Sermayedeki son durum:
Mzhld % 28,17
Kemal Zorlu % 7,86
Diğer. % 0,02
Halka Açık % 63,95
Printable View
Sermayedeki son durum:
Mzhld % 28,17
Kemal Zorlu % 7,86
Diğer. % 0,02
Halka Açık % 63,95
herkese bol sabırlar diliyorum
Murat aksaç kimmiş bu adam demiyecem. İsmail akşaç ın nesi oluyormuş
Fahrettin göllü ile İsmail aksaç MERKO gıdada adları bolca geçiyor
Kemal şu şirketi rezil ettin ne mübtezel bir adammışın. Yazık bu isimler senin yanına yakışıyormu babanın kemiklerini sizlatıyorsun desem Yarabbi şükür diyecen
Kolerasyona gel. Nerden nereye. Şaka gibi.
Sn.Ortak fiyatlar eşitlenirkende bır korelasyondan söz etmek zordu. Şöyle ki,korelasyon bir nedensellik anlamı taşımaz. İki hisse arasında bir ilişki oluşmasını birinin diğerine sebep veya sonuç olduğu anlamı çıkarmaya çalıştık. Beklenende o idi ilişkileri bunu düşündürüyor.Sebep sonuç ilişkisinden çoğu zaman korelasyon çıkar ancak başka faktörlerde etkili olabilir. Esprili bir şekilde denizde boğulma vakası ile dondurma tüketimi arasında bir bağlantı görülür ve bu konuda ileri tahminlerde hiç yanıltmaz. Ancak burada sebep bağı bu iki olaydan(hisseden) farklı gizli bir parametre bu sahte korelasyonu ortaya çıkarır. Bu da dondurma ve boğulmada gizli faktör hava sıcaklığı dır. Bizim sahte korelasyonda ise gizli parametre şirkettir(Kemal). Literatür bu sahte,yanıltıcı ve aldatıcı gibi isimlerle anılır.
Eşitkende iki hisse arasında bir üçüncü vardı x kat ikende var . Bu kadar bilime boğmak yerine iki hisse fiyat ilişkisine asla bakmayın ayrı ayrı değerlendirin çünkü oluşan fiyatlar bir zaman serisidir bu veri setide oluşan/oluşturulan fiyatlardan gelmektedir. Her zaman bir bağlantı kurmak mümkün değildir desem tatmin edici olmayacaktı. Özetle korelasyona bakılacak şaşılacak bir durum yok. Yaklaşık on bir ay önce fiyatlar eşitlenirken tahtacı bizden mzhld hissesi mi istiyor diye sorduğumda haklı olarak koro halinde gerekçelerle eplas savunuldu. O zaman bu başa baş fiyatlarda götürmenin gösterdiği korelasyonun aldatıcı olduğunu görerek bunu yazmıştım. Görmeyende yoktu.
Akıl eplasa geç diyordu. Desteği de kaplarla geliyordu. Gelinden noktada eplas her türlü numara çevrilecek hale geldi. Bu fiyatlar seyirci yaptı kadimini yenisini. Mzhld de ise olacaklar ve onun tahminleri her zaman olduğu gibi olmuşlara bakarak değil sanki olmamış şeylere bakarak yapmalıyız. O da sonuç vermeyebilir korkarım. Niye;Sonucu mzhld yatırımcıları yani kadim ky ler ve yeni pozisyon açanlar belirleyecek.Çoğunluğun davranışına bakarak senaryo yapacaklar.Son olarak takaslar, işlem hacimleri belki kap haberleri bize sahte korelasyonu gösterecek zayıf veriler olacak. İnanılmayacak süredir beklediğim hisselerimde yıllar sonra bu durumda bırakanlar böyle yazdıranlar utansın.Ne olur sorusuna cevabımız yok, geçmişe ait her veri var kullanamıyoruz kullandırmıyorlar. Türbün artık bana yakışmaz bünyem kaldırmaz.Bundan sonrası yatırım değil maymun edilmek.Bir tarafa koşacam tutarsa ne ala tutmazsa arkama da bakmam.
Herşey gönlünüzce olsun.
patron, bundan sonra hisseleri 7 yaşındaki çocuğumdan almaya çalışırsın:bravo:
Kemal zorluya sesleniyorum
Onbeş ay önce 49 olan Eplası borsa iki katı artmışken 16 ya düşürdün
Hala da hisse satıp baskı kurarak devam ediyorsun
Yahu sana güvenip hisseni alan şirketine destek olan yatırımcılara karşı hiçmi vicdan azabı çekmiyorsun, sende hiçmi insaf yok, sayende yatırımcılar battı battı
Sen hala hisse satıyorsun, yaptığın hiçbir iş anlaşmasını paylaşmıyorsun, benim borcum dediğin borcu şirketine yıkıyorsun,bilançoda zarar göstermek için rakamlara kırk takla attırıyorsun
El insaf be kardeşim sende hiçmi Allah korkusu yok, aynanın karşısına geçip kendine bir bak ,bu dünya kime kalmış aldığın ahlar arşa vardı
Sana kim akıl veriyorsa bilki yanlış yoldasın, garibanın ahı tutarda çarpılırsın
Yazıklar olsun
Mzhol ..... iyi haber.... yukari ve mal cikma..
Eplas.......kötü haber...baskilama ve mal toplama
Olabilir mi??
Mzholun ıvır zıvır istiraklerini de hesaba katarak
Kabaca eplasin %33 i degerinde oldugunu düşünebiliriz...diger varliklarini eplasin %5 i kadar edecegini dikkate alarak...
Sermaye farklari dikkate alindiginda
Eplasin sernayesi 2.5 kat daha fazla
Mzhol 800 milyon ediyorsa ...eplasin kabaca
2.3 milyar etmesi lazim...
Ve pay basina 82 tl..
Nasrettin hocanin fikrasi bu..
Kedi bu ise et nerede..
Yok eğer bu et ise kedi nerede??
İnek içti dağa kaçti yandı bitti kül oldu
Merhaba
Değerli Kardeşim, içten olduğunu bildiğim temennin için çok teşekkürler. Senin de, bir çok arkadaşın da emeği var bu sayfada.
Tatildeyim. Yazılanları okuyorum da, telefonla bir şeyler yazmak zor oluyor.
Burada asla sattığımı yazmam dedim ama geçen sene mülk almak için bir miktar sattım. Mülkün getirisi çok yüksek olduğu için pişman etmedi.
Şu an itibarı ile de, diğer yatırımlarımı da eplasa dönüştürdüm. Kalan Mazharları bekleteceğim.
Bu alçak adamın, ne tür bir kalleşlik yapacağını bilemiyoruz.
Alçak ve kalleş dediğimde hırlayanların sesi soluğu çıkmıyor. Bazıları da kaçtılar. Uzun süre manipülasyon yaptıktan sonra buhar oldular.
Bu fanatik ve vefalı yatırımcıyı sırtından bıçakladılar.
Borsa bileşik endexi bile ikiye katlamış, bunlar halen ********lik peşinde. Her neyse...
Köse'yi bile ters köşe ettiler...(Köse kardeşim, hepimize çok para borçlusun. :-) )
Demek ki yatırım bireyselmiş. Burada rahat yazayım diye 1000 Eplasla başladım, daha sonra ben bile yazılanlardan etkilenip, son senelerdeki alımlarımı Eplas olarak yaptım.
Çok güzel oyun kuruyorlar insanlar farkında değil.
Hiç kimse aldığı hisseyi daha aşağıdan satmaz. Yada çok az bir karla satmaz. Alıcı kendisi ise satar. Önceki devirler saatler, dakikalar içinde yapılmıştı.
Şu en son kote olayını ben tamamen farklı anlıyorum. Adam satmak için dönüştürüyor ama neden satsın ki?
O psikolojiyi vererek millete mal sattırıp, satanın malını alıyorlar gibi okuyorum.
Neredeyse 5 Eplas 1 Mazhar...
Arkadaşlar hesaplar yapıyorlar, hesapları doğru.., ama ortada matematik olarak yanlış olmasa da , büyük bir yanlış var. Kemal Z.
Herkesin zamanında övgüler düzdüğü, benim bile mağdur düşündüğüm ve şu anda ne mal olduğunu herkesin gördüğü bir şahıs.
İyi olur kimse merak etmesin.
İnsanların hayatını tüketti vampir.
Bütün yatırımcı arkadaşlara selam ve saygılarımla,
Sevgili ENCEBAY arkadaşım; benim Kemal Abiyi övdüğüm
bir yazımı bulamazsın.
Babadan kalma onca şirketin %90'ını
kaybetmiş veya atıl duruma getirmiş olan
bir CEO yu nasıl övebilirim.
Teessüf ederim.
Ben yıllardır şeffaflık yok derken, birileri
bilanço ve dip notlar diyordu unutma
Değerli ercanbay... İçten bulabileceğin bir paylaşımda bulunma fırsatını kaçırmak istemem...!
Senin için bir sevindim.. Bİr yandan da üzüldüm.. deme fırsatını ANLAMLANDIRMAK isterim...!
Yıllardır gönlüme göre bir ev almak istediğinizi bu sayfalarda dile getirdiğini bilenler... Bilir...!
Güle güle huzur içinde oturmayı Allah nasip etsin...!
Benim anladığım mzhol hisselerini satarak bu yatırıma ne kadar katkısı oldu ki....!
MÜLK getirisinin de çok yüksek olduğunu beyan ederek, senin yüzünün gülmesinde.....!
Ne kadar mzhol katkı sağladığını, İÇTEN bir DİL ile dile getirmeni bekliyoruz.....!
DEĞERLİ bir yatırımcı olduğunu bindiğim için diyorum kiii.....!
HIRLAMADAN... kimin ALÇAK ve KALLEŞ oldugunu ANLANDIRMANI bekliyoruz...!
Senin için üzüldüm derken... Sende de anlaşılan pek de mzhol kalmamış....!
ALL / VER' e girmişsin, arbitraj yapayım derken malını EPLAS 'a cevirmiş olmalısın....!
ALL / VER' e girmek sana da yaramamış, elin oğluna sende kaptırmışsın oğlan MAL ' ını...!
Pişmanlığını...Alavere...Dalavere...yaparak, sende HATANI nasıl ABİ 'lerine MAL edersin ...!
Seni gidi seni... Harbi TRAŞ 'çı seni... Sana DOSTUN olarak diyeceğim MAL 'ına sahip ol....!
Bana sakın ABİ deme... Diyemeyeceğini zaten bilenler bilir , Ben sana her zaman lazımım..!
Ben bugün aynı yerdeyim... Koyduğum yerdeyim...KAÇAN...Olmadım kovalayan oldum....!
Bir yılı aşkın bu girdabı bize yaşattığı için...!!!
Savunduklarımı ne pahasına olursa olsun dilime dolamak benim karekterimde yok...!
Bizde ARNAVUTCA BESA bir defa söylenir, birileri gibi TÜKÜRDÜĞÜMÜ yalamam...!
Yatırımlarına sahip çıkmak inananların bugün yüzünü güldürmüyorsa SEBEP ne...!
Yatırımına sahıp çıkamıyorsan NEDENİ kendinde ARA tavsiyem malına sahip ol....
Selamlar saygılar.
Fabrika 3 vardiya çalışıyor mu? tıkır tıkır çalışıyor. Bilanço oyunları ile karlılığı kamufle ediliyor, o da nereye kadar,
Gayrimenkul zengini şirketin gayrimenkulleri değerleniyor mu? hem de nasıl.
Basmane çukuru çözülecek mi? ister seve seve, ister....
Yeniden değerleme olacak mı?Bunak düğmeye bastığında
Bu fiyatlarda mal satılmaz, tam tersi alınır. Piyasa değerine fabrikanın arazisini bile satın alamazsın. Şu an inanılmaz bir baskılama var, amaç eski yatırımcıları ve KY yi bu fiyatlardan dökmek, kendi adıma hedefim % e ulaşana kadar alıma devam..
80 yaşındaki ihtiyar bunak, mazoşist, alçak adama rağmen yola devam...İnşallah mezar taşına prezervatif geçirirler..
Beşe katladı.
Umarım Eplas da en kısa sürede baba Mzhld’nin yolundan gider.
Merhaba,
Şu adamın Eplas yatırımcısına attığı kazığı görmezden gelerek bana cevap yetiştiriyorsun ya pes artık.
Sattığım holdingler şuan 150 Tl ye karşılık geliyor. Kalan da yeter.
Şu son sene ve halen süren operasyonları bir düşün, ondan sonra yaz.
Zira, Alçak ve kalleş bir adamı desteklemiş olursun.
Çizgimi asla bozmadım. Alçak ve Kalleş, dedim, daha fazlasını da yaptığı için yanılmadım.
Sen belli ki içeriden haber alıyorsun, onun için çok mutlusun. Bir de 49 dan beri mal alanlara sor.
Dikkat et, Kz kendini kurtarır, sen kurtaramazsın.
Her zaman zalimin yanındaydın, seni alkışlayanlar da oldu.
Kraldan fazla kralcı olmak iyi değildir.
Temennilerin için teşekkürler.
Saygılarımla,
KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1033937
Dosyalar:
Bilindiği
üzere, Şirketimizin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik bazı yatırım
projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine bağlanmıştı.
08.04.2020 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik
Belgesi eki olan yerli makine ve teçhizat listesinde yer alan kayıtlı teçhizatlara
ait olarak; konuya ilişkin yapılan son açıklamadan bugüne kadar 827.608,00
TL'lik ilave makina, kalıp ve cihaz imali gerçekleştirilmiştir.
Mevcut yatırım
teşvik belgesinin, planlanan yatırımlar çerçevesinde, 26.05.2022 tarihi
itibariyle T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na başvurulmuş olup,
ilave yatırım tutarı onaylanmış ve revize edilen toplam teşvik
tutarı Yerli liste yatırım bedeli; 28.980.280,00 TL 'den 86.879.828,00 TL
'ye, İthal liste yatırım bedelimiz; 10.315.381,62 FOB $ 'dan 10.790.311,20
FOB $ şeklinde güncellenmiştir.
01.06.2022
ÖDA 2022/13
sadece gülüyorum !!! :))
Kemal Abinin bu açıklaması
KISA KALDI.
İşlem hacmi pek artmadı.
Farklı bir şey bulmalı
Piyasa değeri sadece ve sadece 480 milyon TL, sadece alınan teşvik TL bazında toplan 280 Milyon yapıyor, fabrikanın arazisi bile en az 500 Milyon eder, bina, makina ekipman koy üzerine 1000 Milyon daha, marka değeri 200 Milyon, Basmane, Romanya, Almanya, İstanbul, Çeşme, Ankara, nasıl cenderedir. Varlık içinde yokluk dedikleri bu olsa gerek
Togg un tamponunu ön döşünü ve geri kalan plastik parçalarını falan mı yapacak yoksa bu eplas...kalıp kalıp kalıp bi açıklamadılar bu kalıplarla ne yapacaklar...
ya hu kalıp yapıyosan elinde bir anlaşma olmalı ki yapasın kalıbı... bir anlaşma olmadan hangi teknik veriye göre kalıp yapıyor anlamış değilim..anlaşma var da açıklanmıyor mu yoksa???
sahi bu togg un plastik parçaları nerede üretiliyor??
yerli ve milli olacaksa plastiği bizden olsa olmaz mı?
Momentum iyi
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sılvr bile seni 10 a katladı.... her işinde bela bulasın...... ama aklında olsun çöktüm mala 2055 te xxxx li fiyattan satcam......
Holding zarar uğradı 15’li fiyatlardan kelepir Eplas satıldı kağıt 19 oldu.
Tavan oldu. 19.06₺
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gayriresmi kaça sattı bilmiyoruz.
Eğer öyleyse o parayla bari 1001 gıdaya olan şahsi borcunu kapatsın!!
Azıcık vicdanı varsa...
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kemal Abi mahkeme kararı olmadan borç kapama
diye kötü bir alışkanlığı yoktur
ille mahkeme ve haciz olacak
ondan sonra gayrimenkul satarak
borcunu ödeyecek
Eplas bedelli yaptı, bundan sonra yaparsa bedelsiz olur.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.