Eve aldığım stoğu borsa gibi düşünsem çoğunu satmam gerek. Yağ %500 şeker 6 ayda %300 banyo sabunu %500 süt ürünleri %300 yapmış satıp alttan mi alsam ki. Bunun desteği direnci de belli degil ki.
Printable View
Eve aldığım stoğu borsa gibi düşünsem çoğunu satmam gerek. Yağ %500 şeker 6 ayda %300 banyo sabunu %500 süt ürünleri %300 yapmış satıp alttan mi alsam ki. Bunun desteği direnci de belli degil ki.
Daxa baktık, Dowa baktık...
Bankalar yukarı endeks aşağı..ilginç
ben 270 altına alış yazdım. hadi bakalım ya nasip. arada sağlam şort poz kapayarak uzayacağım. d*****n kuyruğu sanki bugün kopacak. her yer yeşil bu kırmızı.
Bu arada Alper kardeşim yüzünden her gün Ereğli takip ediyorum şu günler ya yemeği dışarda yiyordur yada her gün çiçek alıyordur
SPOT, Tacirler Yatırım sol taraftaysa abartıyor,
https://i.hizliresim.com/mqia172.PNG
Harc bitti yapi paydos formasyonu mu simdi bu
-120 kontrat shortu kapattım...Eğer cuma vakti,elim kolum bağlı iken bir yamukluk yaparsa....Allahından bul,derim.
Bu iblis, tenhada yakalamayı seviyor..Her şeyi hesaba katar...
Ben kaçar...tutun şu piyasayı..
abi git namazına Allah kabul etsin.
nasipte ne varsa o.
2800--2760..4000 aldı iblis pala short tan..
hesabını yapmış..
teknik falan hikaye.. adamın işi dolandırmak üzere kurulmuş
Sadi Kaymaz Retweetledi
Tarım Editörü
@irfandonat
·
2s
Küresel buğday stokları kırmızı alarm veriyor: 10 haftalık stok var
Yaklaşan gıda kriziyle ilgili daha önce birçok kez uyarıda bulunan tarım analiz firması Gro Intelligence CEO'su Sara Menker, dünyanın 10 haftalık tüketime yetecek kadar buğday stokunun kaldığını söyledi.
dowa bakarak yorum artık tutmayacak gibi...
2700 kar al viopta….
2430 üstüne giderse spot stop…
100.000 den fazla diger shortcu var pastada.
Teknik short diyor, pasta manyak misin ne shortu diyor. Flat en iyisi gibi ama sert bir harekete dogru hazirlik var
Suyu bol olan tarla arıyorum, gübre işini doğal yolla halledicem, kurumuş atık tarlada çer çöp yaprak ot ne varsa toplayıp çürütüp, içine hayvan gübresiyle fermantasyona uğratıp kışın doğal gübre elde edecem. ilaca da para vermicem, ısırganotu doğal azot kaynağıymış birazda ısırganotu ekip yeşil yapraklarını iki üç ay suyun içinde bekletip elde edilen suya 1 e 10 su ekleyip domatese verecem, zararlı pörtü böcükten de korumak için domates fidesi yakınlarına dereotunu diktik mi tamamdır.
Artık elde ettiğimiz ürünü sattığımızı satarız satamadığımızı salça yaparız. Nasıl fikir abi
uzak vade dolar hep kırmızı...
saray ahalisine kuşlar haberi uçurmuş...
https://i.hizliresim.com/5rklxwt.jpg
şeye vermeye başladılar... ne ola ki..
https://serbestiyet.com/haberler/blo...yapildi-92406/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pala artık fışkırdatamıyor bozkurt reis..
yabancı acayip şekilde tcell satıyor...
üçüne beşine bakmıyor...
her kademeden satışta satış...
GARAN için BBHT'de takas gerçekleşmediği için fiili dolaşım payı güncellenmedi, daha önceki ağırlık var dendi.
rezervler fecaat...
bbva çok daha ucuza alabilirdi bankayı birkaç ay daha beklese, rezervlerin düşüşüne bakılırsa...
aldıklarından bin beter bırakacaklar ülkeyi...
levyeci geldi levyeci şeylere levye vurulur :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Cevapladığınız için teşekkürler stopsuz o kadar büyük pozisyon çok tehlikeli bence marjininizi toplam nakit büyüklüğünüzü bilemiyorum tabi ama yine de bence tehlikeli siz daha iyi biliyorsunuzdur ben batık esnafım fikrimi bile beyan etmemeliyim diye hissediyorum kendimi özgüven sıfıra indi bende Allah sizleri korusun viopta ..
20.05.2022 14:32:02 tcmb brüt döviz rezervleri 13 mayıs'ta haftalık %7.30 azalış ile 61 milyar 198 milyon dolar
rezervlerde gözüken! altın stokları için de vahim iddialar var... burda yazılmayacak kadar...
2751 long açtım..
hayırlısı neyse o olsun
Teknoloji çağında 2 gün valör yüksek, ertesi güne hatta ertesi sabaha indirmeleri gerekir bence. Bugün alan'ın MKK'ya yansıması ertesi sabah olmalı, parasını da Saat 9:30'da hazır tutmalı.
2 günlük bellirsizlik A tip fonlara da ilgiyi azaltıyor olabilir.
Devre kesiciler çalışır mı ki, robotlar ne diyonuz, şeyttürelim mi :he:
VOB yapmayın
Memedabi nasıl büüüle iyi mi
Hafta sonu bi süpriz mi var acab?
Sermaye kontrolu? ya da başka bir kazık?
neyi fiyatlayıp durup duru bu pala
süperbonoyu mu çıkmaz o :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Ayhan başkan ,
dolaresleri senmi satıyorsun :)