Baak sen :rules:
Printable View
17 aralik 21 nisan 8 haziran tepelerindeki azalan sekilde macd tepelerine istinaden shortta israrla bekledim..kanirta kanirta olsada kismen hedefim gerceklesti.nasil olurda arada tepişirken long dan dayak yedim kendimi affedemiyorum :(
XU030YVADE 2610.25
Güzel bir gece oldu ..bakmayın atıştıklarımıza ..bunlar benim en eski dostlarım kol kırılır yen içinde kalır :)
Sabırsızlıktan ve hergün ekrana bakmaktan oluyor. Yoksa gıbraşmasan şortcu da lönkcü de kazanıyor bu piyasada sırayla suyu yükseltiyorlar balıklar karıncaları yiyor sonra suyu kesiyorlar karıncalar balıkları yiyor. Ya hep şortcu olucan yada hep lönkcü olucan, arada trade yapayım paraları daha çok katlayayım dersen, sıfır elde var sıfır... Benim gibi ne düşerken kazanırsın ne de yükselirken fakir gelir fakir gidersin.
Sök tuşun birini, eline para geçtikçe aynı renge at sürekli, bi gün o renk gelir
https://www.hisse.net/topluluk/showt...65#post5960665
Sayın EMLAK :)
........
Üstat TÜRKOĞLU :one: :he:
-------
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece dileylilerim :)
https://www.youtube.com/watch?v=sfj-exjoBKo
Ama gerçek işlemler değil mi? saatine kadar takasbank verileriyle...VOB böyle oynanır. sen anlayamazsın. Sendeki bir saplantı, REAL TİME..gerçi 2 tane kontrat ile yazsan ne olur yazmasan ne olur.
Vob böyle oynanır..teknik,oyun teorisiyle..açarsın x kontrat long...desteği kırdı mı,3x ile ters işlem yaparsın.nette eder 2x
Haydi gidip yatıver.GENÇLER DEVAM ETSİN:)
dogri diysen bozkurt ağam..sanki hergun birkalayinca bi halt olduk..ya şu memed abeyin dedigi infilakşın poyint aniden fiskirtmalari geriye miçmalari falan olmasa oturcan oturdugun yerde de,teminat bi yerden sonra can skmaya basliyor,bunu da bilerek yapiyorlar..dogru pozisyonu bile tasimani zorlastiriyorlar bu sapık hareketlerle.sonra psikon bozuluyo,kendinden suphe etmeye basliyorsun,herkes dogru tarafta sen terste duygusuna kapiliyosun vs vs vs..ne cektim anasini satim 1-2 aydir shortta.hele 3008 nirvana oldu..ortalik yerde long bulasmasam hadi bulastik bari kol kes ya..ne gerek var diyosun ordan burdan donecek ya,cunku asil pozuma inancim zayifladi,bir asagi bir yukari nefret ettirdiler,dusmeyecek yukselmeyecek vs vs kafani hergun allak bullak ediyorlar.
O şortları tutsaydın, şimdi bi elinde viski bi elinde puro püfür püfür niagara şelalesini izlerdin. Yabcak bişiii yok bir sonraki turda artık daha tecrübe kazanmış olursun. Sağlık olsun abi yabcak bişii yok.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
kisaca boyundan buyuk oynamayacaksin.ayak bilegine kadar risk yeterli.bel hizasina kadar risk aliyosan da ABKA nin dedigi gibi aninda tornistan edip K/Z hesabini kendi lehine donduremiyorsan veya o kadar maddi gucun yoksa hic boqu bokuna poz artirma,stoploss ol gec basina daha buyuk bela acma..
Ofofof, yön değiştirmeli martingeyl. Yikim mukadderat..
Aracı kurumlar neden komisyonu kaldıraçlı hacim üzerinden alıyor? Yani çok fazla komisyon değil mi bu?
Hisse taşıma faizleri %40 olmuş, temerrüt faizi %70'e varmış, hisse kredi oranı 5 e kadar varmış.
Bankaların yeni kredi sağlamada isteksizliği, yabancıların çıkışı, paralı adamların tatile çıkması, haber akışı vs düşüşü tetiklemiş.
Ben bir fon veya yatırımcı çıkış yapıyor olabilir demiştim, tahminim galiba doğru olabilir. Bu yatırımcının çıkışı diğerlerini tetikler mi yarın bakarız.
Doları olup TL kredi kullananların listesi bankalara gönderildi denmişti, içinde borscılar var ise, o da etki etmiş olabilir.
ışık menkul hisse işlemlerinde komisyon oranını 0 demiş.
kullanan var mı
mert 45
topici bence boş yere yoruyorsun
bak sonuna ünlem işareti bile koymadım değerini anla.
mertin topiğimi var...
Türkcell BDDK ile ilgili açıklama göndermedi, ama BBHT'de Türkcell'i aradık sorduk, iştiraklerimiz var bir şeyler söylemişler. İyi bir şey söyleseler anlardım. Belki yakında bilanço açıklayacağız oradan bakarsınız sezssizlik dönemi girdik diye düşünüyorlar.
Geçen yıl eylül ayından beri hisse işlemlerini oraya aktardım. Evet komisyon sıfır gercekten.
Bu arada bugün mesaj atmış hisse temerrüt faizi merkez gec likidite faizi+50 olmuş. Yüzde 67 faiz ... likidite krizi kapıda diye öngörüyorlar demektir... krizle gelen krizle gider...
Eline sağlık bulut abeh
Ben teknik pek anlamıyorum dayak yiye yiye karambole az az kazanmaya başladık.
Ama bilen bilir 14 senelik borsaci son 10 senedir de fanatik temel analizciyim. Değer yatırımı yaparım. Ucuz mal alır yine ucuz iken satarım.
En son böyle ucuzluğu 2019 sonunda gördüm ve 2020 yan kağıt rallisi olmuştu. Tek pişmanlığım ucuza çok mal vermemdir : artık bende ucuza mal yok.
Viob cu için ozetim: kısa poz 1 bilemedin 2 günlüktür. Kazanınca kalkmayı bilin yoksa bi patlar gider arkadan el sallarsınız.
Bunu kıpkırmızı günde buraya yazayım. Bu fiyatlara ben herkese her şeye kulagiki kapatır malı alır üstüne yatarım gerisini başkası düşünsün.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son günlerdeki kaçakçı demirciler vs operasyonlar nedeni ile de satışlar olabilir. Borsa para aklama için güzel bir ortam, düşükten aldım yüksekten sattım deniyordur.
Bu arada gerçek borsacının sakat işler ile kesinlikle alakası olmaz, bu da benim görüşüm.
Tanıdığım borsacılar gayet iyi, eğitimli, rasyonel insanlar ama şans yardım etmiyor olabilir o başka.
Hiç fark etmez. Para uyumaz. Bak ismen aldım 5 liraya pandemi oldu mal gibi 3 liraya bastılar kağıdı bi pacal yaptım ki maliyet 3.8x ike pacal bitirdim.
Oradan bi koydu 25 liraya.
Su an ismen 60 lira olsa pahalı demem.
Gerisi hikaye. Bi gün gider önemli olan o gün içinde olabilecek misin.
Bunu garanti etmenin tek yolu mal taşımaktır. Mal orada ise hamal burada o girsin bu çıksın faiz çok diyen satsın az diyen alsın korkan kaçsın korkanın çocuğu olmaz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüşe sebep ararsan çok sebep var. 5 gündür aralıksız sopa bıktık :)
Yarın son yarım saatte alabilirler gibime geliyor ama emin değilim. Hep vade sonu son yarım saat düşüş oluyor bu sefer farklı olabilir belki.
Bence ASELS'da birilerinde bilgi var kafadan yükseliyor sonra düşüyor. İşi bilen yükseltmeden topluyor, muhtemelen borsacı değildir.
:rules::kahkah:
kendi çapımızda hocam :)
Hani hadise çap ve çember meselesi ya ..sonuç hep 3.14 ..ama öyle değil işte :he:
https://i.hizliresim.com/nhdah7q.jpg
yaşın kaç la senin ergen falan mısın
ne bu la herkes korku filminden cikmis gibi gergin..
Dostlar tadı kaçtı artık...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...65#post5960665
Ee bu senin yazın değil mi ?
Benim sayemde kazanırken kral ,bana ters pozisyon açınca kaybedince şekül şükül :rules::kahkah:
Düşük emekli aylık alanlara güzel bir haber, maaşı yüksek olanlar enflasyon oranında zam alacak muhtemelen.
>>>>>>>
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/emek...edildi/2626318
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, ek gösterge ile öğrenci affı düzenlemesini de içeren kanun teklifinin görüşmelerinde, en düşük emekli aylığının 3 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören önerge kabul edildi.