yıldır sermayesinin aynı seviyede kalmasının açıklayıcı sebepleri neler olabilir?
26. 05. 2022 TARİHLİ MAİLİM
Sayın Özgür Bey
Şirketinizin 3 aylık bilançosu geldi nazar değmesin 87 .726.070 kar yazdı çalışanları ve yöneticileri tebrik ederim. Faakat şunu da belirtmek isterim ki bilançodaki bu olumlu finansal tablolar karşışında hisse senedi yeterli yanıtı verememekte volalite de marjlar oluşuyor ani çıkışlar ve yükselişlere canlı canlı şahit oluyoruz fakat yine söylüyorum büyüme ve gelişme politikasını tercih eden bir dünya markası ALARKO CARRİERİN bu günün koşullarına göre bir dairenin neredeyse 10.000.000 TL ettiği bir zamanda bu sermayeyle yönetmeye çalışması şirketin büyüme ve genişleme politikasına aykırı değil mi?
Ayrıca bir çok ülkeye ihracat yaparken insanlara ulaşmaya çalışılınırken hisse senedinin az olmasından dolayı biz yatırımcıların şirket hisselerine ulaşmada şirket sermayesinin düşük olması bir handikap değil mi?
Şirket sermayesinin arttırılması konusunda diğer hakim ortak ile herhangi bir fikir alış verişinde bulunuldu mu ?
NİSAN VE mayıs ayında yatırımcı ilişkilerine sermayenin arttırılmasıyla ilgili attığım mailler
verilen cevap
Bedelsiz ise her istenilen ve bilinenin aksine şirkete hiç bir katkı sağlamamakla beraber zaman zaman Yönetim Kurulunda gündeme getirilmekte fakat bunun gerçekleşmesine yönelik bir karar alınamamaktadır. Burada karar verici tek kişinin Alarko Holding olmadığının tekrar altını çizmek isterim. Kararın alınması için iki hakim ortağın da onayı ve mutabakatı gereklidir.
her iki mailimede aynı cevap nediyelim
zamanında arsayıda yazdık şirkede
yok spor alanı yok yeşil alan yok değeri 700 bin dediler zamanında
11 yıldır yazıyoruzda ne oluyor çok yazmakla çıkmıyor az yazmaklada çıkmıyor
sayın chef sinirlenmiş olabilir haklbazen izlemek en iyisi gerçi orasıda sinir bozuyor ama
konu buydu sayın gölge
yatırım tavsitesi değildir
Teşekkür ederim sn eliot. Yöneyim kurulunda gündeme getirilmesi gayet olumlu. Mesajdan anlaşılan Alarko Holdingin sermaye artırımı konusunda istekli olduğu ancak hakim ortağın da kararının önemli olduğu vurgulanmış.
Normalde bu tür mesajlara : Böyle bir çalışmamız yok veya yönetim kurulu karar merci toplantıları takip edin gibi cevaplar gelirdi.
Bana olumlu bir açıkma gibi geldi gönderinizdeki mail.
Teşekkürler sayın eliot. Akıllara zarar bir cevap verilmiş...Alarko yönetimi sermaye arttırımı istiyormuş da diğer ortaklar istemiyor muş muş!!! Buna kim inanır? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Daha başka bahanelerle gel Alarko yönetimi! Sermaye tavanı ve sermayeyi güncellemeyeli tam 19 yıl olmuş. 1 Dolar 2003 yılı 1.50 TL, 2022 yılı 1 dolar 16.20 TL!!!!!!!! İstanbul da 1 + 1 daire fiyatına Alarko şirketi[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ayıptır.....
Neyi bekliyorsunuz bize onu açıklayın, böyle saçma cevaplarla bizi savuşturamazsınız. İnstagramda size isyan edenlerin yorumlarını silmek le olmaz bu işler....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Biz istiyoruz ama diğer ortaklar ı ııı diyor diye saçma bir baştan savuşturma var. I ııı diyen ortaklar! kim merak ediyorum! Hisseleri emanet ettikleri tahtadaki grup mu!!!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
İyi polis kötü polis taktiği
Geçen yıl gayrimenkulün bölünmesi bana yönetimin bedelsiz sermaye artırımı yanlısı olduğunu gösteriyor. Temettü de vermeyeceğim dedi. Eski borsada imkb zamanlarında temettü bu yıl vermeyeceğiz diyen kağıtlar tavanlardı sermaye artırımı yapacağı anlaşılırdı. Eğer sermaye artırmazsa yeni bir egeen yolunda ilerler. Zaten özsermayeler yakında iyice yaklaşır birbirine
Sayın......... GÖNDERDİĞİNİZ İKİ MAİL DE FARKLI SORULAR OLASINA RAĞMEN BİR ÖNCEKİ CEVABIN AYNISI GÖNDERİLMİŞ AÇKCA BELİTMEK İSTERİM Kİ HER İKİ MAİLİMDEKİ SORULARA YETERLİ YANIT ALAMAMIŞ BULUNMAKTAYIM SON CÜMLENİZDE SERMAYE ARTTIRIMININ HAKİM HER İKİ ORTAĞINDA İSTEYECEĞİ BİR DURUM DİYE BELİRTMİŞSİNİZ 20.12.2016 YILINDA KAPA YAPTIĞINIZ KAYITLI SERMAYE TAVANI İLE İLGİLİ BAŞVURUNUZU DAHA SONRA VAZ GEÇİP GERİ ÇEKİYORSUNUZ BU NOKTADA KAYITLI SERMAYE TAVANI NOKTASINDA HAKİM ORTAKLARIN ANLAŞTIĞINI DÜŞÜNEREK BAŞVURUYU YAPTIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM DAHA SONRA BU BAŞVURUYU GERİ ÇEKME NEDENLERŞNŞZ NELERDİR?
EN SON BU MAİLİ ATTIM BAKALIM NE CEVAP GELECEK
Hareket var sanki
Bakalım cibiliyetsizliklerine devam edecekler mi? Hiç sanmıyorum ama İNSAN! olmaya karar mı verdiler, zibidiler...
Nihayet tavan
Tüm ortaklar aynı kararda anlaştıda bizim haberimiz yokta birilerinin var sanırım
Heycanla kap haberi bekleyecek hayırlısı olsun inşallah
Bakalım yarın öbür güne niyeti nasıl olacak
Günlükte çok güzel bir mum
Haftalıkta henüz erken yanlız haftaya çok güzel başladı
Aylıkta ise bir yusufçuk belirdi
Teknik işletecekse bu adama şapka çıkarılır
Uçuracaklar mı yada nereye kadar ????
Yatırım tavsiyesi değil
Belki diğer hakim ortak yavaş yavaş ikna oluyordur 😂
Yapılan resmen en hafif tabiriyle terbiyesizlik içerden haber al gel hisseyi kaldır akşamına kap at yarın gelenlere ver yazık
Alarko Carrıer Sanayi Ve Ticaret A.Ş.31.05.2022 18:52İstanbul İli Ümraniye İlçesi Yukarı Dudullu Mahallesinde Bulunan Fabrikamızın Satışı İçin Görüşmelere Başlanılması.
Şirketimiz aktifinde kayıtlı, İstanbul ili Ümraniye ilçesi Yukarı Dudullu mahallesinde bulunan, tapunun 70 pafta ve 6432 parselinde kayıtlı, 18.328 m² yüzölçümlü arsası üzerinde kurulu fabrikasının satışı konusunda potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlanılmıştır.
Dudullu'da ki fabrikayı satmak üzere görüşmeler başlamış , tam 18 dönüm .