Gelen kap da toplam varlıklar 9.727 mio olmuş
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gelen kap da toplam varlıklar 9.727 mio olmuş
Bu verilen rakam yıl başında 11,60 TL den hesaplanan dolar kuruna göre değerleme yapılmış fiyat..!!!
O zamanlar bunun 8,8 milyarı taşınmazların fiyatı 0,7 milyar TL di de nakit varlıklar dı..!!!
8,8 milyar ÷11,6= 758 milyon dolar ×18,2=13,8 milyar TL+ 1,5 milyar TL döviz varlığı=15,3 milyar TL toplam mal varlık değeri..!!!
Bunun içinde daha Büyükyalıdan yarı fiyata alınmış 300 kusur bağımsız bölüm yok..!!!
Yani 15,3 milyar TL yi bile baz alsak defter değeri 15,3 milyar TL ÷ 728 milyon lot=21 TL ye gelir..!!!
Büyükyalıyı da katınca bu 23 TL den aşağı olmaz..!!!
Buyrun size hırsızların karın ağrısının sebebi..;-))
Seve seve gideceksin seve seve..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Şimdi sorunun cevabını verdim sanırım..;-))
Bir dd/pd ye gelse 23 TL den işlem görür, GYO ortalaması olan 2,5 dd/pd ye gelse 57,5 TL den işlem görür..!!
Bakalım bu son kap haberi ile hangi Arap fonlarına göz kırpılıyor yakında anlarız..;-))
Yine endeks bir 10 bin gittikten sonra bizimki hareketlenecek galiba.
Bu ZRGYO altın madeni mi buldu arkadaş, tavandan yalama oldu, altının kralı burada ama yüzüne bakan yok.
Gene kendi dinamikleriyle hareket ediyor, bizde destek atarız sıkıntı yok
bawer 3ncü bedduayi vermeden ne kaptin kaptin sonra hisse cikiyor :rules:
bir önceki 8,62 hareketinde verip bankalara dönmeyen herkesin parasını pul ettiler işi yoksa fonların bankalardan kazanıp gelmesini bekle dur artık
Bizim ortak EKGYO yine %5 yapmış, borsanın en hantalıydı güya.
Neyse ben bunu fazla izlemeyeceğim artık akşam kapanışa bakmak yeterli, teker teker gelin yahu, öyle değil mi Dvk hocam.
Estağfurallah
Forumda okuduğum sayılı değer yatırımcılardan birisin ,
senle hemen hemen ayni zamanda Özak aldik o zamandan bu tarihe kadar kaç katı çıktı,
bu bile yeterli ,
Çok teşekkür ederim hepimiz hayrını görelim,
Rahmetli Yaşar Erdinç hocanin videolari var
karı kocanın hikayesini anlatir , onu dinle hocam
Bir şey farkettim bu hisse ne zaman sağlam bir yükseliş yapsa, bir gün sonrasına bir arkadas kuşlu sitede ettiği küfürlerin dozajini daha bir arttırıyor. Artık iyice şüphelenmeye başladım yukardan hisse satıp alttan yerine koymak için bunu yapıyor galiba. Yoksa herkese bu kadar küfür savurarak kadar u denli terbiyesizlesmenin ne amaci olabilir? insanları hisseden uzaklaştırıyor ki, zaten sığ tahta, tahtacinin ekmeğine yağ sürüyor, dün yukardan sattıklarını da yerine koyuyor, bir de marifetmis gibi ekran görüntüsü paylaşıp, aklınca patrona mesaj gönderiyor. Birde SPK vs resmi kurumlara da Hashtag yapıyor. Allah ıslah etsin ne diyeyim....
Patrona aç gözlü diyor ama kendisi aç gözlünün önde gideni, lotunu arttırmak için yapmayacağı pislik yok bu karaktersizin....
Bende dikkat ediyorum, hissede ne zaman saçma sapan bir düşüş olsa ya bana sarıyorsun yada patronu övmeye başlıyorsun..!!!
Borsa bir haftada +10 yaptı bu hırsızlar +7 yapıp 4 ünü geri aldı, buna tek kelime etmiyorsun..!!!
Daha iki hafta önce hisse ucuz diye benimle kavga ediyordun pahalı dedim diye, şimdi ne değişti de ucuz hisseyi biz alıyoruz diye terbiyesiz oluyoruz..???
Bugün kü alışım sadece ilave alış, al sat yaptığım yok, elime nakit geçti bastım özak GYO ya, zoruna mı gitti..???
Şunu açıkça söylüyoru, benimle uğraşanların çoğu ya patronun yalakası, yada al sat yapan spek bozuntusu..!!!
Kimin ne yazdığına bakınca herkes herşeyi görüyor zaten, bit yavrusuna da yazdım, kim buraya al sat için yorum yazıyorsa Allah belasını versin..!!!
Dün %2.10 eksiydi, bugün daha %2 eksi olamadı çok şükür.:) Kapanışa kadar daha da çakmazsa tabi ki.
Haftayı kötü kapattık maalesef, 2 günde %4 düşüş endekse rağmen.
İyi tatiller herkese.
Eşşeği mi buralarda bir yere bağlamıştım gören oldu mu
Ha tamam tamam aşağı çayıra inmiş otları gür görünce dayanamamış kerata
[QUOTE=kilavuz;6090647]Eşşeği mi buralarda bir yere bağlamıştım gören oldu mu
Ha tamam tamam aşağı çayıra inmiş otları gür görünce dayanamamış kerata[/QUTE]
Yok aşağıdaki otlar gürleşmiş, yok yukarıdaki yapraklar yeşermiş diye diye senin eşşek hep destek direnç patlatarak karnını doyurmaya alışmış..!!!
Dikkat etsin ortalıkta kasap çok, biri kesip sucuk yapar görür gününü..;-))
Eşşeğim direnç patlatamaz iki adım tepeye gitse niye geldim ben buraya der döner götünün üstünde çimler de kayak yapar iner aşşağı benim asıl korkum bu kadar otu yemesi bir gün çatlayıp yığılıp kalacak o olacak yoksa yesin daldanda yesin kabahtanda yesin yeter ki çok yemesin
Sorun da o zaten, senin eşşek merayı kurutmadan yaylaya çıkmıyor bir türlü..;-))
Bıraksa başkalarında karnı doysa iyi olacak ama, yok hepsini benim diyor başka da bişey demiyor namıssız eşoğol eşşek..;-))
Valla benim koyunlar senin eşşeğin otlarını yedi bugün biraz kusura bakma..;-))
Sende asels diye Bi at vardı sattın mı o atı taliplisi çok dikkat et
Kamularda kamu eliyle manipülasyon burası türkiye özak 10 tavan yapsa bürüt takasa alınırmiydi ah bu dinciler ateşleri bol olsun...
Sattıkları herşeye %150 zam yapıp işçisine gelince ayak sürüyen patronları askari ücrete ve kamu çalışanlarına yaptığı zamlarla nasıl imzaya çektiyse, şimdide şirketi kâr ettiği halde bunu yatırımcısına ve hisse fiyatına yansıtmayan hırsız patronları kamu şirketlerinin fiyatlarını yukarıya çekerek izaya çekiyor..!!!
Suçlu olan ederine gelene kadar yükselen mi yoksa ederinin altında tutmak için her türlü pisliği yapanlar mı..???
Adamın mal varlığı üç ay sonra piyasa değerinin neredeyse üç katına çıkmış olacak ama hala ölü fiyattan yatırımcı satıp çıksın diye i.p.n.e l.i.k yapıyor..!!!
Allah gözü doymayan aç k.ö.p.e.k.l.e.r.i.n belasını versin..!!!
Her sözü g.ö.tünden anlıyorsun burada söylenen özak 10 tavan yapsa bürüt takasa alınırmiydi sorusudur SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya beyler onu söyledik bunu söyledim geçin , Pazar günü saat 8 olmuş halen beton dökülüyor göktürk 2 şantiyesinde . Akçansa mikserlerinin bini bir olmuş siz hala o anlamadı şöyle oldu böyle oldu 🤣
Bu ülkede öyle saçma sapan şeyler oluyor ki beyin yakan cinsten..!!!
Biri çıkar Yunanlılara tek kelime bile etmeden İzmir'i Osmanlı'nın gerici zihniyetinden kurtardık der, biri çıkar 50 bin tır silah yığılmış Suriye'de bizim ne işiniz var der, biri çıkar vatandaş suda boğulurken benim tatil hakkım yok mu der, birileri de çıkar hissede dönen oyunlara tek kelime etmeden, yaptığı işler için tek kelime etmeden saçma sapan yorumlar yazar..!!!
Vel hasıl çok saçma bir dönemi yaşıyoruz ne yazık ki, haine hain diyemediğimiz, hırsıza hırsız diyemediğimiz, haklının haksız haksızların ise haklı göründüğü bir dönemde yaşıyoruz..!!!
Bu saçmalık bir noktadan sonra bardağı taşıran son damla olur ve her şey aslına rücu eder, o günlere giderek yaklaşıyoruz, bu saçmalıklar çok yakında son bulacak ve toptan bir temizlik şart olacak..!!!
Hiçbir ülke içindeki hainleri ebediyen sırtında taşımaz, uygun yerde silkeyeyip döker ve arkasına bile bakmaz..!!!
Ayna anda kaç inşaat yapacağız.. 3 otel arazisi, Göktürk 2 3 , Halkalı emlak konut, Balmumcu, Mahmutbey...
Bir dost
Sen burada ikide bir milliyetçilik dersi veriyorsun ama türkiyenin domografik yapısı bozulurken sesi çıkmayan adamdan milliyetçi olmaz ... ayrıca burasi hisse forumu millete ayar cekip durma kirli siyasetini baska yerde yaz...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parti bayrağındaki oklardan biri devletçilik olanlar devleti yıkmak için kurulmuş bir parti ile ittifak yapınca sorun yok, ikinci ilkesi halkçılık olanın, halkın %50 sine bidon kafalı göbeğini kaşıyan adam dağdaki çoban beyinsiz demesinde bir sorun yok, üçüncü ilkesi milliyetçilik olanların, geçmişindeki atasına hakaret edip yok saymasında sorun yok; ama birileri ölümden kaçıp ülkemize sığındığı için biz ırkçılık yapmadık diye milliyetçi olamazmışız..;-))
Bu aklı size veren Allah'ım keşke kullanma kılavuzu da verseymiş..!!!
Milliyetçilik ile faşistliğin arasındaki fark ırkçılıktır, malesef bazılarımız faşistliği milliyetçilik sanıyor..!!!
Okuma oranının %15 - 20 olduğu 1930 larda yaptıkları seçimlerde %80 oy aldıklarında hakl cahil yada bidon kafalı değil, okuma oranının %90 olduğu zamanda oyları %20 lere düşünce halkın çoğu cahil ve bidon kafalı..;-)))
Damekki okuma oranı arttıkça birilerinin yalanlarına inananların sayısı azalmış..!!
Okuma yazma oranları artınca beni afakanlar basıyor diyeni unuttun dolar alamayanlara aralıkta kur korumalı mevduatla alma şansı verenleri unuttun ihaleleri bedeleizleri kendi şirketini halka arz edenleri unuttun sana sayfalarca yazarım ama nafile sende münafıklık alametleri görüyorum dikkat et..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen haftanın so 2 günü ızdıraplı geçmişti, makası kapatcak mı bakalım.
İyi haftalar herkese.
göktürk 2 bitim tarihi gelecek yaz haziran sonu, satışlarda yarıya yakınız. Her ay 3-4 daire satılırsa bitiyor zaten. Göktürk 3 proje çalışmaları devam ediyor ,2023 başında o da başlar. Emlak konutun bu bölgede hazırlıkları süren çok güzel bir arazisi var , birkaç aya ihalesine çıkılacak özak için hedef projelerden biri... Özak gyo , elindeki ve alacabileceği her türlü projeye her an başlayabilecek maddi durum ve teknik kapasiteye sahiptir. O yüzden yeterki beton dökülecek, demir bağlanacak yerler olsun :halay: