Olmazmı ileride onda da olur:) 3-5 ay öncesini hatırlarsan garan da milyon milyon satış görünüyordu. O zaman da bu satış gerçekçi değil demiştim. Garan da işlem yapan bu dümeni hep çeviriyor. Onu demek istedim dostum. Elbette tektuya sözüm yok:)))
Printable View
Dustu haber !!
Şirketimizin aktifine kayıtlı İzmir Çeşme Alaçatı da bulunan 80 dönümlük arazi üzerinde
yapmayı planladığı ve 2011 sonunda ruhsat alınarak inşaatına başladığımız 5 yıldızlı otel
inşaatı devam etmekte olup, inşaatı tamamlanmak üzeredir. 2017 yaz sezonunda hizmete
açılması planlanmaktadır.
:wave::bravo::halay:
Maddi duran varliklar 50 milyon dollar seviyelerindemi? Benmi yanlis gordum!!
Bu ateş topunu bize atmasaydın dostum:( Benim dikkat ettiğim unsurlar; nakit varlıklar, kısa vadeli borçlar, öz kaynaklar, satış hasılatı, genel yön. giderleri gibi... bir önceki dönemle karşılaştırmalı olarak finansal tablo kalemleri sunulmuş. Nakit ve benzerlerinde dikkat çekici azalış var. kısa vadeli borçlarda artış var, öz kaynaklarda erime var, satış hasılatı (otel geliri vb.) azalış var, genel yönetim giderlerinde artış var... var oğlu var. bir önceki yıl ve geçen yıl aynı dönemle kıyaslandığında, ben olumlu hiç bir şey göremedim. zarar derseniz, geçen yıl aynı döneme göre, yaklaşık 22 kat artmış. Bir de siz bakın kıyaslayın bakalım...
Finansal tabloların kötü gelmesi hissenin düşeceği anlamına gelmez. Bu tahta yapıcı ya da patronun tavrına göre, bakarsın prim de yapar:) ülkemiz borsasında her şey mümkün. Patlatır bir haber uçurur kağıdı. Nitekim 12 aylık çok kötü gelmesine rağmen düşmemişti. Bakalım izleyelim dostum:)
Otel insaati son 6 ayda cok hiz kazandi sonucunda borca hatri sayilir katki yapti ...
Lakin yaz sezonu faliyete gecicek olmasi doluluk oranina gore sirkete artik kambur olmak yerine para kazandiracak olmasi iyi bir haber..
Yatirimci finansal tabloya goremi yoksa otelin bitisi ve para kazanimindaki beklentiyimi satin alir bilemiyorum .... ytd orta vadede otelin 12ay hizmet verecek olmasi olumlu bence... (dolu olmak kaydiyla)....ytd.....
Bugun , otel ve villalarin bilancoda yer almasina oynayan garantideki agbi, yarin 76 dan kol kesip, bosaltir !
74 u assagi kesersek, kendimizi 60 larda buluruz :(
Hemde endeks 100 bin'e giderken :(
Bu bilanco ile ataga kalkamaz !
En iyi senaryo, 7X lerde takilmasi...
zarar açıklayıp tavan yaptığını bilirim bu kağıdın :)
Dun de dedigim gibi beklenti bilanco degil villalar ve otel bence ytd
Islemler zayifladi, kötü isaret !!
Sn. Gentelman şu ana kadar olan işlemleri paylaşabilir misiniz?
Yahu birakin artik su kebab hayallerini ve ruyalarini.
Gidin , verin 20, 30 lira, yiyin kebabinizi.
Afiyet olsun :))
Endeks 100 bin olmus, hissemiz 77 kurus!!
Uyurken anlarimda, uyanikkende ruya goruyoruz ya, onu anlayamiyorum !!!
Piyasanin islem hacmi 1,5 milyar tl olmus, bizimki daha 500 bin tl bile yapamadi, 345 bin tl de demir atti.
17 dakikadir tek lot islem olmadi tahtada !!
12:09 - 12:36 arasi hissede nabiz yoktu!!!
Sn. Gentelman alan satanları paylasabilir misiniz?