Keko gıbı iyi niyetlı ve ınsanlara faydalı olma derdinde olan arkadaşlar takip edılebılir biz ancak çırak oluruz yanlarında ,, Benim hakkımda ne düşüyorsan Allah sana 10 mıslıni versin derler ya o haınlere gelsin bu !!
Printable View
Keko gıbı iyi niyetlı ve ınsanlara faydalı olma derdinde olan arkadaşlar takip edılebılir biz ancak çırak oluruz yanlarında ,, Benim hakkımda ne düşüyorsan Allah sana 10 mıslıni versin derler ya o haınlere gelsin bu !!
https://twitter.com/DoluBatarya/stat...838151680?s=20
Elektrikli araçlar yavaş yavaş çoğalmaya başlıyor. Şarj istasyonlarına ve yenilenebilir enerji üretimine arz çoğalacak. Gelecek düşündüğümüzden daha yakın :) Ytd
Patronun hisse satacam demesi hisseyi düşürmüş..ama bakarsın hiç satmaz..bazen yüklü alanları dökmek için veya tahta yapıcı ile mücadeleye girdiği zaman patron satacam der...ama asıl olan temeldir...rasyolari da ucuz ise ??? Sermayenin bir kısmı ile düşünülebilir..
Ayrıca patronun her fırsatta 7/24 tam kapasite çalışıyoruz demesi de cabası yani evasıyla bataryasıyla %38 üretimi artırılan paneli yle tam kapasite nin anlamı ne ola ki
Cw sadece panel satmıyor aynı anda kurulum vb. Komple işlerde yapiyor, kurulum taahhüt vb işlerde fatura iş bitince kesiliyor.
Gesanin en iyi dönemi bu yüzden 4. Çeyrek, bu tarz şirketler işlerini yil sonuna doğru bitirir ve satışın icine ekler.
Cw dede benzer bir durum var , devamlı twitlerde su proje bitti, bu projeye başladık diyorlar alfa solar gibi sadece panel satıp şu kadar panel sattık demiyor adamlar, bu nedenle son çeyrek bilançosu çok önemli.
Sn keko villanın çatısına güneş paneli koydun mu
Hisse seçimi önemli. Sektörün içinde de en iyilerine odaklanmak lazım.
İlaveten patron satışı olan hisselerde daha temkinli olunması gerektiğini düşünüyorum.. Ytd..
https://twitter.com/temel__analiz/st...v3Nz0e2hw&s=19
Yatırımcı olduğu şirket ve sektör ile çok detaylı bilgisi olmayan arkadaşlar en azında bu tweet dizisi ile genel bilgileri edenebilir. Denk geldi paylaşmak istedim.
https://twitter.com/leylasborsa1/sta...42Sb03lcQ&s=19
2023'te alınan işler Piyasa Değeri
#cwene 2.1 milyar 22 milyar
#astor 3.9 milyar 53 milyar
#eupwr 1.6 milyar 18 milyar
#kontr 2.2 milyar 29 milyar
#yeotk 3.2 milyar 6 milyar
Arkadaş gayet güzel özetlemiş aslında ,,!!
Genel son durumlar....
Not : Alfas %700 bedelsiz açıkladı ama daha bölünmedi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1aa83a39c3.jpg
cuma günü seans içinde 184 ü gördükten sonra destek teyidi için 176 lara kadar inmiştik..bu gün de günlük olarak aynı teyiti alma ihtiyacı duyuyor cwene...şu dakikalarda 178,50 de....oradan tekrardan desteğini teyit ettikten sonra tekrardan çıkışa geçmesini bekliyorum...şu anda ilk hafif direncimiz 184-186 da ki burası da en hafif alış iştahında kolaylıkla geçilecektir...artık 200 lerin kokusu çok yakından geliyor...bu hafta bunu umuyorum...tahminim de bu yönde...bu sırada güzel bir kap da gelirse bu iş çok kolaylaşır...
Bofa cuma aldı bu gün sattı 82 milyonunu 84 milyon yaptı kısada iyi kazandı
Bugün için185 186 kapatsa bofa anca yandım der yoksa her türlü karda o fiyatlardan kapatması da çok zor gözüküyor
Endeks te nanay oldu bu gün çok karamsarım bu duygudan acilen kurtulmam lazım sabah sat al yapsaymışım 10 numara olurmuş ama beceremedik
endeks niye düşüyor arkadaşlar...hissemiz her şeye rağmen hala talep görüyor...
Neyin belirsizliğini yaşıyor endeks entresan bankof yatırım finans yine trade yaptı mis gibi bir sağlam kurum yok mu şu sattıklarını tam karşılayıp yukarı taşısa..
Faize oynuyorlar endeksi kısa vadeli şortlamış olabilirler faiz artarsa borsa düşer para faize gider diye Bi alğı var piyasada ama faizler zaten %40 bunu sadece mb açıklaması kalmış ardından iki üç doğru adım ve kredi notu yükselecek borsa şahlanacak ama şimdilik herkes Bi beklemeye aldı kendini
Geçenlerde de dövize oynadılar long pozisyon açtılar diye düşünüyorum bunlar hepsi Bi tahmin dir yatırımlarınızı etkilemesin
Cwene de bir yere kadar dayanabildi.. hattı sayılır bir abi gelse de toplasa bari :)
Böyle zamanlarda hissenin kendini yem etmemesi için güzel kap haberleri şart böylece alğıdan kurtulur tek başına hereke eder ama şimdilik yok bişey astorda patron kapları çivi gibi çakıyordu o satan bofası yatırımı yatırım fonları dirençler kırılınca eşek gibi geri almışlardı
faiz kararı ne olursa olsun bence borsa çıkışa geçer...kötü beklenti gerçekleşti ayağına borsayı yukarı çekebilirler...zaten iyi haber gelirse her türlü yukarı olur...
Bofa nın elindeki toplam lota bakın birde hisseye yaptıklarına komedi
Satış ortalaması 180,7 yani şu anki fiyatlardan toplamaya başlasa illaki 180 üstüne okutur yine karda yine karda 1 milyon lotla 30 milyonluk tahtaya ip atlatıyor
endeks 5700 ü kırması hayal mi oldu yoksa stopları patlatıp mal mı toplamak
Bankof alıma mı geçti
Riski göze aldım saatliklere bakarak bugün bi şansımı deneyim dedim 180 den verdiklerimi 176,6 173.50 den yerine koyabildim.%1 artırdım malı .
Bakma keko bende çok becerdiğimden değil sevmem de ama hoşuma gitti arada böyle çılgınlıklar oluyor:)