En sevdiği zaman, endex kırmızı
Boğa gibi tepetaklak bayirasagi
Printable View
En sevdiği zaman, endex kırmızı
Boğa gibi tepetaklak bayirasagi
Bunun sermayesenin temsil ettiği paraya bir ev bir araba alınır mı ?
Alınırsa nasıl bir ev nasıl bir araba alınır ?
Konyanin kenar mahallesinden 2+1 ve bir adet brodway anca alır.
Üçkağıtçı, gidecek gibi yapiyir. Atlayan olursa basacak, mal toplarsa sürecek. Hipnelik peşinde bilessiniz.yuruyecek adam basar geçer bole yukarı aşağı kivirmaz amk
--kötü havada dikkat çekmek istiyor....iyi havada basabilmek için...bunlar eski numaralar yutan var mı???
İyi havada prim yapmadıki kötü havada düşsün düşse bile benim için önemi yok sermayesi ve dolaşımdaki lot sayısı devede kulak ne zaman sermayesini artırır veya fiyatı hedef fiyatım olan rakama gelirse bakarım ne kıytırık hisseler havada uçuyor bu hala yerde sürünmeye devam hissenin patronları ne düşünür bilemem ama etraflarına bir baksınlar diğer çimento hisseleri ve bir torba çimento fiyatının nereden nereye gittiğine
Alın alın sudan ucuz bedava bedava, akşama başlarsınız yine küfüre
deli mi şey etti!
4700 kırılımı ve üzerinde kapanışları önemsiyorum.. Bilanço güzel geldi diyerek atlayanları birkaç gün iyi döktü..
Uzun ince bir yol seni bekliyor hadi gonyam hadiiiii üzme bizi artık ....:ok:
iş buna döndü:)
https://twitter.com/incicaps/status/...628279297?s=20
FT2 yine çıktı demiştim şimdi fren tavan olaydı derdi ki tavan olması kolay hisse seçip konya Egeen mal yediriyorlar deri ah elman ah sen varya boşa elamanlık yapıyorsun o laflar eskidi artık
Günaydın, Konya ne yapıcan kekliklere birazda 5.000 den mi dağıtıcan
Nihayet fiyatının çok düşük kaldığını anlayabildi ayı:)
Baskı baskı nereye kadar, salın artık şu hisseyi be kardeşim:rtfm: ...
Bu gün Şubat zirvesini geç
Yap bir güzellik 😀😀😀
Mİllet GESten parayı vurdu bu hala harç karmaya çalışıyor:kahkah:
Bugün tavan olması beklenirdi ama gene eksi kapatma niyetinde dürzü. Endeks bi kızarsa, tepe taklak inecek ..ytd
Arkadaş artık arkana basmasan gitsene yahu! Deli ettin milleti
Konyak içmiş dürzü Philip bu sıcakta çarpılacak haberi yok!
https://www.borsagundem.com.tr/haber...cezasi-1755168
Kurul'un haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, sosyal medya hesapları üzerinden Inveo Yatırım Holding (#INVEO) ve Konya Çimento (#KONYA) hisselerine ilişkin olarak takipçilerine al veya tut tavsiyesi verdikten sonra mülkiyetinde bulunan INVEO ve KONYA paylarını sattığı belirlenen Halil Bora Bereket 2 milyon 250 bin 656 lira idari para cezası ödeyecek.
Herkese günaydın, hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim...
Çin şişeye sığmıyor, bide çıksa neler olur neler:)
Ytd
Yükseliş serisini bugün bir tavan ile taclandirsa agzimizin tadı gelir:)
Deniz durulana kadar sahilde beklemek lazim:)
Hadi koca oğlan, elin hisseleri günlerce patır patır tavan yapıyor, sen bizi süründürüyorsun, kitle artık tavana, güzel haberler gönder keyfimiz yerine gelsin
Hayırlı olsun, maşAllah diyelim nazar değmesin
Tl bazlı direnç kalmadı, dolar bazlı takibe devam.
Hedef 470 sonrası 650 dolar..