Sen ne utanmaz Adamsın Sen Seksen sene ne dedinki ve yaptınki Konuşuyorsun Sen Hiç Muharrem inceyi Dinlemedinmi 20 Senedir Hep Yenilmişsin Hale Konuşuyorsun ???
Ama Sende Kabahat Yok Çümkü Senin Tasman Fetonun Elinde Sen Tasmalı Maşasınnnnnnn
Printable View
Bes de devlet katkısı artacağından beri sigorta hisselerinden güzel para kazandım. Insan anlıyor ki temettü dağıtan değerli bir kac kağıt dışında diğer hisseler oyuncak. Yerli pek cok boş hissede ömrünü çürüttü. Hala da çürütmeye devam ediyor. Bu sanal hapisten de sittin sene çıkamayacak.
Yine mukemmel bir hisse oldugunu cumle aleme gosterdin. Isgyo bu sene bunu 4 e katlar. Ekgyo 1.5 isgyo 6 olur mu?
Forex haberde 4. Ceyrek kar beklentileri aciklandi Ekgyo 4. Ceyrek kar beklentisi 327 milyon olmus.2020 4. Ceyrek kar 255 milyon. Isgyo 4. Ceyrek kar beklentisi 1 milyar tl nin ustu. 2020 4. Ceyrek 265 milyon. Valla bunu nasil becerdiler anlamadim. Degerlemelerden pek kar yazmayacak gibi. Klasik badem hissesi. Neyi kime peskes cektilerse artik.
borsa %1,12 çıktı ekgyo hale ekside
eyer borsa %1,12 düşseydi en az 3,5 düşmüştü
yuh olsun sadece Sipek
sıkışma sonuna geliyoruz.. önümüzdeki hafta içinde bir atak bekliyoruz...
Ek 28231
benim hesaplamalarıma göre 1.5 milyar gelme ihtimali var, buna istinaden 2.90'ı önümüzdeki bilanço dönemi içinde görebileceğini (rahatlıkla) düşünenlerdenim."yatırım tavsiyesi değildir"
Endeks bu hafta kaybettiklerini geri aldı.empak konut %4 aşağıda .
Mesele kar mar değil emlak konut özel sektör firması olsaydı şuan en az 4,5 liraydı .ama maalesef devlet memurunun yönetici şirket aynen böyle oluyor.
Devlet memurunun yonetici olmasi degil esas problem. Herkes biliyor esas problemide soylemek istemiyor. Tabiki ozel sirket olsaydi degerli olurdu kimse malini peskeş cekmez. Yuklenici firmalara alt taseronlara bakmak lazim. Kök problem cozulmeden hic birsey duzelmez.
Kimseler yazmiyor ama benim aklima birsey takildi. Anketlerde ekgyo icin 4. Ceyrek 327 milyon kar bekleniyor. Degerlemeden hic mi kar yazmadi bu sirket. Degerlemeye stoklar dahil mi yoksa sadece yatirim amacli gayri menkuller mi degerleniyor sadece. Yoksa iblisler stoktaki mallari ucuz ucuz peskes mi cektiler. Acayip kafam karisti bu degerleme isine. Isgyo 1 milyarin ustunde 4m ceyrek degerleme kari yazdi ha keza trgyo 8.5 milyar tl degerleme kari yazacak. Mantik olarak bu esseginde saglam degerleme yazmasi gerekmez mi?
gayrimenkul yatırım ortaklıklarının karşılaştırması aşağıdaki tabloda yapılmıştır.
https://i.hizliresim.com/ld2ehkp.png
Bilanço tarihi belli miM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice Zırvaladılar
Amacı borsa %0,45 düşer
Ekgyo %1.68 düşer
Amaç ne Acaba
Yuh Olsun Başka birşey demiyorum
yukarıdaki tablo 02.02.2022 tarihinde gönderdiğim tablo ile karşılaştırma yapılması için gönderilmiştir.
Yukarıdaki tablodaki zrgyo nun karında 10 kat fark var ins.emlak konuttada böyle olur
Borsa %2.77 çıktı
Ekgyo %0.85 Düştü
Spk Yuh Diyorum
Bu kadar Oynak bir hisse
Hiç sormuyorlar, hangi zamandayız, nerdeyiz, niye bu haldeyiz, şirketin değeri neden bu fiyatlarda. Bunun sorumlusu kim? Bu işin altından nasıl kalkarız? Yatırımcıyı ne yer ne içer. Niye onlara böyle zulmü reva gördük. Yok yok yok.
Bunda niye bir gariplik ariyorsunki endeks her seferinde yukselen tepe yapar arkasina duzeltme gelir. Aradan zaman gecer endeks yeni zirve daha yapar. Bu surecte ekgyo rallide 3 cikar duzeltmede 5 duser. Ekgyonun fiyati sifira gidene kadar bu oyun devam eder. 2011 de endeks kacti 2022 de endeks kac? 2011 de ekgyo kac liraydi simdi kac lira. Yani bu dongu devam edecektir. Ta ki ekgyo en son zaman diliminde alan en son yatirimcinin parasi zaman maliyeti ile sifir olana kadar devam edecek oyundur ekgyo ve diger kamu hisselerinde yapilanin adi. Simdi ben bakiyorum dolar bazli grafigine yazik diyorum 1.5 dolardan bu hisseyide alan olmus parasi hic olmus. Ben sen yada bu hisseyi 15 centten alanlar emin olsun 10 sene sonra burda biri diyecekki yazik adamlara 10 sene once 15 centten hisse almis, hisse 1.5 cente dusmus. Senin benim onun parasi ile koko cekenler dun varlardi bugunde varlar yarinda var olacaklar. Spk dan habersiz mi oluyor bu olanlar yada hukumetten habersiz mi oluyor hepsininde donen firildaktan haberi var.
2021 12 aylık bilançosunun son gönderim tarihi 11.mart.2022
EKGYO 2021 09 aylık dönemde 9.355.009.462,42 tl türk vatandaşlarına, 1.591.225.150,67 tl yabancı ülke vatandaşlarına satış gerçekleştirmiş ve dönem bilançosunda da 1.117.029.000 tl kar açıklamıştı.
https://www.emlakkonut.com.tr/_Asset...oru-2021-3.pdf
satışlar 4.çeyrekte diğer gmyo şirketleri gibi rekor kıracağa benziyor.
Pazartesi borsa %2,77 çıktı
Salı borsa %0.48 çıktı
Bugün borsa. %1.20 çıktı
———————————————
Toplam. %4,45 çıktı
EKGYO Cuma 2.34 Kapattı bugüu 2,32 ile 2.33 Arası
Ben Bu Hisseye YUH DİYORUM.???
Bist e güven olmaz Allah tan paramın oldukça büyük bir kısmı kriptoda. Paramın 5% ini EKGYO-CEMTAS-TIRE-ARSAN-VAKIF a yatırdım hepsi de birbirinden rezil çıktı...Dolar bazında 10% zararımı kapatınca doğru Binance.
Bu Kadar Olmaz Yuh Olsun Alsınlar Hisselerini Musait Yerlerine Doldursunlar
3 Günde Borsa %5.05 çıktı
EKGYO Üç günde Koskoca. SIFIR
Arkadaşlar neden hepimiz orada burada ağlayıp beddualar edene kadar birleşerek gerekli mercilere şikayet etmiyoruz ! Bu hissede açık şekilde soyuluyor küçük yatırımcılar ! Hissede açık şekilde baskı kuruyorlar ve viob da olsun , açığa satışlarla olsun büyükler her daim kazanırken küçükleri testere fiyat hareketleriyle sürekli zarara uğratıyorlar ! Artan konut fiyatlarına rağmen , artan karlılığa rağmen , sektördeki değer artış kazanımlarıyla fiyatları uçan GYO sektörüne rağmen , Kanal istanbul projesinden çok büyük fayda sağlayacak olmasına rağmen , endekteki inanılmaz fiyat yükselişine rağmen hala fiyatı yıllar öncesi fiyatlarda tutarak bütün yatırımcıları kasten zarara uğratıyorlar !! Buna yasal yollardan bir son vermek gerekmiyor mu arkadaşlar !?? Böyle ağlayarak yada beddua ederek hiçbirsey değişmeyecek ! Bunlarda ne Allah korkusu var , nede vicdan !!
Merhaba hikayeci arkadaşlar
sn. latif bey hissenin ve şirketin gidişatını nasıl görmektesiniz. ytd
Süper süper daha ne olsun tam 5 senedir burdayım 350 bin dolar bagladik ben 3 tl ye dolar bozdurdum 3.10 dan ekgyo aldım daha ne söyleyeyim sen söyle
Şuan bu şirket en az askeri 4 tl olması lazım ama nerde
Bu bir yatirim tavsiyesi degildir
2 kuruş yükselse satıyorlar zaten latif bey. ytd
Allah gelen kap haberlerine bak. 2022 de 27 milyar kdv haric satis hedefi 1.4 milyar kar bekliyolar. Bosuna surunmuyor bu hisse. Gaflet ve delalet hatta hiyanet. Adini sen koy.
Bu nasıl bir iş arkadaş ,ekgyo kap gelmiş
2022 de 27 milyar tl satış hedefi 1.4 milyar kar hedefi vermişler 5% ile inşaat yapılır mı?
Kafa mı buluyorlar.!! Söylenecek söz yok!!!
saygılar,